katalinka21 0 Napisano Marzec 14, 2006 kochane duzo słyszałam ,że testy często sie myla nawet na jednym z moich topicow wiec boje sie jestem przeziebiona , chcialam zrobic test ale nie lepiej poczekac do srody za tydzien i isc prywatnie do gina ?? a Wy co byscie zrobily ??? kochane ??? teraz to juz zwariowalam jak sie osłuchalam o mylnosci testów :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 14, 2006 juz mnie krytykują bardzo na moim topicu nie piszcie tu lepiej nic bo znowu bedzie ze prowokacja :( jak cos jestem na swoim topicu i robie o 20 bo nie mam mozliosci wczesniej , wyslalam kolezanke po test i ma go przyniesc jak bedzie wracac od rodziny ciesze sie ze jednak sa normalne i mile osoby ktore mi pomagaja na tym forum za co bardzo dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzy kropki 0 Napisano Marzec 14, 2006 Katalinka - testy są omylne - to fakt, ale jak masz się w ogóle dowiedzieć o ciąży, jak nie poprzez test ? Rozmawiałam z ginekolog, i ona powiedziała, że lekarz jest w stanie wykryć ciążę dopiero w 7 tyg. Ja bym na twoim miejscu zrobiła test, za jakiś czas (o ile nie dostaniesz okresu) drugi, a jak nadal nic - to wtedy bym poszła do ginekologa. I naprawdę przestań pytac się dziewczyn, bo każdy przypadek jest inny, a ty sobie niepotrzebnie tym głowę nabijasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 14, 2006 trzy kropki dziekuje za odpowiedz tak też zrobie całuski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga_krzysia 0 Napisano Marzec 14, 2006 zrob test z porannego moczu , jezeli nadal nie bedziesz miala okresu zrob po kilku dniach kolejny a dopiero pozniej wizyta u lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Titillated 0 Napisano Marzec 14, 2006 oczywiście test. są one wiarygodne w 98% więc nie widzę potrzeby by iść do lekarza. zresztą do tego czasu już sama byś wiedziała czy jesteś. 7 tydzień to już prawie 2 miesięczny człowiek. nie mogłabyś nie zauważyć.... zrób test kochana:) pozdrawiam i życzę powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 14, 2006 aga krzysia ok tak zrobie z tym ze dzis bede miala test myslicie ze jesli zrobie wieczorem to bedzie sie mylił ?? a powtorze go za jakies 4 dni rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ile ci sie spóżnia Napisano Marzec 14, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzy kropki 0 Napisano Marzec 14, 2006 Katalinka, jak widziałam na poprzednim topiku, to już tyle czasu wytrzymałaś, to zrób ten test rano, żebyś później sie nie schizowała, że może jest zły wynik bo go zrobiłaś wieczorem. Jedną noc wytrzymasz :-) Następny możesz zrobić za 4 dni, ale ja bym odczekała z tydzień. I koniec, co tu więcej gadać :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga_krzysia 0 Napisano Marzec 14, 2006 pewniejszy jest ten z porannego moczu szczegolnie przy wczesnej ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 14, 2006 Titillated własnie :) zrobie ten cholerny test i go najwyzej powtorze :( :( serce mam w gardle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lusesita de milagros dofores Napisano Marzec 14, 2006 boże ale ty jesteś głupia!! wykorzystujesz każdy preteks, podłapujesz każde słowo byle by tylko wymigać się od tego testu "a moze zrobie za 4 dni" "a moze lepiej nie zrobie bo mam jakies zapalenie" "a moze najpierw isc do lekarza: "nie moge zrobic bo mi koleznaka ma kupic tes" "a moze lepiej nie, bo jestem chora" Boze! albo jesteś przygłupia albo marna z Cibie prowokatorka! piszcie:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 14, 2006 spoznia mi sie 2 dzien a nigdy w zyciu mi sie nie spoznial :( trzy kropeczki jednak sadzisz ze lepiej rano czy nie ma zbytniej roznicy ?? kurde ale sie udenerwuje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przerazona glupotą Napisano Marzec 14, 2006 jeszcze duzo tych durnych topików założysz zanim zrobisz ten test??? jestes nienormalna i chyba o tym juz doskonale wiesz. nie zycze ci tej ciąży, bo zadne dziecko nie zasługuje na taką durną matkę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzy kropki 0 Napisano Marzec 14, 2006 Katalinka, napisałam co sądzę, nie chcę sie powtarzać, i też uważam, jak poprzedniczka, że trochę przesadzasz, ja wiem, że to są wielkie nerwy, ale my ci nic nie pomożemy, więc po co analizować milion prawdopodobieństw ?? Spóźnia ci się 2 dni, to jutro rano zrób test i powtórz za tydzień, i naprawdę, nie ma sensu analizowania miliona różnych sytuacji. Nie wiesz na czym stoisz, to Katalinka nie wymyślaj mnóstwa scenariuszy, tylko zrób test, i potem możesz pozastanawiać się co dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość makis Napisano Marzec 14, 2006 Nie wiem co chcesz osiągnać tysiąc topików na jeden temat?? Zgadzam się z poprzedniczkami dobre słowo Ci nie pomoże pozbyć się myśli o ewentualnej ciaży!!!!!! Bo to poważna sprawa dla Ciebie widać to tylko wirtualne narzekanie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 14, 2006 bo ja już dostaje roztroju nerwowego powaznie mam 21 lat a wariuje az sama sie sobie dziwie :( takiego stresu nie przezywalam nigdy test juz jest bo kol kupila tylko teraz czy zrobic rano czy teraz choc jak poczekam do rana to nie usne dzis z nerwow :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezzębna_łachudra 0 Napisano Marzec 14, 2006 2 dni spoznienia to rzeczywiscie tragedia..:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfalsi Napisano Marzec 14, 2006 No i zrobiłas w koncu skoro napisałas ze masz juz ten test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 14, 2006 kupila mi kolezanka i ona go już ma ale zajedzie do mnie koło 20 jak będzie wracała od rodziny ja niestety mam gorączke i jestem chora więc nie mogłam się ruszyć z domu :( a test na pewno zrobie dzis jak tylko mi przywiezie od razu wykonam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 14, 2006 Przepraszam ,że mnie wczesniej nie było kochane wyszedł negatywny ale po raz pierwszy robilam test i najpierw nic nie wyskakiwalo zadne kresecvzki si enie pojawialay wiec dopiero posypalam tymi drobinkami kurde nie mialam pojecia do czegho one sa i wyszedl negatywny wiec nie wiem czy jest to 100% pewnosci , test powtorze w poniedzialek kochane zrobilam go w drugi dzien spoznienia spodziewanego okresu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 15, 2006 dostałam dzis rano okres dzieki za wsparcie dziewczyny calusy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach