Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

Zdrastwuj diewoczka Amfa :D kak ja liubliu gawaric pa ruski. Mienia toże dawaj pachlipajki :D ( nie wiem jak po rusku zupa :D ) Kasieńko a dzięki . Czuje sie rewelacyjnie . Już zaczynam zmieniać powoli garderobę bo paski u spodni zaczynają uciskać . Jakoś mi sie ciuchy pospierały w praniu ?:D

Klucha:):):) Oj z pewnością zbiegły się ubrania w praniu;) jak mi net muli,szok....

No,ja już się zbieram do domu.. Takie piekne słonko bylo, a teraz się zachmurzyło...:( I helikopter nie podleciał.. echhhhhh.... :D:D:D:D Do poklikania później:)

dziewoczki darogie :D ja pryjdu k wam za adzin czas potomu szto ja idu walasy krasic :D:D ja budu oczen rjada kak wy budziecie zdzies i budziecie rzdac na mienia :D:D klucha 👄 👄 a jaca kak paszol zawtrakac tak do siech por zawtrakaje :P 🖐️

Gość paszli w pizdu
:D

Amfa to ty budziesz priekrasnaja krasawica nad krasawicami :D i "nie paszli w pizdu" tylko w kibirimacier. :D ja ide na urodzinki do znajomych , narka

w pizdu,czy w kibinimatier wsio jedno tu nie być nikogo :):) Opole oglądacie???????:D

Agami, tak ja ogladam Opole;) teraz chwilka przerwy;) I oby Oratorium Rubikawygralo:D:D:D:D

niech mówią że to nie jest miłośc..... że tak się tylko zdaje nam....... dobrej i spokojnej nocki:)😘❤️

jak ja sie ucieszyłam;) łzy mi poleciały......... ale piekne jest całe Oratorium:D:D:D:D:D:D:D Panie Rubik - GRATULACJE;)

Gość wróżkmrowka z.... lubi pomarań
czesc kawosze :) ja idu rabotac :( i bede wieczorkiem pa kochani milego dnia 🌻 zrobcie cos zeby bylo mozna poczytac wiecej :D

bo dzisiaj wesele ,wiec nie moja zmiana ale juz za chwil kilka wychodze i nie moge sie rozstac z moim przyjacielem kompem :D

zabierz go ze sobą :D to i my się pobawimy na tym weselu :D

noooooooooooo i procenty beda sie lać hektolitrami :D nie mam laptopa:( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..................