Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emcia21*24

wirusy na poczatku ciazy

Polecane posty

Gość emcia21*24

hej na poczatku lutego mialam polpasca...wywoluje go ten sa wirus co ospe...trzy tygodnie temu okazalo sie ze jestem w ciazy i to juz ponad 6 tyg...przymowalam antyiotyk i teraz strasznie sie boje ze moglo to zaszkodzic dziecku!wirus i jeszcze antybiotyk...:-(moj lekarz bal sie ze taka ciaza sei nie utzryma i ze raczej ejst martwa kilka dni temu zrobilam usg i okazalo sie ze ciaza rozzwija sie normalnie i plod sie rusza.jak stwierdziala pani doktor "jestem zadowolona i widocznei pani organizm sie wybronil"...czy ktos wie cos na ten temat wiecej??

emciu ,czy ty byłas juz w ciazy wtedy?czy to był dopiero poczatek cyklu?

Gość emcia21*23
niestety bylam...:-(wg usg to juz teraz 7 tydz a zachorowalam 7 lutego

Gość emcia21*23
osttano okres mialam 16 stycznia...to moja pierwsza ciaza i jeszcze nei wiem jak to sie dokladnei oblicza:-(wychozi na to ze wirus byl na samym poczatku ciazy:

Gość nie chce cie straszyc..
Ale raczej uczulic.... Przeczytaj wypowiedz z tego topiku dziewczyny o niku ania20 Tez miala jakas infekcje na poczatku ciazy... A pokazuje ci to abys miala to na uwadze bo u nas jest dziwna sluzba zdrowia.. i radze w takim przypadku chodzic na prywatne wizyty.. na ktorych usg bedziesz miec za kazdym razem.. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3128451&start=7920 Mam nadzieje ze u ciebie bedzie wszystko ok!

emciu ja bałam sie ze zaraziłam sie ospą,jestem w 7 tyg wg mnie półpasiec to jest wtórne zakazenie wirusem ospy wiec masz w organiźmie przeciwciała przeciwospowe.czyli wg mojego rozumowania nie powinno dojśc do zarażenia płodu.gorzej gdyby było to pierwsze zarażenie ospą

Gość emcia21*23
od kiedy sie dowiedizlam chodze prywtanie mma za soba juz dwie wizyty w jedno usg...

emciu podaj mi swojego maila ,albo napisz do mnie tomek760@vp.pl czekam,jeśli chcesz oczywiscie

Gość emcia21*23
mialam ospe jak bylam mala dziewczynka,,,

Gość emcia21*23
moj maill to ema19@interia.pl i chetnie z toba po mailuje w

ale ja ślepa jestem emciu ,przecież jak byk twój adresik jest przy twym nicku

Gość emcia21*23
czy slyszals moze o podobnych przypadkach?bo ja si ebardzo boje i nie moge nawet pzrez to spac...

Gość emcia21*23
odebraalm bardzo dziekuje za niego...chwilowo nie chce mi sie otworzyc ta strona ale zarz jeszce sprobuje

próbuj i pisz tam szybciutko .moze wklep na piechote ten adres bo xle ci skopiowałam ,jakby co to napisz do mnie potem jak ci sie nie otworzy to ja zapytam o ciebnie ,ok? teraz uciekam!pa ,trzymaj sie