Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas nie tegess

wiecznie zmeczona, senna i wypadają mi włosyy

Polecane posty

Gość jakas nie tegess

tak wlaasnie caly czas chce mi sie spacc ale jak juz sie w nocy poloze to mam niemaly z tym problem ( z zasnieciem ) wypadsaja mi włosy garściamii .. witamin mi jakkiichs bvrakuje ? a moze polecicie mi jakiess tabletki bezpiecznie do kupienia ?

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
pratykcznie wwszytkich witamin ci brakuje ;p

Gość solo disagn
stes brak witamin itp.tak mi sie wydaje....

Gość anemia
Moim zdaniem wiecej wolowiny i pij pokrzywe. Mialam takie same objawy ale po tym mi przeszlo. Wlosow stracilam niestety 2/3, ale byly na szczescie baardzo geste wiec teraz sa normalne. Mam dlugie wiec do stanu poprzedniego pewnie nie wroca (a napewno nie szybko, bo nigdy szybko nie rosly) tym bardziej ze latka leca. Zrob badania krwi, pewnie ci wyjdzie niska hemoglobina. Ale pamietaj ze chocby wyszlo w jescze w normie i czerfwone krwinki tez, to nie oznacza to ze jest to ilosc wystarczajaca dla Twojego organizmu, bo to sa tylko normy, a kazdy jest inny. Ja mialam niby malo ale jeszcz zahaczalo o norme Hb i zelazo, ale dla mnie jak widac nie byla to wystarczajaca ilosc

Gość Malwinkaaaaaaaaaaa
a nie odchudzasz się przypadkiem):::)):):):)co???bo cos mi to mówi tez tak miałam.

Gość Malwinaaaaaaaaaaa
do tego pewnie dochodzą zmienne nastroje?niechęć do całego świata?tak?):):):)

Gość Zdrowiej
polecam suplementy! dzieki nim mozna w naturalny sposob uzupelnic braki witamin i mikroelementow! odzywienie organizmu zapewni Ci zdrowe wlosy, paznokcie i skore! zapraszam do lektury! i zachecam do zdrowego zycia! www.suplementy.sklep.pl