Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

kto urodzony w listopadzie powstan powstan powstan :D kieliszek swoj do reki wez i wypij az do dna!!!!!!! :D:D

do nieba buhahahahahahahahahahaha chciało by się :p:p:p

kto urodzony w październiku powstan powstan powstan kieliszek swoj do reki wez i wypij az do dna!

no bo ja tez z listopada :D najwieksze wariatki w listopadzie sie rodza wiec sie domyslilam :P

wróżka już ty się tu nie wybielaj owieczko hahahahahahaha niebo dla nas nieczynne do odwołania ja po ostatnim weekendziku to jeszcze ból głowy mam taka byłam grzeczniutka:)

no to imprezy za pasem a ja to muszę kur.....a do marca czekać

bueheheheheheehehe teraz ja leze ktory to juz raz dzisiaj?? :D:D:D:D

dam radę kasiu tłok na topiku i już szkła pełne:):):):):) dawno tak nie było 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 teraz ja rozpie..........a co:)

ooooooooooooooo Agami, no tak...zapomnialam jeszcze to dodac no i wszyscy się uśmiechaja....echhhhhhhhh no życ nie umierać:D

jestem wstrzymaczasowymaczem :D:D nie moge z wami wariatki jedne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnoooooooooooooooooooooooo teraz lepiej;) mozna się rozwinąc :P Brawo Agami:)

buhahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah myjecie mi kompa :D