Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maguura

Wyznania

Polecane posty

Gość Maguura

Bardzo lubię gdy facet mówi to co czuje, jestem ciekawa, jakie wyznanie miłosne najbardziej zapadło Wam w pamięci. -

moje Słonko często powtarza że jestem straszną piździorą ale za to właśnie mnie kocha :) cokolwiek by to znaczyło (tzn ta straszna piździora :D )

teoria - zajebiscie romantyczne :D fajne masz pojecie \"wyznania milosnego\" ;)

Gość najbardziej pamiętam
Wiesz, ze jestes mojemu sercu najblizsza osoba! Wiesz takze, ze reszte swego zycia chcialbym spedzic z Toba!

aktorka -----> może i nie romantyczne ale ja tez romantyczka nie jestem i nie wydaje mi sie zebym sie rozpływała jakby mi zaczął o blasku księzyca w moich oczach opowiadac :D :D

Gość Tylko przy
Tobie widze sens by tu dalej tkwić i tylko dla Ciebie pragne dalej ŻYĆ!!!

Gość Do Madzi
Kochanie moje najukochansze od kiedy Cie poznalem caly moj swiat zwariowal.Gdy pierwszy raz Cie ujrzalem juz wiedzialem ze tylko Ty na cale zycie.Dajesz mi tyle szczescia i miloscie ze nie wiem jak ja Ci sie za to odwdziecze.Kazdego dnia coraz bardziej Cie kocham i zawsze chce byc blisko Ciebie zawsze chce Cie pocieszac i tulic do siebie chodz nie zawsze uklada nam sie tak jak powinno to ja i tak bardzo Cie kocham i jestem z Toba bardzo szczesliwy. Zawsze gdy wstaje rano moja pierwsza mysla jestes Ty chcialbym zebysmy juz zawsze byli razem do konca swiata i jeden dzien dluzej.Bardzo Cie kocham misiu:*:* dla mnie kazda sekunda z Toba jest skarbem i chcialbym miec takich sekund z Toba cale mnustwo.Kocham Cie MADZIU moja myszko aniolku moj najdrozszy skarbie:*:*:*:*:*

Do Madzi -----> całkiem całkiem tylko ten misiu odpada w przedbiegach :O

Mnie najbardziej wzruszyło jak mój (już) narzeczony powiedział mi że to właśnie przy moim boku chciałby przejść przez życie, ze mną się zestarzeć i przy mnie umrzeć ... a do tego jeszcze tak mocno i czule przytulił mnie do serduszka ❤️

Gość Anullek
Mój facet jak już coś powie to: kocham Cię - tylko tyle, albo aż tyle...:(

Gość 12ania21
JESTEŚ jedyna istotą na tym świecie którą kocham najmocniej jak potrafie mam nadzieje ze nigdy nic nie zmieni mojej miłości do Ciebie i twojej do mnie.

Gość 12ania21
Daj mi siebie a ja dam Ci moje małe, zawsze kochające serce. Wiem, że to wszystko jest tego warte :-*

Gość kezmarok
Siedzisz w mojej głowie cały czas, nawet kiedy o tym nie wiesz ja jestem ciagle przy Tobie. Jako jedyna tak mocno zawładłas moim sercem, nikt już nie jest w stanie dac mi tyle szczescia, co Ty

Gość A mnie nikt nie kocha

Gość Snoopiak
KOCHANIE brak mi słów by wyrazić co do Ciebie czuję. Bo nie ma takiego słowa w słowniku w żadnym języku. To nie mieści się już w słowach MIŁOŚĆ i KOCHAM bo to jest coś dużo więcej. I ZAWSZE chcę być przy TOBIE! Jesteś największym SZCZĘŚCIEM jakie mogło mnie spotkać. I zostań przy mnie jak tylko najdłużej wytrzymasz.

Gość takczysiak
Moje śliczne kochanie... :) tak mnie oczarowales swoją cudną osobą ze o nikim innym ani o niczym innym nie mysle tylko o Tobie i wspólnych chwilach spędzonych z Tobą!!:* Chcę Ci podziękować za całą Twoją głeboką i prawdziwą miłość jaką mnie obdarzyłeś i codzień obdarzasz na nowo.. :) Choć wiesz, mój Aniołku, jak wiele dla mnie znaczysz chce Ci powiedzieć, że moje serce jest cale wypelnione miloscia do CIEBIE i zawsze tak bedzie!! :* Nigdy w zyciu nikt tyle dla mnie nie znaczyl co TY :* i Twoja miłosc!! uwielbiam to uczucie i wszystkie uczucia, które we mnie budzisz gdy jestesmy RAZEM.. czuje sie wtedy tak cudownie jak widze w Twych niepowtarzalnych oczkach to szczescie, którego ciągle staram Ci sie dawac coraz to wiecej, tą milosc, taka prawdziwą, taką głeboką.. Jestes moim jedyny skarbem, wiedz, ze nigdy nikogo lepszego od CIEBIE nie spotkalam.. :* Nie chce nikogo, tylko CIEBIE!! Wszystko co najlepsze, najpiekniejsze najwspanialsze, najslodsze, czułe i dobre.. pragne Ci to wszystko dac, bo od losu ja juz dostalam to, co najcudowniejszego moglam - CIEBIE kochanie!! :* Wierze w to, że wlasnie TY jesteś tą jedyną osobą w moim zyciu, z nikim mi tak wspaniale nigdy nie bylo.. :* Chcialabym z Tobą spedzać kazdą chwile.. codziennie Cie widywać.. zasypiać sobie w Twych objęciach.. :) i budzić się przytulona do Ciebie.. ZAWSZE bede CIE kochac!! Jestes moim najpiekniejszym marzeniem.. Odkad pojawiłes sie w moim życiu tak wiele sie zmieniło.. Ty nadales mu blasku i glebokiego sensu.. Stales sie jego wiodącym celem, a chwile spedzone z Toba jedynym szczesciem :* Tak mocno Cie KOCHAM.. :* Bede zawsze przy Tobie.. kazdego dnia dając Ci oparcie w trudnych chwilach i niczym niewzruszoną wiare w naszą milosc:* Ja nigdy jej nie zdradze i nie zaniedbam ale bede wciąż pielgnować kazdego dnia!! :* Tylko przed Tobą otwieram swoje serce i tylko Ciebie pragnę kochać!! :* Na zawsze bede Ci wierna i tylko Twoja!! Kocham Cie skarbie, dziekuje za Twoją miłość i proszę Boga, by ona trwała wiecznie.. :*:*

Gość buuaahahahahhahahaa
"ZAWŁADŁAS MOIM SERCEM" zdechne ze smioechu za sekunde :D sorry...

Gość takczysiak
spoko

Gość kckckc
KC KC KC

Gość Men sssseeeed
To kiedys znalazłam na jakiejs stronce. Bez Ciebie teraźniejszość i przyszłość, byłaby tylko martwym naskórkiem przeszłości! Możemy wspaniale spędzać czas będziemy razem chodzić na zakupy, gotować obiady. Nigdy nie będę się mądrzyć... kiedy nie będziesz równolegle parkować. Jeśli zgodzisz się ze mną żyć, będę co tydzień czyścił toaletę. Zrobię to językiem jeśli o to poprosisz. Wywalę słowa takie jak "dziwka" i "ku..." itp. ze swojego słownika. Będę Cię kochać nawet, jeśli będziesz w mini i będziesz kazała mi mówić "Proszę..." Będę dbał o Ciebie nawet w najgorszych okolicznościach. Nigdy Cię nie obrażę, a tym bardziej nie uderzę, nie będę narzekał, że za długo siedzisz w łazience, z chęcią będę chodził na zakupy - nigdy nie będę ziewał, że 10 min. stoisz przy jednym produkcie. Przejdę na dietę. I nie kupię samochodu sportowego jak będę miał kryzys w średnim wieku. Twoi rodzice będą mogli nas odwiedzać każdego tygodnia. Nawet jeśli twoja matka jest starą wiedźmą. Nie będą musieli iść do domu starców - Mogą zamieszkać z nami. Będę rozdzielał białe od kolorów. Nauczę się prać w gorącej wodzie. Nigdy nie będę się złościł czekając, aż skończysz się malować. Jeśli jesteś kocią osobą, nigdy nie powiem, że pies może uratować ci życie. Z przyjemnością będę oglądał z tobą "Na Dobre i Na Złe" czy też "Samo Życie". Będę chciał urozmaicać nasze potrawy. Nie będę się krzywił podczas jedzenia warzyw, które okropnie smakują... nawet z serem na nich. Ślubuje zawsze mówić "tak" kiedy spytasz "czy moje włosy ładnie wyglądają?" Zupełnie zmienię znaczenie słowa "przytulić". Będę szczęśliwy móc czytać twój horoskop każdego dnia. Zatrzymam każdą kartkę od ciebie. Będę pisał listy, kiedy nie będziemy razem. Nigdy nie będę cię pytać gdzie zostawiłem kluczyki od samochodu... i nigdy nie zostawię skarpetek na podłodze. Nigdy nie zostawię nie zakręconej pasty do zębów. Zacznę nosić męskie bikini, które Ci się podoba.Przysięgam Ci, że oddam za ciebie życie. Zrezygnuje z prywatnego życia dla Ciebie, Dla Ciebie poświęcił bym chyba wszystko. Wiem, że cześć mnie pewnie by umarła. Ale i tak bym to uczynił, bo wiem, że jest warto. To może być najwspanialsza rzecz jaka się może mi w życiu przydarzyć..

Gość upupup

Gość mamo
jestem okropna corka :(

Gość niezla wariatka
z Ciebie ale ja nigdy nie przestanę Cię kochać. przestał :(

Gość david...
i czym wy tu sie podniecacie? :o:o

Gość eizabeth
piekne:) a moj jestes moim wschodem i zachodem slonca, kochac cie bede bez konca:)

Gość ...Ania...
Śniłaś mi się ... byliśmy tacy szczęśliwi.... jak się obudziłem to zorientowałem się że koło mnie leży kto inny...wtedy włąśnie zrozumiałem że kocham ciebie i tylko ciebie.. Wtedy żałowałem tylko że to był sen.. ale teraz mam cie na codzień i śnisz mi się codziennie a jak się budze to widzę cie u mego boku... wiem ze teraz jesteśmy szczęśliwi tak jak w tamtym śnie... kocham cię..