Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

katar siadł mi na mój niewielki móżdzek... i własnie tak to się objawia :D A jak u Ciebie dzis z humorkiem ??

hihihihihihihi Kamilciu:D u mnie tak sobie,ale z przewagą na plus;) 🌻za stroke;) kuruj sie, grańca albo ciepłe piwko z sokiem malinowym sobie strzel;)

nnnnnnnnnnnnnnnnnooooooooooooo pyszne lekarstwo;) a ja jak dobrze pójdzie, to tez sie będę grzać hiihiii:D

własnie otwarłam szafkę , a tam... 2 jogurty, serek topiony, serek almette, płatki kukurydziane, zupka brokułow, 8warzyw, barszcz czerwony, krem z borowików..... hmmm, czy ja tu pracuję, czy tylko jem? :P

mmmmmmmmmmmmm Kamilcia, wyżerka ful wypas;) ja ju po, amiałam chlebek z 5 ziaren, serek z ziołami, papryke, pomidorka, mam jeszcze jeogurt,jabłko i zupke grochową na deserek;) mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmniami;) No domyślna jesteś:)🌻 :D

zapomnialam dodać, że mam jeszcze pomidorową z ryżem :P chlebek kilkuziarnisty juz wszamałam z almetkiem, hihi

a gdzie reszta naszej gromadki... pewnie gotuja obiadki... nie takie z torebki jak u mnie w szafce, hihi... tak mi sie właśnie pomyślało... Klucha 🌻 gdzie jesteś... bo jak ostatnio byłas poszukiwana to sie pojawiłaś... a i 🌻 dla dzidziusia :)

albo śpi albo pracuje... a nie obija tak jak ja... dzis przeginam... ale tak mi się nic nie chce.. a jak pomyślę, ze za 4 godziny mam wyjsć, a tam jest tak zimno, to jeszcze bardziejj nic mi się nie chce.

Kamilciu, łoj to tak jak ja swoje obowiązki już mam wypełnione w pracy wiec luzik a nawet jak cos mam do zrobienie to.........leniwiec dzis ze mnie wyłazi;)

Gość zoooozia
witajcie dzis pada jak chcecie wiedziec wiecej to zajrzyjcie na temat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tam popisalam wiecej chyba jak wroce to kompa bede juz miala w domu i nadrobie wszystkie zaleglosci wysylacie do mnie maile za ktore dziekuje jeszcz ich nie pootwieralam pewnie beda zabawne

Dzieki Zooziu za info;) Mam od Kluchy wiadomości - rozwiązuje sie do 30 listopada;) Czuje sie świetnie i tak wygląda;)