BabkaBożaRektalna 64 Napisano 6 godzin temu Odlatuje na dywanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1195 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Każdy się broni ile może Jest wojna, to muszą być ofiary. Serio jest wojna? Nie zauważyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 148 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Odlatuje na dywanie Byle jak najdalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 6 godzin temu Zazdrościsz bo mam piękne ciało odziane w szlafrok i dywan a ty już nic nie masz. Nawet dywanu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1195 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Zazdrościsz bo mam piękne ciało odziane w szlafrok i dywan a ty już nic nie masz. Nawet dywanu Ja nie mam dywanu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 227 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Nie boje sie tylko stwierdzam fakty. Ty też sie bronisz jak ktoś cie wyzywa Masz rację tak jest, ale znam granicę. Owszem bronię, czasem przesadzam też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 148 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja nie mam dywanu Ja też nie mam, ani czerwonego szlafroku, bo nie lubię tego koloru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 227 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, tymczasowablokada napisał: W szlafroku na dywanie? Madzia proszę Cię jesteś cool kobietka, więc bez przesadyzmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja nie mam dywanu Mam kabaretki na sobie aktualnie. I szpileczky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 148 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Madzia proszę Cię jesteś cool kobietka, więc bez przesadyzmu Ale mnie się śmiać cały czas chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 6 godzin temu 🫦 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 227 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Moze chce ci pokazać więc doceń to Docecniam ją ale nie wejdzie mi do głowy kużwa nie w ten sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 36 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: Odlatuje na dywanie Miałaś odejśc, cos sie zmieniło? Patuśko.’ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 6 godzin temu Wejde odbytem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 148 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Docecniam ją ale nie wejdzie mi do głowy kużwa nie w ten sposób A w jaki sposób ma wejść? Może na głowę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Miałaś odejśc, cos sie zmieniło? Patuśko.’ To performens. 1099 pierwszych odejść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1195 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Ja też nie mam, ani czerwonego szlafroku, bo nie lubię tego koloru A ja nie mam ani jednego szklafroku bo nie lubię juz lepiej nago Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 6 godzin temu Nie znasz się i tak na sztuce nowoczesnej. Nie będę dyskutowac z plebsem o sztuce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1195 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Docecniam ją ale nie wejdzie mi do głowy kużwa nie w ten sposób Spróbuj drugą stroną 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 36 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: To performens. 1099 pierwszych odejść. Zbyt bardzo mnie miłujesz . Lubisz czy boisz się ciemności? Serial z momentu gdyby ja miała 5 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 227 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: 🫦 Pierwszy i ostatni raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Zbyt bardzo mnie miłujesz . Lubisz czy boisz się ciemności? Serial z momentu gdyby ja miała 5 lat. Gensio skurke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 36 Napisano 6 godzin temu Chłop uraczył mnie dobrociami ale taktycznie poszedł gdyż ja nie elcia by spółkować tak szybko. Jutro sie widzimy znowu. Am Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 227 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Spróbuj drugą stroną Magda przeginasz wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1195 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Mam kabaretki na sobie aktualnie. I szpileczky Po co ci szpilki? Do spania? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 36 Napisano 6 godzin temu Jestem rozanielona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 36 Napisano 6 godzin temu Nie lubię niewygodnego dotyku…. Boję sieee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 148 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Chłop uraczył mnie dobrociami ale taktycznie poszedł gdyż ja nie elcia by spółkować tak szybko. Jutro sie widzimy znowu. Am Fajnie. Wszystko powoli i do celu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Po co ci szpilki? Do spania? Żeby makrą się podniecil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 36 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Fajnie. Wszystko powoli i do celu Serio Madzia jestem szczera ale czy ty dałabyś się macać po 5 randkach ? Ja Nie i on to szanuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach