Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona33

Na temat biustu..... Statystyki

Polecane posty

Gość zaniepokojona33

23% Polek ma bisut D lub większy. 69% Polaków płuci męskiej najabardziej podoba się biust D lub większy. 64% facetów deklaruje że spało z kobietą z biustem D lub większym. 43% polakow płuci męskiej deklaruje że biust poniżej rozmiaru D jest nieciekawy. 62% facetów nie jest zadowolonych z rozmiaru piersi swojej partnerki. 92% facetów nie lubi obwisłego biustu. Badania zostału przeprowadzone na grupie 1200 osób od 20 do 45 roku życia. Co o tym sądzicie?

Gość Cipan
nie interesują mnie statystyki, lubię wiedzieć dokładnie....jakim Ty dysponujesz rozmiarem ?

Gość zaniepokojona33
hmm, malutki, ale jędrny i sterczący 75 B mieści się spokojnie w dłoni

Gość dawny licealista
lubię malutkie cycoszki

Gość ja też bardzo
małe jest piękne !!!!!

Gość mammaluca
jakies dziwne te statystyki... chyba panowie nie wiedza jak wyglada biust w rozmiarze D :D

Gość miseczka D
a co to takiego ''płuć''?

Gość mikołajakkk
A ja nie mógłbym być z dziewczyną z małym biustem. To nie chodzi o to, że patrzę na dziewczyny tylko przez pryzmat cycków. Po prostu mi się nie podobają i już. Tak jak nie podobają mi się grube, niskie albo z nadmiernym owłosieniem. Oczywiście wnętrze jest najważniejsze, ale ja szukałem kobiety z pięknym wnętrzem wsród tych które mi się podobają. Nie chodzi o to, że każda wysoka i zgrabna dziewczyna z dużym biustem może być moją partnerką, ale właśnie wśród takich szukałem towarzyszki zycia. Dla mnie, podobnie jak dla większośći facetów wyglad jest BARDZO ważny. Nie chciałbym być z jedną osobą a marzyć o panienkach z rozkładówek (mimo że marzyć tylko w sensie fizycznym), chciałem mieć taką przy której nie będą istnieć dla mnie pokusy. Teraz, mimo że jest wiele pięknych kobiet to moją kocham najbardziej i ona podoba mi się najbardziej ze wszystkich. Mimo że się zestarzejemy, to ona zawsze bedzie mi się podobać, bo atrakcyjność nie zalezy od wieku. Ona jest dla mnie boginią pod każdym względem i kocham u niej wszystko. Jest inteligentna, opiekuńcza, dobra i błyskotliwa- zato ją kocham i szanuję, ale pewnie nie poznalibysmy się gdyby nie je 75 E :)

Gość taka jest prawda
Badania przeprowadzo wśród 1200 mężczyzn, a przecież na świecie osobników z tego gatunku mamy miliony, to tylko kropla z morza. Poza tym niewiadomo kto znajdował się w tym 1200 pewnie jakieś stare zboki, wieczni fani Playboya. Mam koleżankę jest przepiękna, zgrabna, pracuje jako modelka, jest mądra można z nią pogadać na każdy temat, ale ma bardzo maleńki biust, mniejszy niż A, a mimo to ma powodzenie tak wielkie, że wzbudza zawiść innych dziewczyn. Dlatego uważam, że jak dziewczyna jest pulchna, niska z nieciekawą twarzą, to nawet jędrne D jej nie pomoże.

Gość zaniepokojona bardzo ale czym
innym czy chodziło ci o gatunek ryby? PŁOĆ :D:D:D

Gość dezynfekator
duże biusty bez silikonu zawsze ohydnie wiszą....... .....BLEEEEEEEEE

zaniepokojona33, więc z tej \"Twojej\" statystyki wynika (między innymi), że Ty nie jesteś w guście 69% facetów... :P

Gość nie generalizujmy
Szczupła zgrabna kobieta raczej nie będzie miała biustu D, owszem zdarzają się wyjątki. Ja miałam biust D, ale ważyłam 70 kg, jak schudłam to biust zmalał do rozmiaru małego B i nie płaczę z tego powodu. Wielokrotnie pytałam mężczyzn o to na co zwracają uwagę w wyglądzie zewnętrznym kobiety i żaden mi jeszcze nie powiedział, że na biust. Na pewno ważniejsza jest szczupła, zadbana sylwetka i śliczna buzia aniżeli duży biust.

Gość miseczka D
no i duza ooosobowosc oczywiscie;)))

Gość szukam słonka
Teraz się troszkę zdenerwowałam, wciąż generalizujecie jakbyście nigdy nagiej kobiety nie widzieli. Nie każdy duży biust jest obwisły, jak i nie każda właścicielka dużych piersi jest 'przy kości'. Jestem szczupła i mam 70F. Kwestia genetyki i dbania o siebie (jeśli chodzi o zwiotczenie!).

A mnie to szczerze mowiac guzik obchodzi co te statystyki mowia. Kazdy biust moze wygladac kuszaco przy dobrze dobranej bieliznie.

Gość pani doktor
zwiotczeć zawsze zwiotszeje po 30-stce... , a potem to już coraz dłuższy się robi ! Duży nigdy nie stoi tak jak B czy C.....tak radośnie i ponętnie !

Gość spójrzcie na siebie
Mężczyźni czepiają się, że ich kobiety mają małe biusty, a przecież kobieta nie ma na to żadnego wpływu, prócz operacji plastycznej niż nie powiększy biustu. Niektórzy faceci mają wybitnie małe penisy, więc niby czemu kobiety mają się katować operacjami, cierpieć bóle skoro od faceta nie dostaną nic wzamian, bo zdaje się, że penisa nie można powiększyć:P

Dziewczyny macie już She's mine??? To nowy biustonosz! 10 lat się męczyłam z moimi orzeszkami, wsadzałam silikonki, ale to nic w porównaniu z tym biustonoszem! Naprawdę działa! Mam piersi jak balony!!! :) piszę o tym szybko, bo wiem co znaczy mieć małe piersi. Więc jak macie ten problem to... juz go nie macie :)))

Gość cmentarna oragne342
eeee pierdolenie:P ja mam cyc rozmiar B ale bardzo jedrny z malymi sutkami, sterczacy i kragly. moj nigdy nie zwracal uwagi na cyce, wisialo mu to jakie kto ma, cyce go nie krecily, byleby tylko cos tam bylo:P natomiast zwracal ogromna uwage na tylek, wg niego idealny tylek to taki okragly, wypukly, jedrny a i obowiazkowo wciecie w talii:D na szczescie ja mam taki ladny tylek i ciesze sie ze jestem idealem dla swojego.