Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noatekijka

Najlepsze miejsca w Lublinie.

Polecane posty

Gość noatekijka

Według Was najmilsze, najprzytulniejsze, najromantyczniejsze itp naj :P w Lublinie. Jakies puby, restauracje... Gdzie Wam sie najbardziej podoba? 🌻

Gość noatekijka
A co tam Ci się najbardziej podoba? :) Chcę wiedzieć, gdzie 'na co' warto pójść :)

Gość noatekijka
Nie ma tu nikogo z Lublina?

Gość Atrium gdzie
jw

Gość Iwa198444
Najwięcej przytulnych miejsc jest na Starym Mieście.

Gość noatekijka
Czy Atrium to to samo co pizza Acerna?

Gość Iwa198444
Atrium w Nałeczowie - w SPA

Gość noatekijka
Ale ja chce na miescie :) Zeby pewnego wiosennego wieczoru wybrac sie tam z kims :)

Gość sentymentalniutka strasznie...
Szewcy!!!dopisuję się do listu pochwalnego - suuuper pub! poza tym - najlepsze grzańce w Czekoladzie i u Dyszona, dobre jedzonko w Giuseppe, w Aviatorze (sałatka łososiowa - cudo!), a ulubiona atmosferka w Alternatywie na Szopena, no i niepowtarzalny klimat w Więzieniu na Narutowicza (skują kajdankami i przybiją numer na nadgarstku;) ten nasz Lublin taki cudnie kameralny i niepowtarzalny... (że przyjechałam, zakochałam się i zostałam:)

Gość Iwa198444
Restauracja MAĆKOWA CHATA Restauracja ZŁOTY KUR Cafe SZEROKA 28 Kawiarnia "Ariańska"

Gość Iwa198444
Pub Sarmata, Epoka, Magma, U Szewca, U Dyszona ( winiarnia), Fluid, Legenda ---> to puby na Starym Miescie

Gość noatekijka
Dziekuje Wam slicznie 🌻 A na jakis romantyczny spacer? Gdzie najlepiej sie wybrac?

Gość Iwa198444
Nocą, albo wieczorem po uliczkach Starego Miasta - jest cudownie.

a ja tam polecam park saski...fajny o każej porze roku, blisko wszędzie...no i jakie wspomnienia...;)

Gość noatekijka
A jak dojsc do Saskiego?

Gość lala malowana
A ja to kocham kebaby na krakowskim :) :)

podejrzane to...jesteś z Lublina i nie wiesz gdzie jest saski??? to park naprzeciwko kulu, przy Racławickich...

Gość noatekijka
Przeciez ja nie powiedzialam, ze jestem z Lublina... :P Bede w kwietniu i chce wiedziec, gdzie warto sie wybrac... :)

Albo Ogród Botaniczny.... Pierwszego kwietnia, czyli już niedługo otwierają....

Gość do ogrodu sie przejde
:)

Gość Brylantowa Zuza
KUL

kiedys byl taki lokal gdzie mozna bylo sie napic, zdaje sie przy ulicy hempla, pod karasiem czy jakos tak, istnieje jeszcze ten przybytek? :classic_cool:

Okolice Hempla są całkiem przebudowane, ale chyba ta speluna jest jeszcze, niestety - służy jako poczekalnia i punkt widokowy dla tych, co \"pilnuja\" samochodów na parkingu przy Hadesie, wstyd, żeby coś takiego jeszcze istniało. Nie wiem, jakie miejsca lubisz, ale z plenerów to polecam botanik (trudno trochę dojecać bez samochodu, bo to na końcu miasta, z samochodem nie lepiej, bo parkingu nie ma), spacer po mieście - Krakowskie Przedmieście i Stare Miasto, ale koniecznie po zmroku, z knajp - U Alberta na Pstrowskiego, \"na wiejsko\" - Chata na Narutowicza, ew. bardziej elegancko - Ulice Miasta (polecam tiramisu), tuż przy Bramie Krakowskiej. Na Starym Mieście faktycznie - U Szewców jest nieźle, dużo miejsca, ale w weekend raczej trudno znaleźć stolik, pizzeria - Giuseppe na bocznej Szopena, ale w weekendy też tłok. Acha, jeszcze naleśnikarnia Zadora na Starym Mieście.

ja się podpiszę pod Galerią Smaku gdyż dziś się wybieram i czas się jakoś zachęcić ;) a te najlepsze miejsca wg. mnie to te wiosenne, czyli Ogród Saski, Park Ludowty, Ogród Botaniczny.... ...miasteczko akademickie :D (ale tylko w celach spacerowych)

Gość lubliniankaaa
fajnych knajpek to może troche sie w Lublinie znajdzie, ale żeby gdzieś potańczyć to nie da rady, chyba że lubicie dresiarzy i małolaty, to wystarczy wejść do jakiegokolwiek "studenckiego" klubu :o dlatego wyjechałam do Kraka, bez porównania ;)

Gość Lichtenstein
A ja tam nie lubię lubelskiego starego miasta i tych wszystkich pubów gdzie złarzą się lalunie i amanty. Ja tam lubię dziewczynę zaprosić np. nad rzekę bystrzyce na mostek, albo pod mostek na zyguntowskich, lubię też rejony tatar i bronowic, tam są fajne dresiary, które szybko dają... ehhmmm no tego. Na romantyczną randkę to albo na górki czechowskie, tam dużo jest krzaków, bądź w las zarówno dąbrowa jak ten stary las, bądz...na marine, nad zalewem też jest panne dobrze uwieść. Co do sćiezki rowerowej, można tam wiele lasek wyrwać, jeżdzi tam sporo licelistek, blisko są krzaki właśnie tam przy diamentowej.

Gość ale ty Lichtenstein jesteś rom
antyczny chłopak :( :D

Gość busesita
Galeria Smaku :)