Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

oj , coś wam nie idzie :D wpadłam na chwilę i zaraz wypadam ale trochę wpisów zostawię żeby moja ..........nie czuła się osamotniona w nałogu :D

klucha nie zaglądałam tu od wczoraj :) nie jestem nalogowcem:P... przynajmniej staram się z tym walczyć;)

walcz , wróżka walcz !!!! :D:D:D uda ci się >>>>>> a jak zwalczysz ten nałóg to zabierzemy się za nałóg tytoniowy :D

jeszcze powiedz ,ze nalog sexowny ...to już chyba się pochlastam :D samych przyjemnosci chcesz mnie pozbawić!!!!!!!

jadę na babskie ploty do Elizy . Będzie wieczór opowiadań o wyprawach zagranicznych.

a jedź sobie!!!!!! ja musze dziś dla męza kieckę odpracować:P kupilam sobie taką fikuśną:)

no nie pochlebiaj sobie zanatto...:D ty maniakiem sexu ? a to ciekawe ...:D Sexu to dopiero będziemy się uczyć jak pozbędziesz się innych nałogów. Na przyjemności trzeba zasłużyć :D

tak sobie jeszcze pomyślalam ,ze czym je poczestujesz ,bo ostatnio wszystko wypilysmy HEHEHEHE....

ale ty masz skłonności do słodzenia sobie... połowa przywiezionych trunków została przed tobą ukryta :D więc z poczęstunkiem nie ma problemu :D

oooooooooooooo tyyyyyyyyyyyyyyy............. jak moglas??? schowac takie trunki :D ale u mamy to już nic nie ma wczoraj skonczylam heheheheheheh

no to mamy jeszcze jeden nałóg do zwalczenia...:D no nieźle ..........ciekawe co jeszcze przed nami ukrywasz :D Kasia a twoje nałogi ? przyznawaj się ....:D

wróżka , tu skromność nic nie da . Ja po prostu stwierdziłam fakty :D

odpowiedź znakomita Kasiu. a komu się nie podoba niech sam się odnałogowywuje :D ale jestem stwórcą , tego nowego słowa :D

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Agami........ a mewy tuptają?????????????? cześć:):):) 🌻za stronkę;)