Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 noatekijka

Najlepsze miejsca w Lublinie.

Polecane posty

Go艣膰 noatekijka

Wed艂ug Was najmilsze, najprzytulniejsze, najromantyczniejsze itp naj :P w Lublinie. Jakies puby, restauracje... Gdzie Wam sie najbardziej podoba? 馃尰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 noatekijka
A co tam Ci si臋 najbardziej podoba? :) Chc臋 wiedzie膰, gdzie 'na co' warto p贸j艣膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noatekijka
Nie ma tu nikogo z Lublina?

Udost臋pnij ten post

Najbardziej lubi臋 pub U Szewca i restauracj臋 Atrium, gdzie mozna zjesc przepyszne spaghetti:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Atrium gdzie
jw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwa198444
Najwi臋cej przytulnych miejsc jest na Starym Mie艣cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noatekijka
Czy Atrium to to samo co pizza Acerna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwa198444
Atrium w Na艂eczowie - w SPA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noatekijka
Ale ja chce na miescie :) Zeby pewnego wiosennego wieczoru wybrac sie tam z kims :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sentymentalniutka strasznie...
Szewcy!!!dopisuj臋 si臋 do listu pochwalnego - suuuper pub! poza tym - najlepsze grza艅ce w Czekoladzie i u Dyszona, dobre jedzonko w Giuseppe, w Aviatorze (sa艂atka 艂ososiowa - cudo!), a ulubiona atmosferka w Alternatywie na Szopena, no i niepowtarzalny klimat w Wi臋zieniu na Narutowicza (skuj膮 kajdankami i przybij膮 numer na nadgarstku;) ten nasz Lublin taki cudnie kameralny i niepowtarzalny... (偶e przyjecha艂am, zakocha艂am si臋 i zosta艂am:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwa198444
Restauracja MA膯KOWA CHATA Restauracja Z艁OTY KUR Cafe SZEROKA 28 Kawiarnia "Aria艅ska"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwa198444
Pub Sarmata, Epoka, Magma, U Szewca, U Dyszona ( winiarnia), Fluid, Legenda ---> to puby na Starym Miescie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noatekijka
Dziekuje Wam slicznie 馃尰 A na jakis romantyczny spacer? Gdzie najlepiej sie wybrac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwa198444
Noc膮, albo wieczorem po uliczkach Starego Miasta - jest cudownie.

Udost臋pnij ten post

a ja tam polecam park saski...fajny o ka偶ej porze roku, blisko wsz臋dzie...no i jakie wspomnienia...;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noatekijka
A jak dojsc do Saskiego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lala malowana
A ja to kocham kebaby na krakowskim :) :)

Udost臋pnij ten post

podejrzane to...jeste艣 z Lublina i nie wiesz gdzie jest saski??? to park naprzeciwko kulu, przy Rac艂awickich...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noatekijka
Przeciez ja nie powiedzialam, ze jestem z Lublina... :P Bede w kwietniu i chce wiedziec, gdzie warto sie wybrac... :)

Udost臋pnij ten post

Albo Ogr贸d Botaniczny.... Pierwszego kwietnia, czyli ju偶 nied艂ugo otwieraj膮....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do ogrodu sie przejde
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Brylantowa Zuza
KUL

Udost臋pnij ten post

kiedys byl taki lokal gdzie mozna bylo sie napic, zdaje sie przy ulicy hempla, pod karasiem czy jakos tak, istnieje jeszcze ten przybytek? :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Okolice Hempla s膮 ca艂kiem przebudowane, ale chyba ta speluna jest jeszcze, niestety - s艂u偶y jako poczekalnia i punkt widokowy dla tych, co \"pilnuja\" samochod贸w na parkingu przy Hadesie, wstyd, 偶eby co艣 takiego jeszcze istnia艂o. Nie wiem, jakie miejsca lubisz, ale z plener贸w to polecam botanik (trudno troch臋 dojeca膰 bez samochodu, bo to na ko艅cu miasta, z samochodem nie lepiej, bo parkingu nie ma), spacer po mie艣cie - Krakowskie Przedmie艣cie i Stare Miasto, ale koniecznie po zmroku, z knajp - U Alberta na Pstrowskiego, \"na wiejsko\" - Chata na Narutowicza, ew. bardziej elegancko - Ulice Miasta (polecam tiramisu), tu偶 przy Bramie Krakowskiej. Na Starym Mie艣cie faktycznie - U Szewc贸w jest nie藕le, du偶o miejsca, ale w weekend raczej trudno znale藕膰 stolik, pizzeria - Giuseppe na bocznej Szopena, ale w weekendy te偶 t艂ok. Acha, jeszcze nale艣nikarnia Zadora na Starym Mie艣cie.

Udost臋pnij ten post

ja si臋 podpisz臋 pod Galeri膮 Smaku gdy偶 dzi艣 si臋 wybieram i czas si臋 jako艣 zach臋ci膰 ;) a te najlepsze miejsca wg. mnie to te wiosenne, czyli Ogr贸d Saski, Park Ludowty, Ogr贸d Botaniczny.... ...miasteczko akademickie :D (ale tylko w celach spacerowych)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubliniankaaa
fajnych knajpek to mo偶e troche sie w Lublinie znajdzie, ale 偶eby gdzie艣 pota艅czy膰 to nie da rady, chyba 偶e lubicie dresiarzy i ma艂olaty, to wystarczy wej艣膰 do jakiegokolwiek "studenckiego" klubu :o dlatego wyjecha艂am do Kraka, bez por贸wnania ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lichtenstein
A ja tam nie lubi臋 lubelskiego starego miasta i tych wszystkich pub贸w gdzie z艂arz膮 si臋 lalunie i amanty. Ja tam lubi臋 dziewczyn臋 zaprosi膰 np. nad rzek臋 bystrzyce na mostek, albo pod mostek na zyguntowskich, lubi臋 te偶 rejony tatar i bronowic, tam s膮 fajne dresiary, kt贸re szybko daj膮... ehhmmm no tego. Na romantyczn膮 randk臋 to albo na g贸rki czechowskie, tam du偶o jest krzak贸w, b膮d藕 w las zar贸wno d膮browa jak ten stary las, b膮dz...na marine, nad zalewem te偶 jest panne dobrze uwie艣膰. Co do s膰iezki rowerowej, mo偶na tam wiele lasek wyrwa膰, je偶dzi tam sporo licelistek, blisko s膮 krzaki w艂a艣nie tam przy diamentowej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale ty Lichtenstein jeste艣 rom
antyczny ch艂opak :( :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 busesita
Galeria Smaku :)

Udost臋pnij ten post