Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atrida

Dwudziestoparoletnie mamusie-jesteście tu? Zapraszam do rozmowy...

Polecane posty

Czesc dziewczyny Cytrynka, jakos sobie poradzisz. Ja tez bylam pełna obaw jak mi sie konczyl urlop i musialam wracac do pracy, ale wszystko jakos powoli sie ulozylo. Chociaz czesto bywam zmeczona i niewyspana, to jednak wole to nizbym miala siedziec w domu.

dzięki Tynka za pocieszenie muszę sobie poradzić wezmę przykład z ciebie muszę tylko załatwić osobę żeby zaprowadziła Radka do szkoły i odbierała ale jakoś trzeba sobie radzić prawda :)

Dasz radę cytrynka, ja też muszę się rozejrzeć za jakąś pracą:(:O

nie chce zakładac nowego tematu powiedzcie dziewczyny co kupujecie dzieciom na gwiazdke mój ma półtora roczku co kupowałyscie napiszcie pare propozycji ja mam swoja nie chodzi mi o rade tylko o to co kupowałyscie i czy dzieci były zainteresowane dzieki wielkie a tak w ogóle to wróciłam pare min temu ze spaceru z maluchem fajna pogoda u mnie az sie chciało pochodzic po tym deszczu pozdrawiam:):):)

Witam noe ja to nie mam zbyt wielkiego doswiadczenia w kupowaniu prezentów, w rodzinie mam tylko jedna bratanioce dla ktorej kupuje prezenty. Zwykle to siostra mi podpowiada co jej kupic bo mieszkamy daleko i jak widzimy sie raz na pare miesiecy to ja nie jestem na biezaco co ona akurat ma. W sumie to kupuje jej prezent za kazdym razem jak sie wybieram w tamte strony, ostatnio kupilam jej cymbalki i oczywiscie slodycze. Jak zobaczy jajko niespodzianke to nic ja wiecej nie interesuje.

Gość w depresji
a ja jestem brzydka mam fatalne wlosy nie mam w co sie ubrac bola mnie nogi a tan moj facet nic nie rozumie

Gość w depresji
a no i moje male dopiero rosnie w moim brzuchu i musialam sie gdzies publicznie poskarzyc bo juz nie wiem co ze soba zrobic. i juz mi troszke lepiej. dzieki

Witam wsztstkich dziewcztny kiedy ja sie w koncu wyspie? W depresji nie lam sie, ja w ciazy przytylam 27 kilo i zwlaszcza pod koniec czulam sie jak slonica. Ale to wszystko minelo. A w ktorym jestes miesiacu.

No cześć W depresji---ja też mam dziś cieżki dzień. Ale nie dołujmy się, damy radę, jak zwykle zresztą. Kobity są silne!!

Czesc kobietki ja jeszcze tylko jutro do pracy ide, bo piatek mamy wolne za 11 listopada.

Gość już nie w depresji
eeee, wiecie co rozchorowałam się i tak sobie myślę, że to wczoraj było właśnie przez zbliżającą się chorobę, kurde! Słuchajcie, pod koniec miesiąca się bronię. Jestem w 6 miesiącu i chcę sobie kupić sukienkę ciążową. Nie wiem jaki wybrać rozmiar, a konkretnie chodzi o piersi. Czy one bardzo urosną do końca ciąży, bo jak dotąd to są chyba takie same.

To indywidualna sprawa, przede wszystkim zalezy jak przyberasz na wadze. Ja przytylam bardzo duzo i to zwlaszcza w gornej partii ciała.

tynka-do pracy wracam 01 grudnia chyba że faktycznie wejdzie w życie 30 listopada to że przedłużają urlopy macierzyńskie o dwa tygodnie wtedy pójdę do pracy 15 grudnia.Ze starszym synkiem byłam rok czasu w domu później pracowałam ale nie był to pełen etat i byłam szefową sama dla siebie była to działalność gospodarcza i w dodatku blisko domku nie wiem jak to będzie teraz troszkę się denerwuję tym bardziej że strasznie przyzwyczaił się Dawidek do cyca.Tak myślę że zacznę niedługo odciągać pokarm i dawać jemu z butelki i dlatego też zaczynam wprowadzać inne posiłki. w depresji-najlepiej nie kupować dopasowanego ciuszka w biuście jeśli się boisz :)ja nie miałam takiego problemu bo chodziłam w spodniach albo spódnicy więc nic więcej nie mogę podpowiedzieć

Witam wszystkich od rana Jak ja wrocilam do pracy to mój Pati nie miał jeszcze 5 miesiecy. Oczywiscie z tym sciaganiem to tez mialam spore zamieszanie, bo przede wszystkim czasu mi brakowalo. Mi bylo latwiej z powrotem do pracy, zwlaszcza dlatego ze moj maz pracuje na zmiany i co grugi tydzien to on siedzi z rana z Patrykiem, wiec tak nie dio konca oddawalam go w obce rece. Poza tym dopoki karmilam to przyslugiwala mi ta dodatkowa godzina wolnego a to wbrew pozorom jest bardzo duzo.

Ostatnio moj Patryk ma takie dni ze wcale nie chce pic mleka z butelki, chociaz w tej chwili daje mu butelke juz tylko rano i wiecorem. Czasami dopiero jak zasnie to wtedy mu ja daje przez sen, bo inaczej nie da rady, tak sie kreci i wyrzuca ja. Wczoraj tez mi zrobil taka akcje.

Uaktualniam tabelke, Patryk ma juz 11 miesięcy NICK IMIĘ I WIEK IMIĘ I WIEK DZIECKA MIASTO ______________________________________________________ mafda....Magda22....Filipek 11 miesiecy....Debica f-ka....Ewa23....Dominika 5,5 miesiąca....Jelenia Góra Mamka....Magda26....Alan 4 miesiace....Warszawa donn....Kaska27....Aurorka..3.miesiące...Krakow sen nocy....Gosia21....Oliwka 11,5 miesiecy....Jawor Tynka78....Justyna27....Patryk 11 miesiecy....Brodnica Kasika1....Kasia21....Kacperek.. 6mies....Rzeszów Kiara21....Agnieszka21....jeszcze czekam....Zabrze to tylko ja....Zaneta21....Michas i Kubus 13 miesiecy....Elblag cytrynka79....Anka27....Dawidek 4,5 miesiaca....Warszawa A gu gu....Iza27....Zosia 7 miesiecy....Warszawa AANNKKAA....Ania21....Izunia 7 miesiecy....Chelm Kinga_23....Kinga23....Julka 3,5 miesiaca........ babi....Magda22....Macius 13,5 miesiaca....Warszawa Ma-lenka20...Monika 20...dzidzius w brzuszku miał 6 tygodni....Pawlowice kama2....Kamila25....Julek4 lata i Benio 10 miesiecy....Hannover Daffodile...Magda26....Olafek ur 5 wrzesnia 2006......Wojkowice zieloneszkiełko...Monika21...Mikołaj 2mies...Kraków kreska1234......Iwona..24.....Oskar 11mies....Osola noe.......Patrys.....18 miesiecy

czesc wracam zx pracy a tu cisza, dziewczynyu gdzie sie podziewacie. Ta pora roku jest do d... jak wracam z pracy, zjemy obuiad i juz ciemno. O spacerach moge zapomniec, zostaja tylko weekendy.

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuziakow duzo przesylam. Dopiero teraz mam net. Napisze jak tylko klawiat. kupie nowa. :):):):):):):):):)

Mój Pati od dwóch dnio nie chce pic mleka, nawet na spiaco nie moge go nakarmic. Nie wiem co robic. To chyba za wczesnie na rezygnowanie z mleka.

Witam z samego rana mam dzis wolne ale moj Patryk stwierdzil ze spanie do siodmej wystarczy mu w zupelnosci wiec juz jestesmy na nogach. Mleka dalej pic nie chce, wiec przeszlismy na kaszke.

Cześć Dobrze, że topic znowu się rozkręca. Mamka powitać🌻 Tynka my już po kaszce;)

Ja dzis mam wolne od pracy, ale wcale nie leniuchuje, zrobie dzis porzadki to przynajmniej jutro bede miala juz spokoj.

Tynka pracoholiczka sie z Ciebie zrobiła:) Ja gotuje obiad i bawie sie ze swoim smykiem, takie powolne, leniwe życie:)