Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unbelievable

Wiesniak ze wsi wyjdzie , ale Wies z wiesniaka Nigdy!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość unbelievable

sprawdzone potwierdzone , kto sie zgadza ????

Gość Sadzisz po sobie autorko

Gość chochlikpod
najwieksze wsioki to te z warszowki i z małych miasteczek.20 tysiecznych..co mysla, ze to WIELKIE MIASTO BUAHAHAH A NWET W TEATRZE NIGDY NI BYLI!!! a ludzie wychowani na wsi...sa na ogoł bardzo abmitni i czesto dochodza..wyzej(Jozef Piłsudski, Czesław Miłosz) niz ich koledzy z miasta a Ty jestes z miasta i co myslisz ze keidys ktos bedzie znał Twoje naziwsko tak jak tych co wymieniłam buahaha jestes małym szrym człowieczkiem co plecie w dodatku głupoty

Gość zuziaa52
no bo jak wyjdzje sie z dziada na pana to jest kawal chama podejrzewam ż to twoje pochodzenie nie zależnie ską jesteś

Gość wszyscy pochodzimy ze wsi
nie ma o co kruszyć kopii, a chamy są wszędzie

Gość ubelievable
wiem to na przykladzie mojej rodziny!!! Moja babcia byla ze wsi, moj dziadek i ojciec. Wiec wiem ze to prawda!!!!

Gość zuziaa52
co to za ptak co w swoje gniazdo sra

Gość unbelievable
podchodze obiektywnie do rzeczywistosci nie zamiatam smieci pod dywan!!!!!

Gość unbelievable
no i gdzie podszywaczu n zgubiles......cos tu od was lajnem zalatuje!!!

Autorko tematu prosze sprecyzuj co masz na mysli piszac\"...ale wies z wiesniaka nigdy\"

Gość potwierdzam
mam męża ze wsi który jest czyścioszkiem ale wieśniakiem

Autorko nienawidzisz -a szkoda.Obrazasz-wstyd.Zionac taka nienawiscia mozna wyzionac ducha.

tak jestem ze wsi.z pięknej wsi i czuje się z tym świetnie.dobrze się uczę,mam plany na życie,zostane lekarzem,wiem co kocham. czyli to czy mieszka się na wsi czy w mieście jest bez różnicy. bambrem jest ten,co tą różnice widzi

osobiście mieszkam w mieście i uważam, że potrafię się po ludzku zachowac, ale faktem jest, ze generalnie ludzie z miasta potrafią być o wiele bardziej \"wiejscy\" niż ci ze wsi. Na wsiach ludzie są sympatyczniejsi i niejednokrotnie kulturalniejsi po prostu...

Gość nie wiesniaczka ale...
nie wiem, co masz na mysli mowiac ze wies nie wyjdzie z wiesniaka- zalezy jakie kto ma podejscie ... i w miastach sa wiesniacy i na wsiach "miastowi" co by to mialo nie oznaczac... = nie oceniaj ludzi po miejscu zamieszkania...

Podsumowujac:prowincje ma sie w sobie i niewazne skad sie pochodzi!

Gość Głębokie zwieśniaczenie
Łoj ! Jakie my wieśniaki ! Olaboga ! Nawet ćpać nie umiemy ! Olaboga ! I po wsi po nocy można chodzić i po pysku nie dostać ! Olaboga!!! Takie zacofanie ! A jeszcze sąsiedzi się znają i mówią sobie DZIEŃ DOBRY -tragedia ! OLABOGA !!!

Łojezu!A co to za temat?!Co Wy juz nie macie większych problemow?Czy moja babcia \"capila\"czy nie-tego nie pamietam.Pamietam natomiast,ze byla niesamowicie mądrą kobietą.Warto mieszkac na wsi.Swieze powietrze i swiety spokoj to twoi najblizsi sasiedzi.Jest i internet i telefon i samochod itd.Jedyny minus to to,ze do pracy daleko(albo nie ma wcale).Niewazne skad czlowiek pochodzi,ile ma kasy,jakim jezdzi autem i czy ma ciuchy od tego czy tamtego projektanta.Wazne co ma w glowie.Reszta sie nie liczy........ Wieśniara

Gość zuziaa52
ten autor co to napisal to ma ćoś pod sufitem

Gość zuziaa52
NIE JESTEM jestem na stanowisku traktuję ludzi za to że ssą ludzmi a nie skąd pochodzą to bez znaczenia Kto jest ok to mu pochodzenie nie przeszkadza

Gość zuziaa52
mowilo sie kiedys ż maszyny zostały na wsi a cepy poszly do miasta Ja poprostu wiss kocham tutaj tak cicho bez spalin jest jeziorko łąka a przedewszystkim SA LUDZIE wspaniale

Gość Wit.aa
zuzia masz racje!

Gość blekotka
myślę ,że chodzi tu o mentalnego wieśniaka

Gość unbelievable
znalam takich ...i wiecie co z zadnym z nich nie pokazalabym sie w miejscu publicznym...! poprostu jeszcze raz podkreslam "wiesniak ze wsi wyjdzie , ale wies z wiesniaka NIGDY!!!!"

Gość zuziaa52
a z ciebie wyszła wieś może to ty jesteś z pochodzenia wsiok idlatego tak sadzisz

Gość mongrabi
zgadzam sie z zalozycielem topiku!!! jak najbardziej swieta racja !!!! i tak poza tym swietne stwierdzenie!!

Gość do chochlikpod
Wiesz urodzic sie w ziemianskiej rodzinie, to jednak nie to samo co w chłopskiej.

Gość warka strong
Co za chory człowiek zakładał ten temat? Wielka Pani lub Pan z miasta. Kocham wies. Tyle prostoty w tych ludziach....Jak przejezdzam zawsze zajade by powachac jak pachnie przy polu. A chamstwa i buractwa i moim wielkim miescie nie brakuje. A tam czesciej wielkie i otwarte serca. Wiec zastanów sie co ty pisze.... Pozdrawiam