Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisniowka..

do fajnych kobitek!

Polecane posty

Gość wisniowka..

Hej :) Mam taką sprawę. Otóż zdarzyło mi się poznać w życiu tzw. supergości :) tzn. takich którzy mogli oczarować każdą kobietę (nie wiem czy nazywa się ich amantami czy jak..). Taki gość jest przemiły, często przystojny, jest zabawny, szanuje kobiety, kupuje jej kwiatki bez okazji, prawi komplenty tak, że kobieta się na to nabiera, kobieta przy takim gościu czuję się narpawdę wyjątkowa i ma się wrażenie, że dla niego istenieje tylko ona, rozumie kobiety, slucha, wpspólczuje, daje nadzieje... slowem idealny gośc :) Myślę, że takie cechy są do wyuczenia, nie raz spotkałam się z książką albo artyułem traktującym o tym, jak uwodzić kobietę itd itp Mi chodzi oczywiście o facetów :) Co takiego dziewczyna powinna robić, żeby każdego faceta sobą zauroczyc? muszą być jakieś sztuczki, tajniki kobiecego uwodzenia które mozna wykorzystać do niecnych celów ;) coś w stylu famme fatale ale nie takiej "ostrej" ;) Różni sa faceci i rózne są gusta, ale na pewno jest coś co każdego faceta powala na kolana (i nie chodzi mi tutaj o rady: chodź nago po ulicy)... wygląd to raz a cechy? jakie idealna kobieta powinna mieć cechy? za bardoz oczytana byc nie może bo to onieśmiela, za bardzo uległa tez nie powinna być... muszę poznać te tajniki bo juz mam dosyc mojego staropanieństwa!!

Gość niestey to cos co maja
famme fatal to wyglad:o nie da sie nic zrobic jesli nie wyglasz i nie poruszasz sie jak aniol Alba, albo diablica Joile to nie ma nic wspolnego z charakterem, moga byc zolzowatymi zrzedami a faceci zrobia dla nich wszystko. Przecietna kobieta musi nadrabiac brak olsniewajacej urody intelektem i wiedza.

Gość wisniowka..
ok a jak popracuje nad wygladem? daleko mi do baby jagi, gdyby sie troche wziela za siebie, zmienila styl ubierania się mysle ze u wielu facetów bym miala szanse ale denerwuje mnie przykladanie tak duzej wagi do wygladu. co z tego ze bede wygladac jak jessicka alba skoro tego fajnego faceta (a zalezy mi na fajnym facecie, tzn. takim dla którego wyglad nie jest najwazniejszy i ma cos w glowie) nie bede potrafila utrzymac bo nie dogadamy sie? albo po paru randkach stwierdzi ze jestem pusta lala?

no tak wygląd ale nie tylko,jak kobietka ma wygląd ale nie jest zbyt sprytna to wygląd na nic się tu nie zda.To cos to właśnie intuicja a nie wygląd,czasem ładne kobiety są samotne i to bardzo i tylko na chwilkę facet się nią interesuje.Intuicja czyli odczytanie tego co facet lubi i zachowywanie się jakby sobie tego życzył(ale tylko na początku zaznaczam!),jak lubi słodkie idiotki,zachowuj się tak właśnie,jak lubi ostre w języku też taka bądź,jak lubi aniołki tak się własnie zachowuj itp.itd.Po pewnym czasie może stac się juz sobą(własciwie musisz stac sie soba bo sobą zawsze nalezy być),a facet który poznał Cię taką o jakiej marzył,już nie zwraca uwagi na Twoją przemiane(dawkuj mu tą przemiane żeby szoku nie doznał),podobasz mu się ciągle a do tego jesteś sobą.U mnie zawsze skutkuje.Niestety musimy być dobrymi aktorkami,na początku znajomości,bo facet ma zawsze w głowie wypisane swoje ideały i gotowy jest szukać ich przez całe życie.Więc mydlenie oczu na poczatek zaznaczam,bo warto w życiu być sobą,zawsze się sprawdza.

Gość wisniowka..
ale skad mam wiedziec co normalnemu facetowi ktorego widze pierwszy raz w zyciu sie podoba? nie wiem przeciez jaki rodzaj kobiet mu sie podoba... :( mam odgrywac kazda z rol az trafie w dziesiątke? nie wiem co jemu sie podoba...wezme sobie ta rade do serca ;) ale moze masz jakies jeszcze takie bradziej uniwersalne? cos co sie kazdemu facetowi podoba?? ciekawa jestem jak przedstawia sie ideal kobiety .. :) hehe

famme fatal moga miec kazdego a my musimy czekac na tego ktory bedzie nas chcial ;) i vice versa , ale nasze pole manewru jest ograniczone, mozemy powybrzydzac tylko nie za duzo bo staropanienstwo grozi;) nie ma recepty na to jak i gdzie znalezc TEGO faceta. ja mam dwa nieudane zwiazki za soba, obydwa zakonczyli faeci i przestaje wierzyc w to ze ktos ze mna bedzie chcial przezyc cale zycie, ktos kto bedzie chociaz w polowie taki jak bym chciala. od pewnego czasu startuje do mnie kolega, ale nie jest nawet w 1% moim wymarzonym facetam , no moze poza lojalnoscia i wiernoscia;) nie wiem moze z braku laku sie zdecyduje;)

wyczuj to,to się czuje po rozmowie,to w jaki sposób z Tobą rozmawia,jak się zachowuje,o czym z Tobą rozmawia.Obserwuj go i wyciągnij wnioski.

Gość wisniowka..
no ja tez jestem sama i nikogo nie mam na oku co najgorsze :( obnizylam troche wymagania bo ksiecia na koniu nie szukam, ale chce faceta z prawdziwego zdarzenia :) chodzi mi o poszerzenie terenu, gdybym znala jakies kobiece sztuczki na temat uwodzenia facetów to szybciej bym wpadła na jakiegos samotnego sensownego faceta, a tak jak bladze w ciemnosciach nie godzac sie na ochłapy bede do konca zycia sama! a facet sam tez mnie nie znajdzie jak ja mu nie wysle sygnałów nie? ;) no dobrze... w takim razie jak sie zachowuje i jak wyglada i jak uwodzi famme fatale?? ;)

Gość wisniowka..
postaram sie uruchomic intuicje ;) musi byc jakis haczyk na tych facetów!!!

Gość wielki nos
ja Ci powiem co musisz robic :classic_cool: 1. koniecznie w samej bieliznie po domu chodzic :classic_cool: 2. nauczyc sie jakim wzrokiem facet chce piwa :classic_cool: 3. surowo zabronione przerywanie ogladania jakiegos wydarzenia sportowego! :classic_cool: 4. ladnie sie usmiechac, to juz jest sukces 🌻

jest pewna siebie, rozpycha sie lokciami, zawsze musi byc w centrum uwagi , ale to wszytko robi z wdziekiem , nie jest napastliwa. staje w odpowiedni sposob spojrz ma zdjecia Alby z zaskoczenia zawsze wyglda seksownie, nawet jak stoi z hamburgerem;) zniewalajacy usmiech i to tajemnicze spojrzenie, kurcze mowie jak facet:D

dziewczyny możecie mieć każdego,zapewniam.Tylko nie wymiękajcie za szybko(chodzi mi o seks),no ale też nie trzymajcie go na dystans całe wieki,wyczujcie to kiedy on was naprawdę pragnie(a nie chce tylko numerka zaliczyć).Pod czas spotkania przełączcie się na jego fale(to bardzo proste,trzeba tylko obserwować),i oczarujcie go jak nikt.Sprawdzałam ten chwyt na najbardziej cynicznych facetach jakich znałam,zawsze działało.:)

Gość wielki nos
jak ktos sie rozpycha lokciami kolo mnie to przyciskam te lokcie do niego ;) farciaro, z leszczykami probowalas :classic_cool:

wielki nos,przesada taaak.To facet ma mi przynosić kieliszek wina podczas ogladania mojego ulubionego programu.A patrzeć w oczy facetowi to tylko po to żeby wiedzieć co planuje i żeby temu zapobiec bądź podsycić.

Gość wielki nos
a jesli te oczy odpowiednio kieruja? jesli Ty widzisz cos co chce zebys zobaczyla? ;)

Gość wielki nos
nie jestem kobieta :O i nie wiem potrafie odszyfrowac Twojego postu ;)

Gość wisniowka..
nie wszyscy jednak lubia kobiety typ: "wszedzie mnie pelno, jestem the best itd" wlasnie poznalam super goscia ktorego oczarowałam swoim spokojem i subtelnościa i bardziej mi do tego niz do maski "kim to ja nie jestem" bo takie kobiety cos w stylu famme fatale przyciągają niedowartościowanych facetów którzy wiążąc sie z taka "super laską" podbudowują swoje ego. a ja szukam faceta pewnego siebie. wielki nos --> te przykazania to juz znam na pamiec z autopsjii ale chodzi mi o początki, jak uwieść faceta albo lepiej zabrzmi jak oczarować sobą faceta (bo nie chodzi mi o seks). farciara - opowiedz cos wiecej o tym ;) zaciekawiło mnie to .. mozesz podać jakies przyklady konkretne, jakie to sa zachowania, jak sie przelaczyc na jego fale ? :)

wileki nos od pierwszego twojego postu wiem że nie jestes kobietą bo piszesz nie do ładu nie do składu:)

Gość wielki nos
rozminelismy sie farciaro ;) wisniowko, ale masz fajny nick, tak dobrze sie kojarzy :classic_cool: powiem/napisze tak, gdyby facet dyskutowal z Toba o zakupach, gdyby na nie sie wybieral z Toba bez marudzenia, podziwial, usmiechal sie do Ciebie, rozmawial z Toba, nie szukal dziury w calym i nie robil awantur o byle co to bylabys zauroczona [zalozmy, ze tyle by wystarczylo ;)] przeloz to teraz na sposob widzenia faceta. Czyli gdyby mi kobieta zaproponowala wyjscie na gale bokserska to bym ja nosil na rekach :P

Gość wow wow
niestety, jak juz uzywasz obcojezycznego zwrotu, to pisz poprawnie FEMME FATALE. niestety, gadasz glupio, wiec nie poswiece ci wiecej uwagi. Autorko, w duzym skrocie; to "cos" co, przyciaga kazdego faceta, to sexappeal czyli przekonanie o wlasnej atrakcyjnosci. Kazda z nas ma inne drogi do osiagania tej atrakcyjnosci we wlasnych oczach, dlatego tak rozne sa typy kobiet (seksowna wampirzyca, slodki aniolek, kobieta fatalna, dziewczyna z sasiedztwa, ciepla kobietka itd). Wazne, zeby spodobac sie sobie w jakims wcieleniu i czuc sie atrakcyjna i miec silne przekonanie, ze taka sie wlasnie jest. Niektore dochodza do tego eksponujac swoja urode, strojac sie w obcisle ciuszki, inne uprawiaja zawzicie jakis sport, inne uwodza coraz to nowych mezczyzn, jeszcze inne ucza sie jezykow lub studiuja na ciekawym kierunku. Maly test: zapytaj siebie, czy chcialabys sie umowic sama ze soba, bedac facetem? dlaczego? pomysl, czego oczekiwalabys, bedac mezczyzna. W ten sposob bedzie ci znacznie latwiej, odpowiedziec na postawione pytanie:) I pare uniwersalnych cech kobiety atrakcyjnej: *usmiech *odwazne spojrzenie (zadne wbijanie wzroku w podloge) *wyprostowana sylwetka * mowienie o pozytywach (zapomnij o narzekaniu, ZWLASZCZA zapomnij o mowienie zle o sobie np nie jestem piekna jak Alba, nie jestem zbyt dobra w.. itd) Przypomnialo mi sie, co powiedzial kiedys moj tata: atrakcyjna kobieta to nie znaczy posagowo piekna, lecz taka, ktora jest swiadoma swej atrakcyjnosci. :)

no właśnie np.takie coś że nie wszyscy lubią te co ich pełno,wyczuj który facet to lubi a który nie,bądź taka jak lubi(na początku tylko zaznaczam jeszcze raz!),przeżucenie się na czyjąś fale to zbaczy słuchac go i obserwować.Jak będziesz dobrą obserwatorką to zauważysz co lubie a co nie i co preferuje.

Gość wow wow
Farciara, zaintrygowalas mnie:) o co chodzi z tym zeby nie za szybko wymiekac? ;)

Gość wow wow
ja mysle, ze wazna rzecz to nie skupiac sie za bardzo na facecie, nie patrzec ciagle na niego, nie myslec wciaz czego on oczekuje, jaka powinnam byc. Wiadomo, troche trzeba podgrywac :) ale nie zmozna sie tak totalnie dostosowac do jego "oczekiwan", trzeba zachowac prawdziwa siebie. Wiem po sobie, ze mnie wkurzaja faceci, ktorzy za bardzo sie wczuwaja i odgrywaja przede mna komedyjke :p

wow wow jak pójdziesz z facetem do łóżka dla jego \"kaprysu\",albo zwykłej ochoty,to raczej na dobr to ci nie wyjdzie w kontaktach między wami.Chodzi mi o to że do łóżka dopiero jak zobaczysz że facet Cię pragnie(nie mylić z ochotą na Ciebie),to da się zauważyć że Cie pragnie własnie po jego zachowaniu.

Gość wielki nos
odwazne spojrzenie potrafi wielu odstraszyc, aczkolwiek czasami mysla, ze fajnie bedzie poderwac taka "ostra" kobiete, ale z tym drugim to wiaze sie zasada w sam raz na raz ;)

Gość wow wow
Farciara, tu mam problem, bo ja czasem sie draznie z facetami :P zachowaniem obiecuje co nieco, a potem mowie, ze niestety. paskuda ze mnie ;) powiedz, jak rozpoznajesz, ze facet naprawde cie pragnie, a nie tylko chce? bo dla mnie nie ma wielkiej roznicy.