BabkaBożaRektalna 64 Napisano 2 godziny temu Tak naprawdę mam na sobie strój roboczy domowy w którym nie otwieram nawet kurierowi olej na włosach wysmarowany i morde wysmarowana. Haha haaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1195 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Magda przeginasz wiesz Mi jak coś nie chce wejść do głowy to piłką odbijam by weszło. Moze spróbuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akcelerator 0 Napisano 2 godziny temu Czy to jest normalne, aby po niespełna pół roku po ślubie chcieć się rozstać z powodu forum? https://ibb.co/zpJDTbv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 35 Napisano 2 godziny temu Nie jestem rzeczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 2 godziny temu Siurek daj . Jeśli potrzebujesz pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 227 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, tymczasowablokada napisał: A w jaki sposób ma wejść? Może na głowę? W ogóle nie ma po co to forum i beka nie real Ładna jest jeśli to ona nie zaprzeczę Szkoda, że twarzy nie pokazała Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 227 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Mi jak coś nie chce wejść do głowy to piłką odbijam by weszło. Moze spróbuj Wiesz, na siłę się nie uszczęśliwisz, ale czasem warto zaryzykować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 2 godziny temu Jaki krindz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 227 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Jaki krindz Przesadziłaś Patrycja Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Wiesz, na siłę się nie uszczęśliwisz, ale czasem warto zaryzykować Bardziej chodzi o odwagę (nie mam już reakcji na tamtym koncie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Przesadziłaś Patrycja No. Kaktusa w anusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Przesadziłaś Patrycja Co Ci zrobiła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 227 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Bardziej chodzi o odwagę (nie mam już reakcji na tamtym koncie) Ma ją aż za bardzo Też się wypsztykałem z reakcji, ale nie akcji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 227 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: No. Kaktusa w anusa Pokazujesz foty ze neta dla atencji no proszę Cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Pokazujesz foty ze neta dla atencji no proszę Cię A ty incelu myślałeś że to ja w podomce na dywanie się tarzam. Oj przykro mi bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 227 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: A ty incelu myślałeś że to ja w podomce na dywanie się tarzam. Oj przykro mi bardzo Nie, dobrze wiesz, że to Ty i teraz próbujesz mnie wyzywać chociaż serce płonie na dywanie czerwieni ust twych Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Nie, dobrze wiesz, że to Ty i teraz próbujesz mnie wyzywać chociaż serce płonie na dywanie czerwieni ust twych https://tenor.com/pl/view/cat-cat-memes-meme-loading-white-cat-gif-15946091015166666694 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 227 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: W Leżaka się bawisz teraz policjanko ? Odbij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 227 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wiem, że przesadziłem sorry Czas bym zszedł ze sceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 35 Napisano 1 godzinę temu Idź się pajacuj z makaroniarem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Wiem, że przesadziłem sorry Czas bym zszedł ze sceny Nie chodzi o Ciebie. Zmęczona jestem i mam pustkę w głowie. Nie wiem co powiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie chodzi o Ciebie. Zmęczona jestem i mam pustkę w głowie. Nie wiem co powiedzieć Powiedz co masz do powiedzenia …. Wiesz co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 1 godzinę temu Jezu tilda swinton wygląda jak nie ona na Polsacie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 227 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, G. Swenson napisał: Powiedz co masz do powiedzenia …. Wiesz co Przesadziłem też z tekstami do Ciebie. Wybacz nie zawsze wychodzi tak jak powinno Dobrej nocy Gina Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Przesadziłem też z tekstami do Ciebie. Wybacz nie zawsze wychodzi tak jak powinno To nie do ciebie tylko do mojej przyjaciółki forumowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 227 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: To nie do ciebie tylko do mojej przyjaciółki forumowej Wiem, ale nie powinienem był Cię tak wtedy wyzywać chociaż miałem powód. To wszystko ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 227 Napisano 1 godzinę temu 50 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: Tak naprawdę mam na sobie strój roboczy domowy w którym nie otwieram nawet kurierowi olej na włosach wysmarowany i morde wysmarowana. Haha haaa Ciebie też przepraszam Boni, masz uczucia jesteś kobietą i doceniam to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 35 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Wiem, ale nie powinienem był Cię tak wtedy wyzywać chociaż miałem powód. To wszystko ode mnie. Jesteś taki miły dla mnie? Och, buziak oczywiście jeśli to szczere Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Ciebie też przepraszam Boni, masz uczucia jesteś kobietą i doceniam to. Za późno już. Właśnie podcinam sobie żyły golarko. Nie jestem kobietą. Mam 190 cm i męski charakter. Zegnajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach