Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

echhh u mnie to jest uzasadnione bo mi libido wraca po odstawieniu pigsow :P tzn pigsow anty :P:P

Kluchate maki extra ja bym na takiej łące to pochasała..............:) lato mi się już marzy.....

no kurde wrozia..dla wszystkich maki to maki tylko dla nas to co innego buehehehehehe :D:D

no i właśnie o to Kasiu mi chodziło !!!!!! jedna chociaż na chodzie :D romantyzmu trochę dziewczyny, a nie myślicie o aktach przemocy na mężczyznach :D

klucha a znasz bajke o romantyzmie? \"Roman tyz mnie wykorzystal\" :P no nie moge juz :D:D:D:D

Amfa,się ze śmiechu poryczałammmmmmmmmmm Ida dwa penisy przez miasto. Staja na pasach patrza a po przeciwnej stronie stoi wibrator. Na to jeden penis do drugiego: - Ty patrz cyborg!

Jasiek przed ślubem bardzo prosił swoja Hanusie, żeby mu się oddala przed ślubem. - Jasiu, nie oddam ci się, bo chce być do ślubu czysta jak lilia..., a poza tym to po rypaniu zawsze mnie głowa boli. no i już mnie nie ma;) Klucha:D:D:D:D

buehehehehehe Kasia!!! znam to ale czytajac teraz oplulam monitor!!!! :D:D:D

BYŁ PIĘKNY CZERWCOWY PORANEK.W LESIE UNOSIŁA SIE JESZCZE DELIKATNA MGIEŁKA,PTAKI ĆWIERKAŁY,DZIĘCIOŁY PUKAŁY,WIEWIÓRKI SKAKAŁY,A GRZYBY.....PO PROSTU SOBIE ROSŁY.NIEOPODAL NA POLANCE ROSŁY SOBIE KWIATKI,BZYKAŁY PSZCZÓLKI. NAGLE Z DALEKA ZACZĄŁ NARASTAĆ JAKIŚ DZIWNY ŹWIĘK,SZUMIAŁO CORAZ GŁOŚNIEJ I GŁOŚNIEJ. NAGLE HUK, KURZ, PYŁ I............ CISZA. PYŁ ZACZĄŁ DELIKATNIE I POWOLUTKU OPADAĆ I NA SKRAJU LASU UKAZAŁA SIE DOŚĆ SPORA GRUPKA JEŻY. JEDEN Z NICH WYSZEDŁ PRZED RESZTĘ I KRZYKNĄŁ-KUUUUUUUURWA JAK MUSTANGI-NO NIE? i teraz to już na serio znikam;)

Wracajac do tematu Wielkanocy: - Wiecie dlaczego facet ma dwa jaja? - Bo z trzeciego wykluł się ptaszek. :D:D

Głęboka noc. Długi dzwonek do drzwi: - Kto tam? - Policja. - A nikogo w domu nie ma! - A kto odpowiada? - Nikt nie odpowiada. Pewnie się przesłyszeliście! - A światło dlaczego się pali? - Już gaszę. :D:D:D dobra bidżis muszę kończyć

dobra ide odpoczac pare minut bo mi galy wylaza z orbit od siedzenia przed kompem..a jeszcze musze dopracowac te raporty echhh

Robalku , Jesli jestes z kobieta i ona ma rozchylone usta, rozpalone cialo i drzy- to spier.....! ona ma malarie! :D