Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanko...

PANOWIE PO 30. - CZEGO SIĘ BOICIE???

Polecane posty

Gość zapytanko...

Witam! Mam pytanie do Panow po trzydziestce - dlaczego boicie się trwalych zwiazkow? Tak, wiem, fajnie się mieszka u mamusi, bo ugotuje to, co lubicie, posprząta, wypierze, nie ma oczekiwań, nie rząda pieniędzy, jeszcze utrzymuje dom, wpatrzona w synka... Tak, wiem, że w pewnym wieku ma się przyzwyczajenia i może ciężko je pozmieniać... Tak, wiem, lepiej bez zobowiązań... Ale proszę, wytlumaczcie DLACZEGO ????? Wygodniej spotkać się czasem, gdy macie humor, a na codzień glowy nie zawracać?

Gość zapytanko...
a co... zadnych Panow???

Gość Pytalska
jak oni Ci moga cokolwiek powiedziec jak Ty juz wszystko przeciez wiesz! Pytaj, ale nie strasz stwierdzeniami.

Gość tyfus
Gargamela

Gość a wam dziewczyny
po co wrzod na dupe??? Przeciez wraz z tym niby stalym zwiazkiem (jaka gwarancja, ze staly???) przybywa tylko roboty za ktora tesciowa powinna was kochac, byc wdzieczna a nienawidzi??? Potem zaczynaja sie konflikty, klotnie z mezem. Pytam PO CO???? Zle u mamusi??? troche momoc, w sobote sie wyszykowac i isc na tance a nie pieluchy, kaszki, humory meza ......

Gość Pytalska
z tym wrzodem to po czesci prawda, z ta mamuska moze mniej, z rodzina to sie ogolnie dobrze wychodzi ale na zdjeciu! Bez wrzodu i bez mamuski to jest raj!

Gość Motylopu
ciekawe pytania, faceci po 30 - gdzie jestescie????

Witam. Trudno powiedzieć czego ja się boję...może odpowiedzialności za drugą osobę...Choć chciałbym ten stan zmienić.Czasem mam dosyć mieszkania u kochanej mamusi.Piorę sam,pieniądze dawałem tylko obiadki mamusia gotuje ale to szczegół... Może jednak to już głęboko zakorzenione przyzwyczajenie? Dodam że nigdy nie byłem w żadnym związku,ale tak jak już wcześniej wspomniałem chciałbym to zmienić...Ale kandydatki na horyzoncie nie widać...

Gość lllllllllllllllakakaka
Dziewczyny, a czemu wy tak rozpaczliwie do tych związków dążycie?? chcecie naprawdę, męczyc się z jakimiś patałachami po co????????????????? cholera jasna czasem mnie baby wkurzają

Gość lllllllllllllllakakaka
żeby nie było.... to piszę ja, kobieta, nie facet. Nie rozumiem tego dążenia u kobiet do stałych związków.... kurcze, przeciez z tego są same problemy, jakieś durne zdrady, kłotnie, bitwy.... po cholerę się w to pchać