Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

Teoretycznie to ty masz racje lecz perwersyjny sposób twojej wypowiedzi nie obliguje mnie do dalszej konfrontacji z tobą gdyż twój pogląd załamuje się w najbardziej adekwatnym punkcie metafizycznej symbiozy na zasadzie dać cos drugiej osobie cos nic. A wiesz o co w tym wszystkim chodzi? trzeba tak ciąć bajer żeby nikt nie szczail się ze jesteś nie kumata/y. Piąta era hamburgera szósta era dinozaurów źle wpłynęła na rozwój komórki żeńskiej.

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahhahahahahaha wymiękłam:D

Sensem meskiej obligacji jest wetkniecie fiutokracji w srodek damskiej separacji, by ten rodzaj penetracji przyniosl przyrost populacji naszej mlodej generacji. :classic_cool:

kasia mam cos dla ciebie :D Rada psychologoa: jeśli jesteś pracowity jak pszczoła, harujesz jak wół, a z pracy wracasz zmęczony jak pies - idź do weterynarza, bo prawdopodobnie jesteś osłem!

Kiedy jechoł jo ciągnikiem, wtedy jo zobaczył Cię, Ty na polu gnój zwolałaś, wtedy jo zakochoł się. Jesteś najpiękniejsza w całej wsi, więc rozrzutnik kupię Ci. Ty bydziesz moja, Jo byde Twój, Bydymy razem wywolać gnój :D:D:D:D:D:D:D

bbbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahhahahaa

to idz tam czeko grzecznie sie sexic na randce :P Znow naga staniesz przed lustrem i gestem pelnym tesknoty wmasujesz pod kremem tlustym moj nieobecny dotyk Na dziś jedno mam marzenie by wprowadzić Ciebie w drżenie, byś z rozkoszy wręcz krzyczała, wielokrotny orgazm miała.-*

No ja jestem ale też mnie nie ma Zaznaczam gdzie doczytałam :D Buziolki 👄👄👄👄 Amfa , młoda generacja jest najlepsza :D:D:D ale ten rozrzutnik też by mi się przydał :D:D:D

amfa, jeden luj woził gnój♪♪♪ale zaszalałyście:)dzisiaj🌻sie Wam należy.

Wru Ty papugo zielona:P Klucha;)Ale fajnie,ze jesteś;) Extra masz ten suwaczek;) Cari:D dzięki i dla Ciebie 🌻uszek;)