Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 o ludzie co to jest

odciska na stopie juz pol roku czy to sie kiedys skonczy?

Polecane posty

Go艣膰 o ludzie co to jest

smarowalam juz wszystkimi srodkami wycinalam az krew sie pojawila a tam ciagle sie robi taka zgrubiala skora moze lepeij isc do chirurga tylko nie wiem czy jak on to wytnie to normalnie bede mogla chodzic ?czy to bedzie bolesne

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zmie艅 obuwie
te odciski musz膮 si臋 przecie偶 od czego艣 robi膰 mo偶e od kapci, laczk贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam to samo...
... pod palcami po srodku odcisk... i prawa i lewa stopa, chyba w ksiazce Gornickiej wyczytalam, ze nalezy wyciac w plastrze dziure wielkosci odcisku, przylepic plaster, na miejsce odcisku przylozyc zmiazdzony zabek czosnku i na to nakleic plaster i tak z tydzien chodzic... niewygodne zapewne i ze sie tak wyraze smierdzasa sprawa:P ale mozna sie poswiecic i wyprobowac... dobry jest plyn z apteki na odciski, smaruje sie nim jakis czas odcisk i po jakims czasie zdejmuje go, pozniej najlepiej codziennie moczyc stopy i scierac to miejsce pumeksem no i z tym czosnkiem wtedy warto wyprobowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o tym czosnku
tez s艂ysza艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w aptekach s膮
takie plastry z t膮 dziur膮 na odcisk, s膮 czym艣 nas膮czone i rzeczywi艣cie odcisk odpada pr贸bowa艂am i pomog艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o ludzie co to jest
tak smarowalam ten odcisk tymi plynami po chwili wycinalam i na nowo sie to robi nie rozumiem jak to niby ma odpasc to chyba szybciej pol stopy mi odpadnie niz ten odcisk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w aptekach s膮
plastry firmy SCHOLL

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam to samo...
plastrow jeszcze nie probowalam, chociaz slyszalam o tym, to moze teraz kupie jakis plaster na odciski, a po tej kuracji, zapobiegawczo zrobie z tym czosnkiem, no a pozniej dzien w dzien moczenie stop i tarka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o ludzie co to jest
a moze masz racje chyba jednak bede musiala wybrac sie do chirurga a tak wogole to zaczelo sie to pol roku temu od tego ze wyrosla taka mala kuleczka twarda i przez pare miesiecy nic sie nie dzialo az pojawil sie tam czarny punkcik i zacz\elam to wtedy wycinac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aira
a co powiecie na blizn臋 po zaci臋ciu si臋,kt贸r膮 mam na nodze ju偶1,5 roku? albo na 艣lad po odcisku na palcu u stopy- rok :( mo偶e ma kto艣 jaki艣 pomys艂 jak si臋 tego pozby膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjkjkjkj
ja mam to samo.Smarowalam juz wszystkim brodacitem ABE i roznymi gownami i owszem wierzchnia warstwa zeszla ale odcisk nadal pozosta艂 macie jakies naprawde dobre metody ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to pewnie...
sama bym chcia艂a znac jakis sposob na blizne bo zacieciu bo mam taka okropniasto na nodze a na drugiej zachaczy艂am o cos ostrego na basenie i strasznie mi to przeszkadza czy ja sie tego jakoss pozbede馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upppppppppppppp

Udost臋pnij ten post

Ja sama nie mia艂am odcisk贸w ale wiem, 偶e bardzo dobrym sposobem jest po艂o偶enie na odcisk kawa艂ek czosnku(rozgnieciony zab臋k) i zalepianie tego plastrem. Najlepiej na noc. Ten odcisk zaczyna tak jakby wtedy \"wychodzi膰\". Tylko najlepiej t臋 kuracj臋 przeprowadza膰 kiedy nie trzeba zbyt du偶o chodzi膰 bo on si臋 mo偶e zacz膮膰 znowu wbija膰 w stop臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 afle
Mia艂am raz taki odcisk przez p贸艂 roku. Pom贸g艂 plaster 艣l膮ski na odciski, kupiony w kiosku ruchu za grosze, taki z dziurk膮, w kt贸rej by艂a ma艣膰 偶r膮ca. Autentycznie wy偶ar艂a mi w stopie dziur臋, tzn. to zgrubienie, wyskuba艂am wszystko p臋set膮, dziura po jakim艣 czasie sie zesz艂a i nie ma juz 艣ladu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka3296
Ja tez mam odcisk i uzywa艂am plastr贸w . Owszem wszystko fajnie do momentu kiedy odklei艂am plaster i pr贸bowa艂m sie pozbyc odcisku . Wyszed艂 mi korzen wraz z t膮 "g艂贸wk膮" ,ale tak strasznie boli ,ze boje sie go poci膮gn膮c :/ mia艂 ktos podobny problem ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka3296
Ja tez mam odcisk i uzywa艂am plastr贸w . Owszem wszystko fajnie do momentu kiedy odklei艂am plaster i pr贸bowa艂m sie pozbyc odcisku . Wyszed艂 mi korzen wraz z t膮 "g艂贸wk膮" ,ale tak strasznie boli ,ze boje sie go poci膮gn膮c :/ mia艂 ktos podobny problem ??

Udost臋pnij ten post