WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No sporo mam rzeczy w tym zsypie i płyty i kasety i lego i elektronika i ciuchy akcesoria konsol kable prl właściwie ciężko powiedzieć czego tam nie ma mix totalny Też by mi się przydała garderoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 90 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Zastąpisz Zenka na scenie. rzeczywiście - często ma marynarki smokingowe, sporadycznie cały smoking ale głos chyba nie do podrobienia z playbacku mógłbym występować dla podpitego gościa 20 metrów od sceny nie do odróżnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 268 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja w smokingu może lepuej nie Są ubrani jak służący tam jest rejestracja w filharmonii i to ekskluzywna czyli dużo kasy trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, KochamKamczi napisał: U was na podlasiu to chyba jakieś inne standardy budownictwa są. Pierwsze słyszę o takim zsypie Gdyby zrobić remont generalny to coś takiego by wyszło Hhttps://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/51,54420,30482211.html#s=S.galeria-K.C-B.1-L.1.duzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 90 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Rzecznik prasowy się znalazł tssss Adin, dwa, tri... smatri mienia w głaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 268 Napisano 4 godziny temu Ogòlnie w filharmonii co roku jest sylwester jak coś możecie się zainteresować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKamczi 6 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Też by mi się przydała garderoba Na co jak ty w jednej kapocie chodzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Rzecznik prasowy się znalazł tssss Zostałam wybrańcem i mianowana taką funkcją rzecznika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKamczi 6 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Gdyby zrobić remont generalny to coś takiego by wyszło NO TO RÓB. NA PODLASIU Z 10 ZŁ MIESIĘCZNIE BYŚ ZAROBIŁ NA WYNAJMIE TAKIEGO CZEGOŚ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Też by mi się przydała garderoba Ja mam w ogromne kartony to matka brała jeszcze z piekarni takie po mrożone krajzerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamKamczi napisał: Na co jak ty w jednej kapocie chodzisz Wez wypjerdalaj już nudziarzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamKamczi napisał: NO TO RÓB. NA PODLASIU Z 10 ZŁ MIESIĘCZNIE BYŚ ZAROBIŁ NA WYNAJMIE TAKIEGO CZEGOŚ Nie jestem z Podlasia Spółdzielnia póki co zabrania takich rzeczy z tym pomieszczeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Są ubrani jak służący tam jest rejestracja w filharmonii i to ekskluzywna czyli dużo kasy trzeba. Czyli chodzi tylko o kasę jak wszędzie? I mogę tam przyjść w bluzie i jeść ptasie mleczko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 304 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Dokładnie o to chodzi nie każdy jest malowanym wariatem Forum potrzebuje pozytywnych wariatów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 268 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czyli chodzi tylko o kasę jak wszędzie? I mogę tam przyjść w bluzie i jeść ptasie mleczko? Ale nie jakaś Melina tylko fotele loży są dopiero wygodne. I ubrane lepiej niż na weselu, znaczy jakieś zasłony obicia itd. I w ogóle ładnie wygląda. Edytowano 4 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, Fifofa napisał: Możesz sobie kelnera zamówić i przyniesie poda, tylko to kosztuje. Raz się żyje. Może od razu kupie sobie tego kelnera tylko dla mnie na dzień. Edytowano 4 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja mam w ogromne kartony to matka brała jeszcze z piekarni takie po mrożone krajzerki Najgorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Wez wypjerdalaj już nudziarzu Takie pomieszczenie jak dwie łazienki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Takie pomieszczenie jak dwie łazienki Spiżarnia też by mi się przydala 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKamczi 6 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Wez wypjerdalaj już nudziarzu Wieczorna nie w humorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 90 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Ja w smokingu może lepuej nie to by mogło ciekawie wyglądać podeślij mi wymiary to coś obczaimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamKamczi napisał: Wieczorna nie w humorze Przyjaciół szukasz owsik. Nie znajdziesz bo nie chcemy cie tu z lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 304 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamKamczi napisał: Wieczorna nie w humorze Jaja pełne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 268 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Może od razu kupie sobie tego kelnera tylko dla mnie na dzień. Tam gdzie mieszkasz jest jakiś buda mała Filharmonii. Ja pisze o 1 największej Filharmonii w Polsce tak mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Najgorzej No będę musiał znosic po 1 i przejrzeć wystawic i gdzieś to skladowac może kallax wykorzystam na tyle by tam zrobić luz i dostęp do wszystkich rzeczy jak coś kupiom żeby znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Spiżarnia też by mi się przydala Majom najczęściej spizarnie i rowery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Forum potrzebuje pozytywnych wariatów. Tak I ty sie rozmnażaj a będzie was więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Tam gdzie mieszkasz jest jakiś buda mała Filharmonii. Ja pisze o 1 największej Filharmonii w Polsce tak mam. Czyli gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 268 Napisano 4 godziny temu Ten budynek jest ta sala naprawdę ogromna a żyrandola z kryształu takie duze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: No będę musiał znosic po 1 i przejrzeć wystawic i gdzieś to skladowac może kallax wykorzystam na tyle by tam zrobić luz i dostęp do wszystkich rzeczy jak coś kupiom żeby znaleźć Ja już nie chce na kartony patrzeć wykładać wkładać a wypjerdalac. Zadnych wyprowadzek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach