Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nosze okularów

szukam faceta i miłości

Polecane posty

Gość nie nosze okularów

tak po prostu. gdzie moge go/ja znaleźć?

Gość na pewno nie na forum
ktorego nazwa wskazuje ze siedza tu glownie kobiety :)

Gość andrzej biegacz
:-) skad jestes ?

Gość nie nosze okularów
no ja wiem ze nie tutaj ale tylko tutaj siedze wieczorami :O warszawa

Gość są i faceci
ale mało zainteresowani :P albo zajęci :P Daj ogłoszenie na portalach randkowych :)

Gość nie nosze okularów
ja doskonale wiem że najfajniejsi faceci są już zonaci :( to mnie przeraża... takie szukanie poprzez portale netowe jest jakies takie dziwne wg mnie czesc, skad jestes, zainteresowania...bla bla bla a ja chcialabym po prostu zobaczyć faceta zamienić pare slow, wymienić kilka uśmiechów, znowu go zobaczyc znowu pożartować, znowu go zobaczyć, znowu pogadac, myslec o nim, wyobrazac sobie wspolna przyszlosc :P i w ogole flirtowac i poczuc to wszystko... eh czuje ze bede do konca zycia sama :(

Gość nie nosze okularów
"zakochać się, mieć dwie lewe ręce...nie robić w życiu nic, czasem pisać wiersze...." ehhh

Gość Pan Hilary
Mnie strasznie podniecaja kobiety w okularach , strasznie !!!!!

Gość nie nosze okularów
to fajnie ale tu takiej nie znajdziesz...

Gość Pan Hilary
Jak to nie znajde kobiety w okularach ? Wybrałem cię spośród milionów, wybrałem tak, jak mogłem wtedy najlepiej Wpuściłem cię do swego domu, nie myślałem o tym, co, gdzie i kiedy Ten dzień przywitał nas ulewą, w tym wietrze syfu z listopada Uciekłaś wtedy moją stroną lewą ! To jeszcze jest głupota, czy już zdrada?! Czy myślałaś o tym, co się może stać między nami dwojgiem?! Tu stać się może coś nowego! Czy myślałaś o tym, co się może stać między nami dwojgiem?! Tu stać się może coś strasznego! Ten śmiech twój każdego ranka przypomnę sobie będąc w biedzie Byłaś mi matką i kochanką, dziewczyno w okularach na nosie! Zrobiłaś to, co zrobić chciałaś; kto dobrze wie nie musi pytać nic Przyszłaś, ujrzałaś i wygrałaś, zostałem tak jak stałem zupełnie sam To już koniec tej groteski, autobus życia jednak dalej jedzie Będę pamiętać cię do grobowej deski, dziewczyno w okularach na nosie Wybrałem cię spośród milionów, wybrałem tak, jak mogłem wtedy Wpuściłem cię do swego domu, nie myślałem o tym, co, gdzie i kiedy Czy myślałaś o tym, co się może stać między nami dwojgiem?! Tu stać się może coś nowego! Czy myślałaś o tym, co się może stać między nami dwojgiem?! Tu stać się przecież coś dobrego!

Gość andrzej biegacz
szkoda ze nie mieszkasz w szczecinie podoba mi sie to co piszesz pozdrawiam 🌻 ide cos zjesc papa

Gość wars.zawiak
Serialu nie oglądasz na TVP2 ?