Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

khe.kheeeeeeee......... :p kasia juz lece do skrzynki :P jakos ona mi nie po drodze bo jest na pietrze :D kurcze ,a ja to jestem len niesamowity ja do nikogo nic nie wyslalam :( jest mi wstyd

Wru, no ja mam nadzieje ze on ma obie nereczki;)Ale zobaczymy;) Mamkolege, który tez urodził się z 1 nerka a o tym dowiedziałam się jak go do wojska brali;) Więc........luuuzik;) :classic_cool:

Wru,no ale czym Ty się przejmujesz?? Następne świeta to w grudniu...zdążysz wysłac;)jak sie do tego już w wakacje weźmiesz....:P

heheheheheh............... dobreeee............:D plyte dla Ciebie nagralam chyba jesienia to pewnie na wakacje dojdzie :P no wiec jak pocztowka npisze latem to do narodzenia dojdzie :P

no kamilcia tak wlasnie bylo :( trzeba bylo wyciagac z szafu znowu zimowe rzeczy ,ale mam nadzieje ,ze to byl ostatni podryg ,bo jak nie to zima dostanie z kopa :D w szyje :P :D

hehehehehe.............. lubie z takimi drobnymi nitkami :P jak bedzie gotowa to dam znac :D narazie jest wstęp wyciagnelam garnek :D z szafki