Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

ha juz wiem co mu kupie :D kupie mu perfumy..to jest taki klasyczny zapach bossa, ktory juz trudno znalezc w perfumeriach..znalazlam w perfumerii online wlasnie :D:D jak moj mamut tympachnie to jestem gotowa na wszystko :P:P hihi

a ja jestem gotowa na .... wyjście z domu...:) musze zmiatac do jakiegos marketu na zakupy... Wrózko,a jak byś tak się rozpędzila to i u mnie trza odkurzyc....:P

wrozka czyzby Cie energia rozpierala?? :D

........zapadła pełna grozy cisza...... ;)

:D:D:D:D Podniosła, potarła i z butelki wydobył się duszek. Kobieta pyta: - Będę miała 3 życzenia? Duszek: Przykro mi, ale ja spełniam tylko 1 życzenie. Kobieta na to bez wahania: - To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie. Widzisz tę mapę, duszku? Chcę, żeby te wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć, żeby Żydzi i Arabowie pokochali się nawzajem i żeby kochali Amerykanów. Duszek popatrzył na mapę i mówi: - Kobieto, bądź rozsądna, te kraje nienawidzą się od tysięcy lat, a ja po tysiącu lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej kondycji. Nie sądzę, żebym był w stanie to zrobić. Pomyśl nad czymś innym. Kobieta zamyśliła się i po chwili miała już gotowy pomysł: - Całe życie chciałam spotkać właściwego faceta i wyjść za niego. Wiesz, takiego, który będzie dobrze zarabiał, kochał mnie, szanował, bronił, pomagał przy dzieciach, gotował i sprzątał, był świetny w łóżku, wierny, nie pił i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe. Takiego chcę! Duszek pokręcił głową, głęboko westchnął i powiedział: - Pokaż mi, kobieto, tę cholerną mapę jeszcze raz!

Wiszą na drzewie trzy leniwce i kłócą się, który jest bardziej leniwy. Pierwszy mowi: - Wiecie chłopaki, idę sobie ulicą, patrzę, a tu worek złota na ulicy leży, ale nie chciało mi się go podnieść. Na to drugi: - No widzicie, a ja ide sobie plażą i patrzę jak Claudia Schiffer leży sobie naga i chce żeby ją przelecieć. No ale nie chiało mi się. Trzeci: - A wiecie chłopaki, ja ostatnio byłem w kinie, na strasznie śmiesznej komedii, ale przez cały film płakałem. - No co ty, na komedii i płakałeś? - Bo siadłem sobie na jajka i nie chciało mi się wstać poprawić ... ................................................................................. Niedzwiedz powiada: \"Jak zaryczę w lesie, to wszystkie zwierzęta drża ze strachu\". Lew mówi : \"Jak zaryczę na stepie, to wszystkie zwierzęta uciekaję\". Kurczak na to : \"A jak ja kichnę, to caly swiat robi w gacie\"

wróżko hi hi hi Witam wszystkich:)

Gość upupup

hehehe Wrózko,ten ptaszek boski,nie mówiąc o emilach;) dzieki;) Kamilcia, Tobie też przesylam 👄za listonosza;0

hej dziewczyny:) przepraszam, że tak zniknęłam, ale wzięłam się wreszcie za pracę mgr :classic_cool::D zapraszam wszystkie na kawkę:) wróżko🌻 kasiu🌻 amfa🌻 koko vel kwiatuszek🌻 cari🌻 agami🌻 czasami was podczytuję, więc wiem, że zostałaś ciocią:D serdeczne gratulacje dla twojej siostry🌻🌻🌻 buziaki julia 🖐️

ja jestem Was nie ma Wy jesteście ,mnie nie ma :)

Gość upupup

kasia ;) wsio w paradkie:D mam dziś pozytywną energię:)....chociaz jeszcze rano bylo kiepsko teraz wyszlo sloneczko :D