Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszonaaa

pOLIP na szyjce macicy co to?pomocy!!!!kto mial i usuwal??

Polecane posty

Gość przestraszonaaa

co to wogole jest i skad sie bierze, piszcie prosze:(

Gość jolqanda5
Ja mialm polipa w kanale rodnym i przed swietami Bozego narodzenia milam go usuwanego w szpitalu pod lekka narkoza tak wiec nic nie czulam bo zapadlam w lekki sen .Chodze prywatnie od lat do ginekolozki ktora pracuje w szpitalu wiec nie bylo z niczym problemu tego samego dnia po paru godzinach mnie wypuszczono.To nic nie boli nie boj sie ja zwlekalam z tym dwa lata bo tez sie balam az w koncu moja lekarka juz mnie nie pytala czy chce czy nie tylko dala skierowanie na zabieg bo polip juz znacznie urosl.Wiec juz nie mialam wyjscia no i poszlam go usunac i na razie mam spokoj .

Gość przestraszonaaa
a czy to jest bardzo grozne taki polip?mam 45 lat, boje sie, skad on sie wzial?czy to rodzaj guza?

Gość a co to jest
jak się objawia?

Gość jolqanda5
Jestem troche starsza od Ciebie i tez nigdy nie slyszalam o zadnych polipach owszem torbiel czy miesniak byl mi znany,ale polip?Skad sie wzial nie mam pojecia objawow zadnych nie milam bo on sobie cicho siedzial w srodku i gdyby nmie to ze poszlam po paru latach do mojej lekarki to dalej by tam siedzial az by w koncu zrobil sie wielki i nie wiem co by bylo.Wyniki odebralam ale jeszcze z nimi nie bylam wychodzac z zalozenia ze nic sie nie dzieje i dobrze sie czuje (cytologi wynik zawsze od lat mam grupe 2)Pojde jak bede miala pieniadze bo teraz u mnie krucho choc wiem,ze juz powinnam isc z tym wynikiem.

Gość przestraszonaaa
ale czy to jest nowotwor, co mowila Twoja lekarka?ja mam nieduzego narazie

Gość jolanda5
Dopoki nie wytnie sie go i nie zrobi badan to zaden lekarz nie powie czy to nowotwor czy nie ja jeszcze z wynikami nie bylam wiec nie wiem ale mysle ze na pewno wszystko jest okey