Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

Kasia slonko 👄 :D tylko trzymaj kciuki zebysmy w jakims normalnym miejscu wyladowali i najlepiej w Europie ok? :):)

echh biedulka ;) ciekawe co dobrego pichci ;) Kasia ty dzis do mnie na pomidorowe wpadasz tak?? :D

Amfa, no jasne;) Pomidoróewczka rulezzzzz:) Wyjde z pracy.. Wsiądę w swój prywatny helikopter... Za sterami superhiperextra przystojny pilot, który jest we mnie nieziemsko zakochany.... Lecę na turbodoładowaniu i na 17.00 jestem u Ciebie;) hihihihihii marzenia to dobra rzecz.... :D

Kasia.. a czy leci z wami drugi rownie nieziemsko przystojny pilot?? ;) no wiesz.. musze wiedziec coby sie nieziemsko odstawic :P

Amfa,no oczywiście, że leci.... Tak na wszelki wypadek gdyby ten mój nieziemski się.... khem khem....lekko zapomniał na tylnym siedzeniu ze mną.... hihihihihii

to muszę dla mego mamuta powiedziec zeby zostal w pracy po godzinach ;)

albo gdzieś go po jakieś dłuższe zakupy wyślji albo w ogóle na weekend niech sobie do rodziny pojedzie... abo co...

a tak w ogole to ile sie jedzie z Łodzi do Poznania?

heheh Kasia.. w weekend to on jedzie ale ze mna :P jedziemy wreszcie do Kraka sprawy zalatwiac bo sie nam przeciagnal troszke nasz wyjazd ;)

flooo z czego sie cieszysz?? :D powiedz to moze i my sie pocieszymy :D

no baaa ja juz zaczynam sie stroic bo Kasia przyleci z megasuperhiperextra przystojnym pilotem smiglowca echhh :P :D :classic_cool:

aaaaaaa bo my fajne jesteśmy :P:D hehehehe a jakie skromne... właśnie zjadłam sniadanie... muszę mieć kalorie żeby je potem spalać... hihihihihi

aaaaaaa bo my fajne jesteśmy :P:D hehehehe a jakie skromne... właśnie zjadłam sniadanie... muszę mieć kalorie żeby je potem spalać... hihihihihi

Kasia..a moze to tak chamsko bedzie takich przystojniakow pomidorowa przyjmowac co?? :P moze jakies homary, krewetki, szampan i kawior co?? :P

bleeeeee ostryg nie cierpie :o:o ale tobie cichaczem pomidorowke dam ;)

Amfa, ostryg to i ja nie lubię, chociaż nie wiem,bo nigy nie kosztowałam,ale chyba nie chcę próbować... bleeeeeeeeeee... ale słyszałam,że to afrodyzjaczek jest hihihihihihihii No na tą pomidorówkę to już mam chęc, więc nie ma zmiłuj....;) 🌻za stronkę dla Ciebie:)

Cześć kobitki podniosę tą pomidorową bo jakoś wszyscy o niej zapomnieli :D Amfa, to ty obieżyświat jeseś :) pamiętaj , nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło .

a co do ostryg to też ich nie lubię .I czy w occie czy inaczej podane dla mnie one śmierdzą bagnem . Ale ja się nie znam , prosta kobita ze mnie :D . Za to cała reszta owoców morza jest extra .Mogłabym jeść tonami :D a spagetti z owocami morza .....to po prostu niebo w gębie .

Cześć Klucha... JA coś nie mam przekonania do tych owoców morza.... Jak się czujesz?

klucha!! heloł!! 🖐️ ..a nie..ja dzis po rusku :P klucha!! zdrawstwuj!! 🖐️ hehe stawiac sie z talerzami bo pomidorówe nalewam! :D Kasia zbierasz sie powoli do mnie?? ;)