Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisniowka..

do fajnych kobitek!

Polecane posty

Gość wow wow
wielki nos, faceci boja sie dziewczyn o odwaznym spojrzeniu? wola takie zahukane myszki, ktore wiecznie ogladaja czubki wlasnych butow?

wow wow jasne ze nie pokazywać facetowi że się na nim skupiasz,wbijająć wzrok w jego oczy,czy okazywać mu zbyt duże zainteresowanie,to co napisałm wcześniej trzeba robić bardzo dyskretnie i zaznaczyam też wykrzyknikiem że jak się chce zdobyć faceta tylko na początku trzeba troche pograć i być aktorką.

Gość wow wow
wielki nosie, czasem faceci sa dla mnie zagadka :) boicie sie kobiet? takich wyprostowanych, o odwaznym spojrzeniu, wysokich? mow bo dla nas to cenne informacje :)

Gość wisniowka..
dzieki za wypowiedzi aczkolwiek te stare babcine zasady to ja znam :) interesują mnie konkrety ;) typu czy faceci wola inteligentne czy oczytane, czy pasjonatki sportu czy ultrakobiece romantyczne czy wampy czy cos tam... ciężka jest dola kobiety samotnej:(

Gość wielki nos
nie, ale czasami jest to odczytywane jako "tez chce Cie przeleciec", trzeba znalezc zloty srodek, nie chowac sie bo to jest z gory porazka. raz spotkalem sie z naprawde sliczna kobieta, ale z cichociemnymi to ja nie wytrzymuje ;) za odwaznie tez byc nie moze bo przeciez to samiec ma Cie podrywac, a nie Ty jego [mozesz w ten sposob urazic wielkie ego ;)]. Tak naprawde musisz wyczuc faceta i nie przeginac ani w jedna ani w druga. To wyczucie jest na ogol bardzo latwe ;)

wow wow to że Cie facet pragnie czuje się bardzo mocno,trudno to tak słowami wyrazić,to są odczucia takie jedyne w swoim rodzaju.Na przykład gdy na Ciebie spojrzy to aż dreszcze Ci po ciałku przechodzą,albo \"pioruny z oczu\":)haha,sama nie wiem jak to opisać ale zajefajne uczucie i to tylko w przypadku gdy facet naprawdę mnie pragnie no i oczywiście jak temu ulegne jeszcze nigdy nie zdarzyła się żeby więcej nie zadzwonił,wręcz przeciwnie.To poprostu się czuje.

Gość niestety to cos co maja
wow ja zwracasz sie do nie to z duzej litery prosze!!!, napisalas to samo co ja tylko w inny sposob , wiec nie wiem kto tu jest glupi. strasze, ze nie wiem jak sie pisze kobieta fatalna, chyba pojde na kurs jezylkowy zrzedo:P

Gość wow wow
wisniowka, to zalezy jakiego chcesz faceta? wielbiciela wampow, slodkich kotek czy sportsmanek? i jaka sama jestes? bo jesli jestes typem romantycznej poetki, to odgrywanie wampa nie przejdzie, bo to bedzie s przecznosci z toba :) mysle, ze faceci sa na ogol dosc strachliwi jesli chodzi o kontakty damsko-meskie (wybaczcie panowie). Lubia dziewczyny mile, usmiecheniete, ale nie glosne i nachalne, uprzejme, ale nie pensjonarki, umiejace sie bawic, ale nie takie przelansowane a`la fanki tokyo hotel czy innego badziewia. No i nie lubia kobiet zbyt madrych (przemadrzalych). Oni lubia miec swiadomosc, ze maja nad dziewczyna pewna przewage.

Gość wisniowka..
apropo spojrzenia...nigdy nie patrzę w podłogę, zawsze patrze ludziom w oczy, czasami nawet za długo i zbyt intensywnie bo faceci sie peszą i to jest wlasnie ostre spojrzenie ktorego próbuje się wyzbyc. mam kontakt z takim super gosciem i to on najpierw wpatrywal sie we mnie a ja bylam oniesmielona nim ale tez nie chcialam dac po sobie poznac ze chetnie bym spedzila z nim reszte zycia, ostatnio przypadkiem utrzymalam z nim kontakt wzrokowy dłuzej niz ze sprzedawca w sklepie to on uciekł wzrokiem i chyba sie speszyl ... no i z tym wyposrodkowaniem jest najwiekszy problem, bo za bardzo w ta to odpada za bardzo w ta tez zle... ciekawa jestem co faceci maja na mysli mowiac "kbieta powinna miec to coś...' ;)

wiśniowka jest dokładnie jak napisał wielki nos,nie ma czegoś takiego czy wolą oczytane czy takie co striptiz robią,to jest taki złoty środek właśnie,niestety na każdego faceta inny.Niestety nie ma regułki.

Gość wielki nos
farciaro ja tam lubie jak kobieta patrzy na mnie, wiem wtedy, ze nie trzeba konczyc spotkania po 10 minutach ;) wow wow, na ogol faceci nie boja sie kobiet, a co do tego jakie lubimy to jest kwestia gustu. wisniowko, z mojej strony lubie inteligentne kobiety, uprawiajace jakis sport, jesli znajduje czas i lubi czytac to juz jest swietnie. lubie pogadac o przeczytanej ksiazce, autorze czy bierzacym wydarzeniu w kraju czy na swiecie. i faktycznie przemadrzale odpadaja ;)

wiśniowka też tak miałam kiedyś i drugim razem błedu nie popełniłam tylko spojrzałam na niego wzrokiem który go przeszywał a potem wzrok odwróciłam szybciutko,to właśnie ten złoty środek.

Gość wow wow
wielki nosie, nie to, zebym bylam przemadrzala...ale jesli lubisz oczytanie kobiety, to one na pewno powiedz ci, ze warto byc na bieżaco z jezykiem pisanym :P

Gość wielki nos
mala przemondszala gadzina :P ja lubie usmiechniete oczy, zadne tam przeszywajace czy chowajace sie, ale radosne to jest :classic_cool:

wielki nos patrzą tak ale na konkretnym spotkaniu bo jakby w sklepie nagle jakaś nawet bardzo ładna dziewczyna zaczeła w Ciebie wlepiać wzrok to raczej nie pewnie byś się poczuł.Wiesz kupujesz kiełbase a tu kobietka stoi i wbija w ciebie wzrok:)

Gość wow wow
ok, ide spac. wisniowko, nie mozna podobac sie wszystkim. nie ma takiej kobiety, ktora oczarowalaby wszystkich mezczyzn, jedni lubia damy, innie ostre laski, inni kumpelki. kazda z nas ma w sobie kilka kobiet :) trzeba tylko je wydobic, a potem pozwolic im dosjc do glosu w odpowiedniej sytuacji. przede wszystkim jednak byc soba :) dobranoc :)

Gość wisniowka..
rozumiem ze dziewczyna przemadrzala chwali sie swoja wiedza i na kazdym kroku daje znac ze zjadła wszystkie rozumy a dziewczyna oczytana dzieli sie wtedy wiedza kiedy jest na to pora tak? ciekawa jestem jak to jest kiedy dziewczyna wie wiecej od faceta, jakim facetom to imponuje a jakich odstrasza.

Gość wow wow
ech, literoofkki :P wydobyć mialo byc. dobranoc nosie, Farciaro& wisniowko 🌻

Gość wielki nos
farciaro takie sytuacje sie nie zdarzaja bo wystarczy na kobiete spojrzec i jesli jej spojrzenie nie bylo przypadkowe to ucieka wzrokiem i sie peszy ;) to chyba jasne, ze nie da sie wiedziec wszystkiego, ale jesli sie chce to nadrabia sie wiedze ide rowniez spac 🖐️

wielki nos nie potrzebnie pojechałeś wow wow, a może jednak przytłacza Cię to że kobieta jest na poziomie.