Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartekkkk

Czy dziewczyna musi być uprzednio badana przed stosowaniem plastrow Evra??

Polecane posty

Gość Bartekkkk

Bo chcialem kupic dziewczynie ale boi sie isc do lekarza czy kazdy moze je stosowac ??

Gość ożeszkurde
gratulacje dziewczyny idiotki :o hormonów nie boi się, ale lekarza tak :O rece opadaja :o a tak poza tym, to evry nie dostaniesz bez recepty :P

Gość dokładnie jak wyżej
A czego tu się bać do jasnej ciasnej! Lekarz musi zbadać bo mogą być zdrowotne przeciwwskazania do stosowania plastrów.

Gość Bartekkkk
wiem ze nie dostane bez recepty ale mam mozliwosc odkupienia i sie zastanawiamy mamy zaledwie po 22 lata i chcemy jeszcze poszalec dlatego nie wiem czy musi byc uprzeednio badana czy to jest dla kazdego ?? prosze odpowiedzcie bo w koncu nie uzyskałem szczegółowej wypowiedzi więc ????

Gość dokładnie jak wyżej
Musi iść do ginekologa. Hormony nie dla wszystkich się nadają!!!! Oceni to lekarz czy może brać!

Gość Bartekkkk
aha dziekuje za odpowiedź pozdrawiam inni tez piszcie jakie macie zdanie na tan temat

Gość Bartekkkk
mam jeszcze jedno pytanie przejrzelismy przeciwskazania , jesli moja dziewczyna nie jest na nic chora z wymienionych o przeciwskazan itd to nie moze obejsc sie bez wizyty i stosowac je na wlasna reke ??

Gość dokładnie jak wyżej
A cytologię i badania krwi - też potraficie sami zrobić?

Gość Bartekkkk
nie , aha czyli trzeba . Dziekuje za wypowiedz i czekam tez na inne

Gość facet nie ma czy może czy nie
ma iść do lekarza i koniec!!!!!

Gość dokładnie jak wyżej
Oczywiście wszystko można robić na własną rękę! Ale potem nie należy mieć do nikogo pretensji jak coś będzie nie tak- jedynie do siebie! Ja osobiście bałabym się stosować hormony na własną rękę bez uzgodnienia tego z lekarzem. Różne pigułki anty - mają różny skład, i to lekarz decyduje jaki rodzaj przepisać pacjentce. A plastry Evra- to jak pigułka w plasterku.

Gość sosik
Chore- jak dziewczyna nie boi sie zaczynać zycie seksualne, to do lekarza boi sie iść?

Gość ehh........
1. a receptę skąd weźmiecie?? 2. jesteście pewni, że on nie ma wczesnych zmian nowotworpwych na szyjce macicy?? bo jak tak to hormony szybko ją poślą do piaseczku...no chyba że ma ok wyniki cytologi...tyle że żeby zrobić cytologię trzeba iśc do lekarza 3. miała robione próby watrobowe...no niby plastry niecobespieczniejsze dla watroby...ale czy warto się narażać np na dożywotna dietę 4. miała badany czas krwawienia i krzepnięcia, czy tez ryzykujecie udar, wylew i inwalidztwo?? czasem można nie wiedziec że się ma coś chorego...zwłaszcza jak się jest młodym i się traktuje olewczo swój organizm ps. palenie i nadwaga sa dyskwalifikujące do plastrów

Gość dokładnie jak wyżej
Wydaje mi się Bartek , że czekacie na wypowiedź - tak daj dziewczynie plasterki niech sobie przykleji, po cholerę komu lekarz- a co tam- będzie ok. Nie będę się już powtarzać więc znikam! Dodam tylko- że i tak twoja dziewczyna powinna udać się na badanie kontrolne- skoro zaczęła lub zacznie współżyć.

Gość dokładnie jak wyżej
Chodzi mi oczywiście o badanie ginekologiczne!