Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona___

C z y t o m a s e n s ?? C o z r o b i c

Polecane posty

Gość zagubiona___

Poznalam super chlopaka spelnia wszytkie" wymogi "pod wzgledem charakteru: czuly, mily, opiekunczy, potrafi zadbac o dom itd.Zawsze chcialam miec takiego chlopaka ale......... no wlasnie jest to ALE nie ciagnie mnie do niego tzn zaraz pomyslicie ze patrze tylko na wyglad nie nie tak nie jest ale jest troche wazny nie wiem czemu ale niema tego czegos...... pozatym ja mam 21 a on 28 lat i kocha mnie chce byz zemna .A ja nie wiem co zrobic napisalam mu ze niechce robic nadzieji ze jest to tylko przyjaz a on ze bedzie czekal na mnie ................ niechce go ranic nie wiem czy probowac wiem dziwna jestem sama siebie nie rozumie jestem samotna i mi ztym zle i faceta moge miec i tymbardziej pod wzgledem charateru odpowiada mi ale..... no wlasnie poztym troche mnie przeraza ta roznica wieku ...................ale jak sie nie widze znim to brakuje mi rzowy bo sie super rozumiemy........czy ktos moze mnie zrozumiec?Moze zakonczyc to i nie ranic sebie na wzajem?? moze doradzicie cos???

Zacznijcie od koleżeństwa, przyjaźni. A jeśli to nie to, wtedy będziesz juz wiedziała.

Gość blablba
7 lat to roznica wieku?????!!!!!!!!!!

Gość Isolda...
No czasem tak jest, niby wszystko OK tylko magii nie ma. A na to nie ma rady.

Gość francuski piesek
NIGDY bez milosci !! to sie odbije po paru latach. Jak bedziesz miala 30-40 to nagle zwiazek sie rozleci na kawalki. Milosc jest niezbedna w zwiazku. Pozostancie przyjaciolmi, to takze dobry zwiazek a miec dobrego przyjaciela to skarb.

z tego co napisałas wynika że dopiero niedawno się poznaliście, wiec jezeli nei jestes pewna to zwolnijcie. nie zawsze od razu musi być szalona miłość.. to nie wyścigi :) spotykajcie sie, przebywajcie ze sobą, nie musicie sie deklarować z uczuciami od razu, po jakimś czasie przekonacie się czy to jest to czy jednak z tej mąki chleba nie bedzie..

Gość Justyna*25
zagubiona__, myślę,że powinniście póki co spotykać się jako bliscy przyjaciele.często,ale nie codzienie,nie rzadziej jednak niż raz w tygodniu.powinniście widywać się także w miejscach prywatnych, może u ciebie, a nie tylko w pubach itp. bo wtedy ludzie zawsze się trochę inaczej zachowuja. musicie się poznawać.ale daj mu do zrozumienia,że to wcale nie musi do niczego doprowadzić. az po jakimś miesiącu takiego częstego bliskiego kontaktu, nie spotkajcie się przez tydzien lub dłużej,zero telefonów, smsów itd. jesli wtedy za nim nie zateskinisz, to myśle,że będzie to pora,aby mu powiedzieć "przykro mi,nic z tego nie będzie" .a jeśli zabraknie Ci go, tak naprawde,to znaczy,że zaczęło ci na nim zależeć jak na kimś więcej,niz koledze... i to będzie dobry początek.tylko żeby on wytrzymał taką próbę twojego stanowiska i żeby w razie czego zniósł jakoś porażkę. jednak,sądząc po jego wieku,dałby sobie radę. myśle,ze takie zachowanie będzie fair.powodzenia!

Gość mulan23
mój mąż ma 40 a ja 23 to jest różnica wieku moja droga!!a u ciebie latka a w sam raz...