Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

nooo kamilcia!!!!!!!! czesc slonko :D:D Kasia a ty gdzie co? zostawisz tak nas? :P

Kamilcia -wzajemnie;) Amfa, no ja już prawie jestem;) ciacho wstawione jeszcze tylko kolacje babci naszykuję i wracam;)

ey ....dziewczyny spicie juz??? hm rano prosze kawcie zrobic.......bo wyjezdzam na łono;)

dzień doberek;) matko - jakie barbarzyńskie godziny w sobote widze....bbrrrrrr 7 z minutami..toż to czlowiek na drugi bok sie przekreca...:P Miłego dnia;) Robal, Flo :D

uuuuuuuuuuuuuuu pusteczki tu......... słuchajcie, mam wielką prośbe.. poszukuję piosenki Barry Manilow › Come Dance With Me/Come Fly With Me czy ma ktoś w swoich zbiorach mp3? Bardzo bym prosiła o przesłanie na emila.....plisssssssss...............

Gość Agami Upaczewska
:D

Gość Agami Upaczewska
się robi Kasiu:D

Gość Agami Upaczewska
sweet dreams Kasiu:)😘🌻❤️

dziendobry misiaczki:) spadam do pracy....istna tyrka dla miss word ale co tam :) ale jedno wam powiem w realu sa pikne jak malowane telewizja tak zmienia dzis jak sie uda porobie fotki wiecej relacji na zywo jak juz pojada i odpocznę :D a narazie jeszcze 2 dni uffffffffffffffffffffff chyba przezyje :) pozdrawiam wrózia:) papapapapappapa👄

Dzień dobry!!! Wróżko, trzymaj się biedactwo! Pewnie, ze dasz radę;) Dzielny babiszon z Ciebie jest!!! :D:D:D:D Ja miałam wczoraj extra dzień, ale dziś ledwo jeszcze żyje;) ale co tam! Jak się bawić to na całego..;)

Wrózia rób fotki :)) czekamy na relacje, jak juz odpoczniesz :)) Widzę kasiu, ze każdy kolejny weekend jest bardziej udany od popzredniego :) Oby tak dalej :)

Kamilciu łoj udany;) aktywny i intensywny ale baaaaaaaaaaardzo fajny;) A Twój? Jak go spędziłaś?

hmmm.. starsznie powoli, ale do przodu... mozę kiedyś się obronię... ech tylk kiedy, w tym tempie to za 10 lat... i wszystkie weekendy zmarnowane, wiec chyba troszke musze się pospieszyc :P