Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam was dziewczyny

Dziewczyny.................................. zajrzyjcie

Polecane posty

Próbuje ta tym forum bo na "mode..." chyba mało dziewczyn odwiedza, otóz... Od jakiegos czasu chodzi mi po głowie pomysł aby kupic sobie jakies kolorowe rajstopy (jednolite). Czesto nosze spodniczki ale zakładam do nich czarne rajstopy. Chciałabym troche zaszalec i załozyc jakiegos innego koloru (teraz są modne). Mam dzinsowe i sztruksowe spodniczki w kolorach: braz, czarne, niebieskie (dzins) takie do koloan "falbaniaste". Na gore zakładam opiete zakiety (braz, turkus, czarny, blady róz, biel lub OCZYWISCIE bluzki. Buty to czarne kozaczki. NA JAKI KOLOR RAJSTOP MOGE SOBIE POZWOLIĆ?

Gość XD
Wiesz co chcialabym miec takie problemy jak ty kobieto ...Zaloz jakiekolwiek pomysla ze nowa moda :P

Ja mam inny problem - gdzie takie kolorowe rajstopy dostać :)

Gość nomika
czekoladowe grafitowe białe- to jak kurwa do komuni-odradzam

Gość XD
Ta... na stadionie tego "full wypas" :P

Gość WIESZ...
Myślę, że jebitnie białe sa super, np do dżinsowej spudniczki...ja osobiscie preferuje spokojne kolory, wiec grube brązowe, zgniło-zielone rajstopy tez są fajne jak dla mnie, proponowałabym tez stonowany pomarańcz, bać ciemna czerwień...pozdrawiam!!!

Gość jestem facetem
i nigdy nie mam problemu jakie rajstopy , czyli jaki kolor założyć do spódniczki czarnej lub dżinsowej 🌻

DO XD.... jesli nie masz nic do powiedzenia to sie nie odzywaj. Nawiasem mowiac - takie kolorowe rajstopy sa teraz w modzie:) Ale widac ty o tym nie wiesz Pozostałym dziekuje:)

Gość XD
Bez nerwow prosze...Wiem ze sa w modzie i chodz w jakich sobie chcesz- w koncu nie tylko wolnosc slowa jest w tym kraju :P aaa i zeby nie bylo nic nie mam do rajstop :>

Owszem bede chodzic w jakich chce, ale chciałam poznac opinie innych dziewczyn bo to tej pory nosiłam standardowe kolory rajstop. Po to jest forum aby wymieniać poglady, rady. I sie nie denerwuje:) aczkolwiek irytujace sa osoby, ktore nie wnoszą nic w topik na temat.... tylko rzucają cynicznymi uwagami. Doprawdy dla mnie to głupie i wspołczuje takim osobom, bo kiedys utopią się w swoim jadzie

Gość XD
Zapewniam Cie ze jadu jeszcze nie prodkuje...

Gość 163
hej. Ja uwielbiam kolorowe rajstopy. Mam tylko takie. Najbardziej lubie czarne z kolorowymi siatkami z tyłu- zakładam je do dzinsów a kratka jest pod kilor sweterka:) potem mam brązowo- czarne, i czarne z innymi wzorkami, śliczne. Gatta produkuje sporo takich, przeróznych , ślicznych ale nie tylko oni. Są może nieco drogie, ale napewno wytrzymałe i w zasadzie się nie niszczą :) pozdrawiam

Gość noszę
Jak masz ładne nogi to nie masz się czym przejmować, ubieraj rajstopy, które aktualnie są najmodniejsze, a jakie są najmodniejsze i do czego najlepiej pasują, zobaczysz w żurnalach z modą.

Gość wacek
ja nosze w roznych kolorach