Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SebekT

Pigułki Logest a Prezerwatywa

Polecane posty

Witam Ja raczej nie biore LOGESTu ale mam bardzo tkliwą prośbę do Pań :). Ostatnio wspólnie z moją partnerką postanowiliśmy że i ona się zabezpieczy, właśnie poprzez branie pigułek. Lekarz przepisał jej LOGEST. Pytanie moje brzmi: Czy mogę odstawić prezerwatywy na bok? z tego co wyczytałem na wielu forach nie ma sensu używać ich w momencie kiedy partnerka zażywa pigułki. Niestety moja dziewczyna jest raczej nieprzekonana do tego i każe mi się \\\"ubierac\\\" :/ Proszę moje miłe Panie przekonajcie ją że to nie ma sensu!....piszcie jak to u Was jest. z góry dzięki:)

Gość zefa
hehe wlasnie po to przyjmuje sie pigulki aby miec ten komfort(nie tylko psychiczny)i byc zabezpieczonym nie uzywajac innych dodatkowych metod.ja uzywam jedynie tabletek i nigdy nie kochalam sie z chlopakiem jeszcze dodatkowo z prezerwatywa uwazam ze to jest zbedne.z reszta tabletki sa bardziej bezpieczne jezeli chodzi o sex,nie pekna...

Gość hm hmmm
no pewnie ze prezerwatywa nie ma sensu... jak prezerwatywa to bez pigulek a jak pigulki to bez prezerwatywy! :D

No Panie odpowiedzi mnie bardzo zadowalają ;o) ale mało Pań się wypowiedziało- kurcze ale mi się rymło :o) Piszcie kobitki piszcie!!!

pigułki są zabezpieczeniem 100%...lepszym niż prezerwatywa....skoro do tej pory uzywaliście tylko kondomów i nie bała się ryzyka tzn że prezerwatywa pęknie lub się zsunie to nie rozumiem czego boi się teraz.... tabletki są najpopularniejszym na świecie środkiem antykoncepcyjnym. poszukaj w internecie ile jest wpadek w sytuacji gdy kobieta stosuje pigułki a ile gdy podczas stosunku jedynym zabezpieczeniem jest gumka. osobiście nie słyszałam o ZADNYM przypadku gdy ktoś wpadł w momencie gdy REGULARNIE zażywał tabletki antykoncepcyjne!!! niektóre zabezpieczają już od pierwszego wzięcia. powiedz więc dziewczynie żeby nie panikowała:o stosunek z prezerwatywą i tabletkami? to głupota, a przynajmniej TOTALNIE zbędna ostrożność...może jeszcze do tego spiralka i przerywany??:o pozdrawiam!