Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aprilissa

PRIMA APRILIS - najśmieszniejszy żart D

Polecane posty

Gość Aprilissa

Jaki był najśmieszniejszy żart, jaki zrobiliście lub zrobił ktoś wam na Prima Arpilis? Czy obchodzicie jeszcze ten dzień, czy jest on taczej w zaniku? A może macie jakies pomysły jaki możnaby zrobić komuś kawał? :D

Gość malolata-81
zadzwonilam do wujka i powiedzialam mu, ze Dziadek (ktory regularnie gral w lotka) trafil szostke. Jak juz wujek z ciotka sie podniecili, wycharczalam do sluchawki (ze smiechu) PRIMA APRILIS. Nie wiem, czy podobal im sie ten zart ;) PS. Ale to bylo bardzo dawno temu ;)

Gość piszcie coś ....

Gość Aprilissa
To jamoze sama opowiem Miałam kiedyś ostrą chcice :) i zmusiła psa do seksu. Niestety w niedwuznacznej pozycji zastali mnie rodzice. Niewiedząc co powiedzieć krzyknęłam Prima Aprilis :classic_cool:

Gość Aprilissa
Gratuluję poczucia humoru podszywaczowi :D Niestety nie mam zoofilicznych skłonności, a twój pies podszywaczu ma jednak szczęście, że Prima Aprilis jest tylko raz w roku :P

Gość Aprilissa
a kiedys, jak mnie koleś penetrował analnie w kiblu na dyskotece to powiedziałam że mam owsiki a on porzygał mi sie na plecy. ale były jaja

Zapisałem stronę polkomtela na dysk, przerobiłem że niby jest konkurs i kolega z roboty wygrał i musi się zgłosić z telefonem w salonie żeby potwierdzić i odebrać nagrodę (Telewizor lub dvd) wydrukowałem i mu zaniosłem. Pojechał do salonu... :D

Gość Aprilissa
Dp podszywacza---> nie dość, że zoofil, to jeszcze obrzydliwy prymityw, fuj ..........

Gość ja zawsze chciałam
założyć na twarz straszącą maskę i schować się w takiej szafie kuchennej, gdzie nikt się nie spodziewał że ktoś tam może być. W momencie posiłku domowników tłuc się w tej szafie tak zeby wszyscy się przestraszyli. W momencie jak ktoś odważy się otworzyć drzwiczki to wyskoczyć z wrzaskiem. Hehhee... :D zawsze to chciałam zrobić moim współlokatorkom ale brakowało mi maski. Niestety teraz mieszkam z rodzicami i oni takiego poczucia humoru by nie mieli.

Gość szczesliwa mezatka
jak prima aprilis wypadl w sobote, powiedzialam mezowi,ze zadzwonili z pracy, ze jest jakas awaria i pilnie musi przyjechac...biedny pedzac po schodach sie ubieral, ale jak wrocil nie byl zachwycony moim pomyslem :( ja wrecz przeciwnie :P

Gość przen
21:07 gosia707 jutro sobota, wstane rano, posprzątam lekko mieszkanko, upichce coś na obiad, pójde z chłopakiem za zakupy -no właśnie -chciałabym mu wyciąć jakiś numerek 9nie mówie o sexie teraz) macie jakieś pomysły jak i gdzie??? czekam........... 21:07 gosia707 nie za zakupy tylko na zakupy miało być 21:08 kolorkowa moze oswiadcz mu ze jestes w ciazy z kumplem z klatki obok hehehe albo oświadcz mu się z pierścionkiem z gazety hehe

Gość wszystko takie sobie
Wszystko takie sobie tylko przybicie kapci fajne, no ale szkoda podlogi :-(.

Gość Ja_____a
W pracy mi i kolezance dziewczyby zrobily psikusa - puste pudelko po czekoladkach napelnily jakims smieciem i daly nam, ze niby czekoladki od kogos za cos co zrobilysmy. Nabralysmy sie. Nie do konca bylo mi smiesznie ;-)

Gość żółtaczkowa
jaki kawał dzisiaj zrobiliście w końcu jest prima aprilis?

Gość pogoria
Zadzwoniłam do taty i powiedziałam, że rozwaliłam jego samochód, który niedawno odebrał od mechanika (po mojej wcześniejszej stłuczce) ;);)

Gość parytetee
Malo to moze wyjatkowe,ale nabralem wielu znajomych. Opublikowalem sobie na profilu na facebooku,ze jestem zaręczony:D Nawet brat,ktory mieszka za granicą dzwonil do mnie z gratulacjami:D

Gość moja sąsiadka
była dziś pijana i zadzwoniła na policje tamci przyjechali a sąsiadka prima aprilis .