Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justa35

Kto brał bromergon w pierwszych 3 mies. ciąży i ma zdrową dzidzię

Polecane posty

Gość justa35

Lekarz kazał mi nie przerywać i nadal brać ten lek a tam pisze żeby nie brać ? Nie wiem czy to nie zaszkodzi dzidziusiowi?

Gość mnie mowiła lek. ze jak
zajde w ciaze to nie moge nagle odstawic i pewnie bede musiała brac do 3 mca

Gość justa35
Naprawdę nie ma tu nikogo kto też brał ten lek w pierwszym trymestrze i już urodził dziecko?????

moj e-mail to madzia.79@op.pl czesc ja bralam bromergon przez 1 miesiac ciazy(nie wiedzialam wtedy o moim stanie).

Gość justa35
Magda 10 Ja mam zalecenie brać 1 tabletkę dz. do końca 12 t.c. !!!!!!!!! Biorę i boję się ale lekarz powiedział żeby nie odstawiać bo przed ciążą miałam prolaktynę po obciążeniu 15 razy większą od wyjściowej . Lekarz powiedział że jak odstawię to ona za bardzo wzrośnie i obniży mi poziom progesteronu i wtedy możliwe poronienie ..... Ja mu wierzę ale obawiam się o wpływ tego leku na dziecko i dlatego szukam osób które brały ten lek tez do ok. 12 t.c. i urodziły już zdrową dzidzię . Magda ty jak sądzę urodziłaś już i wszystko jest O.K. po miesiącu brania tego leku ?????????????

DO JUSTA 35 CZESC.BRALAM GO OKOLO 5 TYGODNI ( 1 TABL. DZIENNIE).JAK TYLKO DOWIEDZIALAM SIE ZE JESTEM W CIAZY TO LEKARKA KAZALA MI ODSTAWIC.BARDZO SIE BALAM.LEKARKA ZAPISALA MI LUTEINE NA PODTRZYMANIE, A JAK POSZLAM DO NIEJ NA WIZYTE KOLEJNA TO SZCZERZE MI SIE PRZYZNALA ZE WATPILA,IZ DONOSZE. JA TEZ MIALAM BARDZO WYSOKI POZIOM PROLAKTYNY ,PONAD 10 KROTNIE. NIE WIEM CZY POWINNAS BRAC TEN LEK.JAK SA WATPLIWOSCI,TO MOZE SKONSULTUJ SIE Z INNYM LEKARZEM. JA CHYBA BYM NIE BRALA!ALE Z DRUGIEJ STRONY,JAK NAPISALAS,ZE GDY ODSTAWISZ TO MOZESZ PORONIC(JUZ SAMA NIE WIEM CO O TYM MYSLEC)! JA URODZILAM CORECZKE POD KONIEC SIERPNIA 2005R-JEST SUPER!!!!POROD MIALAM BAAAARDZO STRASZNY(31 GODZIN)-ZLAMALI JEJ OBOJCZYK,ALE JUZ SIE ZROSLO I ZAPOMNIALAM O TYM, ALE O PORODZIE IBOLU CHYBA NIE DA SIE ZAPOMNIEC. NAPISZ CO POSTANOWILAS. madzia.79@op.pl