Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

cze wam, sie macie robalki i inne poczwarki :D Aguniu kochana , ja juz po wizycie , wszystko jest w najdoskonalszym porządku :D jestem taka szczęśliwa że aż napiję się......... soku z pomarańczy :D

dzięki Kasiu :D uwielbiam sok z pomarańczy Tymbarka chyba najlepszy ... Flo ... miłego wychodzenia :D już sobie wyobrażam tą radość...:D

flooo ........... pedx już ...normalnie jestem zazdrosna :( daj czadu wieczorem ...niech zobacze u siebie fajerwerki :D

myślałam Wróżka że z krzakiem pomarańczy :D ale mleczko też jest mile widziane :D

no to chlupppppppppppp dziewczynki:0 gullllllllllllllllllll ............. gulllllllllllllllllllllllll

ja przez słomke... bo nalozylam na ryja maseczke i mi się ściagnęła geba..............:)

a zeby te pomarancze ......banany .........i ananasy chciały u nas rosnac to z chęcia bym Ci klucha takiego krzaka przywiozla :0 ale zamiast krzynki mleka mogę Ci przytachac krowe ..mleko bedziesz miala nawet cieple

Gość kaamilaciaa
🖐️... widze, ze ktos tu sie rozpił... :P

może być i krowa :D ale żeby było mniej kłopotu to koza mi wystarczy . Tak , ja poproszę jednak kozę :D mniej to to mmiejsca zajmuje...... i mniej wciąga roślinek....i koło lejeni się zmieści................ :D

kamilcia czesc skarbie ,gdzie ty bylas jak cie nie bylo???? a co do picia ... to na rozgrzewkę ,bo zimno sie zrobilo :D

Kamilcia:):):) cześć:D jak zyjesz???????????? jelenie hihihihihihihi

na rozgrzewkę?? u mnie własnie po burzy :( Tylko pifko macie, a widze jeszcze mleko... sok, a ja dostawię winko... półsłodkie, białe... pyszne :P

ja jeszcz zupę szczawiową moge dać , świerża , gorąca z jajeczkiem , pyszna :D Kamilciu winka to może ja troszeczkę poproszę :D

winko biale ,piwo,sok,mleko hmmmmmmmmmmmm.......,ale mieszanka wybuchowa :D:D:D a ja jutro do pracy

Du-du-dużo, dużo nas I więcej będzie wnet Du-du jest i piec i gaz A skutków jakoś niet

jeszcze 51 wpisow i bedzie 1000czy jestescie tego swiadomi:) 🌻 kurcze wszyscy dzis pija a ja 😭

Zuziu może mleczka od kozy ? jeszcze trochę muszę zaczekać bo Wróżka prawdopodobnie ciągnie ją na postronku przez całe miasto :D Ale jak powiedziała tak będzie . kozę obiecała to da :D Zróbmy więc prywatkę jakiej nie przeżył nikt niech sąsiedzi walą , walą , walą do drzwi Sztuczne ognie niech się palą , palą , palą a ty tańcz i wino pij , niech cały wiruje świat x2 :D to dla Floo rada jak wróci z lotniska :D