Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

Klucha;) no powiedz sama - kim by byl czlowiek bez nalogów?????? jakims dziwnym stworem:):):):)

no właśnie tak patrzę na na Wróżkę i całkiem normalnie to to wygląda. :D Pielęgnacja to podstawa ale te fajki...? Kaśka ....co ty mówisz ?

kasia bylby dziabolągiem;) klucha polewaj tam coś ,bo widzisz ,że dziewczyny z pragnienia umierają i ja.....:D

wody bo opijałam siostrzenice pić pić pić pić kac kac kac i nie leczyć nałogów wrózia nie daj się:)

psssssyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttttttt piffffffffffffffkoooooo otwarte;) Wróżko,a pewnie,że dziabolągiem:):):):):) Agami -kinika prosze Cię bardzo ....:)tym piffkiem:)

ooooo!!!!.... już lepiej piwko jest ok:D mmmmmmmm......jakie zimne;) jeszcze klucha powiedz ,ze nie pijesz to nie uwierzę ;)

Agami ode mnie jeszcze nie było gratulacji dla świeżej cioci. 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 dla ciebie ciociu :D

uciekam, bo mam gości,ale wróce tu jeszcze........ to groźba i obietnica;) bede się nałogować:D:D:D:D

klucha tobie tez udanego wieczorku;) i nie zapomnij ,ze dzisiaj przechodzimy w nocy na czas letni :)

dzień dobry🖐️ wczoraj zaniemogłam i zasnęłam....... miłej niedzieli wszystkim życzę:D

Cześc Agami;) Wzajemnie;) Kiedy Siostra i Maleństwo (jak ma na imię???) beda w domku?

U mnie... straszny pospiech.. ale teraz sie zapowiada pare dni wytchnienia :))) Przynajmniej mam taka nadzieję :P

kasia🖐️ kami🖐️ cari🖐️ kamilciu dzięki za gratulacje kasiu córcia mojej siostry będzie miała na imię Alicja lub Julia jeszcze sami nie wiedzą:)Ala to babcia ze strony tatusia(po raz pierwszy babcia) wychodzą do domciu we wtorek bo maleńka urodziła się przez c.cięcie(troszkę sie zaplątała w pępowinę i nie mogła sama wyjść) ale wszystko jest ok:):):):) spóźniłam się dzisiaj z obiadem,więc idę nakarmić moje głodomory wróce na ploteczki wieczorem miłego popołudnia kochane:)