Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piła tarczowaa

moja skóra jest jak papier ścierny. szorstkaaaaa

Polecane posty

Gość piła tarczowaa

co moge zrobic? peelingi robię ale i tak za dwa dni znowu jest okopnaaa i to w koło policzków a ust. dawniej tak nie miałam, a teraz owszem. uzywam kremów nawilżających ale to mało daje. help me.....

Gość piła tarczowaa
help meee

Gość moze..
moze pomoglby Ci moj sposob na problemy ze skora...Czasami jak zaczyna sie "cos dziac" to biore ampolke capiwitu A+E i wyciskam z niej zawartosc i smaruje buzie jak kremem. tak dwa dni i wszystko przechodzi...z doswiadczenia wiem ze kremy nawilzajace rachej sa kiepskie jesli chodzi o leczenie skory twarzy...szczerze mowiac uzywalam juz wielu nawilzajacych i nie znalazlam zlotego srodka..jesli to kuracja witaminami A+E nie pomoze, to moze udaj sie do dermatologa, bo mozliwe ze to cos powazniejszego...

Gość piła tarczowaa
bardzo Ci dziekuje. spróbuje

Gość moze...
jest jeszcze jedna masc, na problemy ze skora. kosztuje okolo 2,5zl w aptece. Biala tubka i niebieski napis : Masc ochronna z witamnia A , tego tez mozesz sprobowac...'I jeszcze jedno, odstaw na ten czas te kremy nawilzajace...one czesto maja jakies skladniki zapachowe i one rowniez moga uczulac...

Cześć Wam, Jesli łuszczy się skóra, to niech spytam, czy zmieniłaś kosmetyki do twarzy? Jeśli sytuacja sie powtarza, to znaczy, ze masz preparaty, które nie rozwiązują Twoich problemów. Na początek, jesli skóra jest przesuszona to samo nawilżanie jej nie wystarczy, trzeba tez natłuszczać. Poza tym, inny krem na noc, odżywczy, regenerujący i maseczki!!! Koniecznie, bo są często silniejsze niż kremy, a świetnie potrafia pomóc...

Gość piła tarczowaa
raczej nie zminiłam kremu. i to jest takie dzwine. skóra sie nie łuszczy, ale jest taka szorstka.to takie jkaby małe wypukłe kropeczki suchej skóry. cholera, no nie wiem jak to opisac... helllppp

Gość Zdrowiej
polecam zadbac o nia od srodka! szczegolnie polecam suplementy! dzieki nim mozna w naturalny sposob uzupelnic braki witamin i mikroelementow! zapraszam do lektury! i zachecam do zdrowego zycia! www.suplementy.sklep.pl

Gość piła tarczowaa
dziekuje bardzo za rady. póki co to poszłam do kosmetyczki na oczyszczanie, peeling, cos tam z ultradźwiekami, maseczka i na razie jest dobrze, ale pewnie za pare dni znowu bedzie tragedia :(

Gość ----------LOL----------
piła - a moze skus sie na jakis krem z kwasami AHA (jakies delikatne stezenie) . W moim przypadku zadzialal a tez mialam problem z cera

Gość nie pomyślałas ze
...przez te wszystkie zabiegi,nie przesuszyłaś twarzy? wiele kobiet w zbyt wczesnym wieku przesadza nie tylko z kosmetykami,ale zabiegami kosmetycznymi,a pozniej niestety tak sie dzieje,oczywiscie kwestia organizmu,ja tak sobie kiedys zoralam buzie kremikami z witaminkami itp i alergolog szybko mi to wybił z głowy...teraz mam ładna,czysta cere,a nawilzam nivea soft,albo dove