Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cacharelll

Mamy siedzące w domu z dziecmi

Polecane posty

🖐️Chyba już za późno na kawe?Ja nawet porannej nie piłam:( BYłam z Julką w poradni i jestem wypompowana po całym dniu. Strasznie boli mnie głowa ,wzięłam dwie tabletki i jest tylko troszke lepiej. Faktycznie Sylwia nie będzie miała wiele do czytania.ale nadrobi :):):)z pisaniem za nas wszystkie:)

witam dziewczyny wczoraj byłam, u siostry na pogaduchach caly dzień i jej córki... jest w ciąży i kupila już łużeczko i ubranka ...hmmm...wzieło mnie coś na drugie dziecko ale muj mąż nie chce no i cóż brylka...komunie mamy 3 maja a gości 30 osób bedzie ojjj bieda bez sylwii bieda papa

Dzien dobry!!!!!!!!!! ja zmusilam sie do srzatania, bo ostatnio ogarna mnie taki leń ze szkoda gadac..prania mam tone, a tu pogoda do kitu..zeby tylko nie lało. pozdrawiam wszystkie babeczki 🖐️ 🌼

a co macie babeczki na obiad ? bo u mnie jeszcze nic... a będa kotlety.. chlopcy pojechali na zakupy, to znaczy najmniejszy i najwiekszy a średni chcial do babci wiec go zawiezli. a ja musze sprzatac😭 ale dobrze ze przynajmniej mam spokój i nikt mi w tym nie przeszkadza.. 🖐️

kurcze, Sylwia to nasz topikowy skarb, jak wróci, to sie dowartościuje, i zrozumie ze jest niezastąpiona :D

Monika🖐️ja własnie jem obiad,pulpety z sosem i makaron:) A Sylwia niech już wraca:D:D:D Uwaga od x czasu mam wychodne:D:D:D umówiłam się z kolezanka na piwo:D Narazie tylko pozamiatałam,jeszcze trzeba bybyło umyć podłoge:( I kupiłam sobie dziisaj dresik w ładnym zielonym kolorze.M.mówił że już sobie zrobiłam prezent na Walentynki:) cwaniak:)

dzisiaj na obiad mieliśmy schabowego ale mam jeszcze serniczek na który zapraszam jutro mam gości bo mąż ma urodziny z okazji walentynek kupiłam sobie bardzo fajną bieliznę a z okazji urodzin męża śliczniutką koszulę nocną oczywiście dla siebie, którą dostanie prezencie razem z zawartością

Brylka, ja sie pisze na serniczek..mniam.. świetny masz sposób na robienie prezentów, zaczerpne go od ciebie... buzki

ja niedawno skonczylam srzatanie...choc nie jest tak generalnie i dokladnie jakbym chciala,ale nie mam juz sily. a mam swiadomoisc ze za dwa dni bedzie tak samo...syzyfowa raca..

HEJ!!! dobry wieczór ale tu cicho i pusto ja dziś nawet szybciutko posprzątalam i ciasto upieklam bo mój mąż tonami by jadł karpatkę na kolację sobie wcięłam makrelkę mniamm pyszna (lubię ryby) już jestem po kąpieli i po farbowaniu włosów :):):) idę już bo syn się dobija na kompa pa

Monika ja jak wracam z zakupów a kupię sobie coś nieplanowanego mówię do męża kochanie dzięki za prezencik nie spodziewałam się że dostanę od ciebie taką bluzkę ( w zależności co kupię) a on cieszy się jak dziecko. Zapomniałam wam napisać ze w piątek byłam z Przemkiem u lekarza bo miał gorączkę i ma anginę a teraz Marcin niewraźnie wygląda gardło na razie tylko czerwone ale pewnie niedługo też będzie chory

🖐️ zmęczona jestem, a tu jeszcze uczyc sie musze, choc nic kompletnie mi sie nie chce... no moze tylko \"wsiąśc do pociągu byle jakiego....patrzec jak wszystko zostaje w tyle\" czasem nachodzi mnie taka ochota, uciec choc na jeden dzien.. dobrej nocki wam życze, i milych snów❤️

hej A my wczoraj pojechaliśmy do Katowic na zakupy i nic ciekawego nie znalazłam dla siebie.Dziś obiadek u teściów i odpoczynek od dzieci-teściowie się nimi zajmą. Miłej niedzieli Zdrówka dla dzieciaczków.

wszystkim babeczkom, idącym juz sac, zycze DOBRANOOC..i slodkich snow. ja niestety jeszcze nie ide..

Witam poniedziałkowo i feriowo:D:D:D Monika jak nauka? i cała reszta? Sylwia to chyba już na dniach powinna być z powrotem:) Zuziu❤️❤️❤️ Pozdrawiam wszystkie mamuśki i >stawiam:)

witam ooo wreszcie mam kompa dla siebie bo od dziś mały do szkoly poszedł :):):) wczoraj byłam w tej ochwalonej galerii krakowskiej i tak powiem wam szczeże pochodziłam po tych sklepach z odzieżą i chała taka że szok normalnie jestem zawiedziona nic sobie nie kupilam bo szmaty takie że głowa boli ( chodzi o materiał ) obiecalam też mojemu lodowisko no i jak na zlość nie było dla niego rozmiaru łyżew bo pelno bylo dzieci i lipa :(:(:( no ale zima jeszcze będzie nie??? pozdrawiam 🌼

🖐️ Narazie nie chce mi się pisać, znów mam kłopoty ze zdrowiem 😭 Odezwę się, jak będę coś więcej wiedziała.

o teraz się udało wczorajsza impreza udała się musiałam kupić Oli nowe buty jeszcze zimowe bo jedne zrobiły się za małe a w drugich podeszwa odpadła dobrze że teraz są takie obniżki

No gdzie to się podziewają moje koleżanki????? U mnie już super, sprawa rozwiązana. jakiś lekarz konował postawił mi złą diagnozę i przez weekend myślałam, że już umieram......ale póki, co nie będzie tak źle :P

Witam:) Zuziu strasznie sie cieszę z tego ,że jest dobrze ,wiesz jak ja Ci kibicuje,jak nikt inny:) Brylka 🖐️ Anianiania 🖐️

Gość ka li nka
hej mamusie, widze że już macie spore grono zgranych kobitek:) Przyjmiecie jeszcze jedną mame która już dostaje wariacji od siedzenia w domu???:)

Zuziu cieszę się że jest dobrze i trzymam kciuki witaj kalinka powiedz nam coś o sobie POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH