Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

ppppppppppssssssssssssssssssssssssssssssi tylko słychać syk suszonych ciał z których uchodzi ostatnia kropla wilgoci................... :D

i ide na piwko pizze ploty :D:D:D Więc do poklikania wieczorkiem, późnym wieczorkiem;)

wam..kasiu dzieki za poczte spadam na meczyk papapapapap

Klucha,oj szkoda,ze wczesniej nie powiedziałaś... Jacus - proszę bardzo;) dobry wieczór:)

🖐️kasiu:D i dzień dobry wszystkim późniejszym bywalcom🖐️ lecę do szkoły z dziećmi po świadectwa,później zabieram ich na lody wszystkim TATUSIOM wszystkiego naj🌻❤️ papapap do później:):):):):):)

Cześć Agami;) No tak..toż to wakacje dziś;) Przyjemnego dnia :):):) Tatusiowie - usmiechu i wytrwałości;)

wow wow wow co za pustostan :) bylam dzis w pracy :( nie bylo smazonka :) jutro tez do pracy i tez nie bedzie smazonka :D dopiero zostawilam to na niedziele i mam nadzieję ,ze sie spraze :D co do burz u nas byla wczoraj bylo superowo mialam super widok na jeziorko :) walilo jak trza :D

melduje sie :D kasia moze i racja .ja jednak nabralam ostatnio nawyku ,ze wszystko w biegu :). brakuje mi dnia chociaz jest juz bardzo dlugi