Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imiona zostaly zmienione.

nieudane spotkanie ...

Polecane posty

pracuje w biurze . w piatek po pracy kolezanka , z ktora pracuje w jednym pokoju zaproponowala bysmy poszli na drinka po pracy. poszlismy ja znaczy Seweryn i ona - Iwona. rozmawialismy sobie jak zwykle luzno i przyjemnie podobnie jak czesto w pracy zaprzyjaznieni . gdy wychodzilismy z kawiarni Iwona wziela mnie pod reke i zaproponowala bysmy poszli do niej do mieszkania . odmowilem bo nie mialem takich planow a poza tym mam dziewczyne. w poniedzialek na moje czesc nie odpowiedziala , widze , ze unika kontaktu i rozmowy ze mna . czy ja cos jestem winien i co mam teraz zrobic?

Gość slimaczek
pannica leci na Ciebie i tu pies pogrzebany, niestety podobasz sie jej i moze uznala ze ona tobie tez i ma do Ciebie jakies prawa. Badz mily usmiechaj sie i nie zwracaj uwagi, a ze ci nie odpowiada na Twoje pozdrowienia coz badz Ty dobrze wychowany i udawaj ze nic sie nie stalo i dalej bedz taki jak wczesniej.

Gość siostra przelozona
Glupio jej jest i tyle , myslala, ze jestes nia zainteresowany jak ona toba , ona ci swoje zainteresowanie pokazala i dowiedziala sie , ze ty w ogole nie jestes zainteresowany.

Gość z rozmyślań
masz oryginalne imię :)

Niby dorośli, a postępują jak dzieci :D Jeśli uważałeś, że Iwona nie ma prawa tego robić, należało jej to wyjaśnić PRZED póściem do kawiarni. Wszystko jej należało wyjaśnić, także to, że masz dziewczynę, a ją traktujesz jako KOLEŻANKĘ z pracy. Pójście z koleżanką do kawiarni nie uważam za nietakt, ale brakiem wyobraźni mogę nazwać naiwność, że umawiając się z koleżanką Iwoną, nie liczyłeś na coś więcej...;)

no tak nie pomyslalem o tym i to moja wina jednak powinienem uwazac , ze kazde wyjscie gdzies to randka a nie przyjemny relaks z przxyjaznia i nic wiecej w tle.

Gość udawaj ze sie nic nie stało
i po sprawie. Z czasem jej przejdzie, a Ty sie nie obwiniaj bo jesteś w porzo chłopak i uczciwy względem swojej dziewczyny 🌻 Tak trzymać

Gość siostra przelozona
Na drugi raz bedziesz juz wiedzial , ze jak kolezanka gdzies cie zaprasza , to w drodze musisz jej opowiedziec jakas historyjke o swojej dziewczynie , w bardzo pozytywnym tonie , zeby nie miala watpliwosci , ze ja kochasz - ot i tyle. A teraz sprobuj przekonac kolezanke , zebyscie zapomnieli , co sie stalo , i zeby bylo tak jak przed tym wyjsciem. Raczej jej to bedzie na reke

Gość co wy ludzie
pogieło was? Zeby każde wypicie razem kawy traktować jako preludium do sexu? Baby, ktore tak uwazają chyba nierówno pod sufitem macie!