Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cacharelll

Mamy siedzące w domu z dziecmi

Polecane posty

SYLWUNIA ,STRASZNIE SIE CIESZE ZE WROCILAS!!!!!!!!!!!!!!!!! napisalam do Ciebie nawet dzis na NK, bo sobie mysle, moze juz z nas zrezygnowalas, czy co//.....znaczy z udzialu w topikuy.. no i marwtwilam sie czy sie cos zlego u Ciebie nie stalo... Ciesze sie ze jestes. napisz jak tam przebiegal wyjazd. pozdrawaim. a teraz gumisia gdzies zaginęla, bo jej dzis tu nie widze....:-) gumiis,melduj sie tu:D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DSSylwunia nawet dzisiaj o Tobie myślałam:D Cieszę sie ,ze wróciłaś i cierpliwie czekam na relacje z pobytu w ojczyźnie:) MOnika👄jestem ,tylko jakoś czau na kompa nie miałam:( Zuziu ❤️ na Twoje relacje też czekam. Luiza🖐️:) Brylka:)🖐️ Izabelaa🖐️ Yola czytałąm na temat\"6\"ponoć jest bardzo skuteczna.

Sylwunia a już miałyśmy za Toba listy gończe posyłać.Czekamy na relacje i zdjęcia.🌼👄 Gumijagoda gdzie Ty te teksty znajdujesz.Posłałam go do męża pracy i jak do mnie dzwonił to nadal sie śmiał. Monika zdrówka dla chłopców. A ja nic nie mówię .Mam tak zatowaną krtań,że słowa nie mogę powiedzieć.Byłam tak mądra wczoraj,że jak umyłam głowę to wyszłam na spacer i mnie gdzieś zawiało.Teraz mam a do lekarza nie mam ochoty iść.Kuruję się sama zobaczymy jak długo.U nas troche popadało,ale jest zimno,więc siedzę w domu. Będę kończyć bo Julka wyje nie wiem czy nie jest śpiąca. Miłego dnia

Kobitki moje kochane:)👄,a myslalam ze o mnie zapomnialyscie:D:D:D,a tu widac,ze co raz wspominalyscie mnie :)kochane jestescie🌼👄 Na weselu bylo superowo brak slow normalnie aaahhhhh co to byl za slob:) Zdjecia wkleje juz nie dlugo musze je tylko zrzucic do kompa,a jak Wam wiadomo to dla mnie czarna magia i musze czekac na meza:) Dawidus mial wyciety 3 migdal,operacja sie powiodla,a balam sie strasznie,strasznie,bo byla pod pelna narkoza o Boszzz co ja nerwow zjadlam to jeden Pan Bog wie!:( Zaraz musze sie zbierac do lekarza,bo mi Dominis cos strasznie kaszle,a kaszel ma taki jak by pies szczekal tak slychac:(😭 Wczoraj o maly wlos na samolot bym nie zdazyla tak mnie facet wiosl na lotnisko 😭 nerwow zjadlam,ze hej kurka myslalam,ze osiwieje i sie za 😭😭,ale dzieki Bogu zdazylam i jestem juz w domciu:) Dziewczynki zmykam narazie,bo Dawid mi marudzi z byle czego:( Odezwe sie jak znajde czas narazie 🖐️laseczki,sle moc fluidkooooooow dla potrzebujacych i duzo buziakow dla pociech Waszych👄

No szlag mnie trafil wlasnie wrrrrrr😡wracam wlasnie od lekarza z Dominikiem,a ten nawet pluc mu nie przesluchal,tylko zajzal w gardlo i dal mu antyb. no kurka wodna nerwow nie mam😡,a dodam ze wizyta cala trwala 1 min.tak 1 min.!To najkrutrza wizyta w moim zyciu. Dawidek mi marudzi cos,pol dnia przespal co u nie go jest nienormalne:(oby mi nie zachorowal,bo sie zalamie:( Walizki jeszcze nie rozpakowalam,teraz siedze i malego usypiam,bo mi beczy antyb.mu podalam,wczesniej nurofen no i zobaczymy jak bedzie??:( Ide obiad zjem,bo nie mialam czasu zjesc nawet:(jestem zmeczona i 😡na tego lekarza,no co za konowal!! M wraca gdzies o 18 to sobie pogadamy,bo tak to czasu nie mielismy zbytnio wczoraj:(,ale dzis to nadrobimy;) Witam nowe kolezanki w topiku naszym🖐️ Nie nadrobilam topiku jeszcze,bo nie mialam czasu musicie mi to wybaczyc;) Buziaki dla wszystkich tym czasem🖐️

No Sylwia wróciła i topik zacznie żyć:) Trochę sie wystraszyłam jak napisąłaś o operacji Dawida,ale jak doczytałam że to migdał to mi ulżyło. Przezłam też przez to z JUlcią wieć wiem co przeżywałaś. Pozdrawiam mamuśki.Ide kawe robic:)

Witam kobitki:) Ja wróciłam w poniedziałek w nocy, ale dopiero teraz mam mozliwość do Was zajrzeć. W pracy wszyscy wgrali zdjęcia z wyjazdu do mojego kompa i cały czas ktoś, albo je oglądał, albo nagrywał. W domu z kolei mąż coś tam ściągał z netu i nie mogłam się dostać. Na wyjeździe było super!!!!! W górach leży śnieg, ale było bardzo ciepło i słonecznie, chodziłyśmy bez kurtek. Pojeździłam sobie trochę na ..... sankach :D Ale atrakcją wyjazdu była kąpiel w termalnych basenach, jacuzzi i wizyta w saunie z aromatycznymi olejkami. Będąc tam miałam wrażenie, że odstresowałam się za dwa lata :D Niestety musiałam wrócić do rzeczywistości.... i czuję, że znów powinnam jechać się odstresowywać ;) Zdjęcia pokażę, jak wgram do swojego kompa (ale jedno mozecie zobaczyć na NK). Manika, straszna ta wichura! Mam nadzieję, że szybciutko odbudujecie straty. Monika, trzymaj się kochana. teraz Ci ciężko, ale napewno bedziesz dumna, jak skończysz studia z dwójką dzieci. Brylka, przyjmij serdeczne życzenia imieninowe 🌻 Sylwia, też się ciesze, że wróciłaś :) Jolla, witaj 🖐️ Izabela, też tak miałam, że chciałam drugiego dzidziusia, aby nie siedzieć darmo w domu, ale akurat trafiła mi się praca :) Gumisia, niezły ten wierszyk :D Ściskam Was wszystkie mocno i życzę zdrówka chorym mamom i dzieciaczkom 😘

🖐️Laseczki Ja sie zalamie chyba,ktoregos dnia:( Dominik ma chore gardlo,Dawidek buzie spuchnieta od zeba:(i tak to u mnie:( Noc mialam nie ciekawa,bo maly mial goraczke i biedny co zakaszlal to sie budzil boszzz koszmar jakis normalnie:( Kupilam mu syrop wlasnie i bede mu dawala razem z antyb. Dzis w szkole u Dawidka ma byc dent.i zobacze co i jak wyjdzie z nim:( Dominik teraz spi,a ja zabieram sie za porzadki i rozpakowywanie walizek,bo nie mialam kiedy:(musze tylko ubrania pochowac i bede miala z glowy:) U nas b.ladna pogoda,swieci sloneczko i jest 10 st.ciepla:)az sie zyc chce. Lece robic swoje,potem sie odezwe🌼 Zycze milego dnia moim kochanym kolezankom do poczytania potem,aaaaaaaaaaa i sle jeszcze duzzzzzzzzzzzzzzooooooooooooooo fluidkow dla potrzebujacych. 🖐️👄

Przepraszam jak sa bledy,ale pisze szybko wybaczcie mi kobitki🌼 Tez sie ciesze,ze wrocilam i ze topik znowu zacznie zyc:D:D:D:D:D:D Gumis👄 Zuzia👄 Monika👄 Luiza👄 Manika👄 Brylka👄 Anet.d👄 I dla calej reszty nie wymienionych👄🌼❤️

Aaaaaaaaaaaaaaa tu co takie puchy aaaaaaaaaaaaaaa?????? Jestem zalamana i 😡moj Dawidek dalej ma to spuchniete:(bylam u dentys. i mi powiedziala,ze albo synka uspic w szpitalu i wyrwac mu zeba,albo znieczulic i wyrwac.Ma zeba chorego i infekcja mu na dziasla poszla:( Na narkoze sie nie zgodzilam,bo przeciez 13.02.02r.mial narkoze i sie boje zeby cos sie mu nie stalo 😭😭😭 😠Czepilo sie chorupsko moich dzieci i nie chce odejsc😡 Wescie Wy babeczki je pogoncie moze Wam sie uda!! Aaaaaaaaa Dawidek dostal antyb.i pani pow.,ze jesli nie zejdzie spuchlizna do jutra to musze do niej wrocic boszzzz dziewczynki wyglada to nie ciekawie:( Koncze narazie ide Dawidkowi spaget.zrobic no bo jak by moglo byc inaczej:) Potem zajze do Was meldowac sie szybko co u Was sie dzieje,ze takie pustki na topiku????? Buziaki dla Wsz.🖐️👄

Oj Sylwuś ale masz przeboje teraz:( Zdrówka życzę chłopcom a Tobie mnóstwoooooooooooooo cierpliwości.

SYLWIA witaj i życzę dużo zdrówka dla dzieciaczków mój Marcin też miał wycinany migdałek jak miał 2 latka a pełną narkozę miał 4x Ola 1x przy wycinaniu guza języka Pozdrowienia dla wszystkich

Zuzia strasznie Ci zazdroszczę tego odpoczynku ja też chcę w góry

Gość magbet1988
Witajcie Mam nadzieje ze bedziecie chcieli zemna popisac. Ja tez siedze w domku z 2 urwisów 4 letnim Kubusiem i 4 miesieczna Wiktoria,i powiem wam szczeze ze maze o tym zeby isc do pracy .... mam ich porostu dosc !!! Kubus od połowy marca bedzie szedł do przeczkola... wiec moze bedzie lepiej .Droga KASKA107 dam ci dobra rade niepozwól na to zeby rodzice opiekowali sie dziecmi.Kubusia wychowali mi rodzice i moi i meza bo ja musiałam skonczyc szkołe (urodziłam syna majac 16 lat)teraz mam z nim ogromne problemy słucha tylko ich opiekolali sie nim przez 2 lata(tylko w godz w kturych byłam w szkole)ale to wystarczyło na to zeby staciłam u niego autorytet wiem ze sytuacja finansowa do tego zmusza ale zastanów sie nad przeczkolem lub złobkiem ale oczywiscie zrobisz jak uwazasz :) Pozdrawiam serdecznie

Witam A my zmykamy na spacerek bo ładna pogoda i słonko świeci. Sylwia zdrówka dla dzieciaczków. Witam nową mamę.Zuzia zazdroszczę Ci takiego odpoczynku i życzę następnego w nie długim czasie.Może z mężem? Zmykam.

hej kochane miałam awarię neta przez kilka dni i czułam sie jak bez ręki:O ale już mogę używać do woli:) nadrabiam zaległości:) Sylwia❤️ jak się cieszę że wróciłas:D zdrówka dla syneczków życzę👄 a tobie kochana wytrwałości i pozytywne fluidki🌻 zaraz nadrobię zaległości:) ściana już odbudowana, pogoda dopisuje, dziś ma przyjechać dachówka to już niedługo będę miała dach:)

Witam kochane mamusie🖐️ 🌼🌼za fluidki kochane jestescie👄 Manika ❤️👄ciesze sie,ze Ty sie cieszysz👄 Nie mam czasu zbytnio pisac i mozliwosci mam urwanie glowy w domu z dzieciaczkami:(ale jakos jeszcze sie trzyma:) Czekam na meza i mamy jechac po zakupy,bo u mnie w lod.tylko szron i swiatlo:D:D:D:D:D:D tak moj M rzadzil jak mnie nie bylo;) Zapraszam serdecznie na urodzinki Dominisia jutro o godz.17:)robie jutro,bo wypadaja we wtorek.I jak same rozumiecie wszystko na mojej glowie,a i posprzatac tez musze,bo jeszcze sie nie wyrobilam ze wszystkim:( Bylam wczoraj w szpitalu z Dominikiem:(i tylko sie wku....,bo czekalismy 2 god. i nikt nas nie przyja:(byl jeden lekarz na caly dyzur boszzz co za Kraj😭i wzielismy z M zabralismy malego i przyjechalismy do domu,dalam mu jesc i antyb.,syropek i nurofen i co moge powiedziec to poprawe juz widze jest mu lepiej,chociaz i tak marudny jest,ale nic na to nie moge poradzic:( Dobra koncze opisze wiecej jak sie troche obrobie:( 👄👄dla kochanych mam i ich dzieciaczkow sle przyszywana ciotka Sylwia;) Oczywiscie fluidki zdrowotne dla potrzebujacych.......................🌼 Zycze udanego weekendu tylko mi tam sie za mocno nie pospijac;)🖐️👄

dzisiaj była ładna pogoda i udało mi się wywietrzyć kołdry, poduszki i uprana pościel wyschła mi na dworze normalnie świetnie pachnie Manika dobrze że Wasza budowa rośnie Sylwia duzo zdrowia dla dzieciaczków Pozdrowienia dla wszystkich

Wpadlam zobaczyc co sie dzieje,a tu puchyyyyyyyyyy:( Brylka👄🌼 Gumis gdzie Ty sie podziewasz????:(Ja wrocilam to Ty zniklas:(😭 A tak wogole to gdzie Wy wszystkie sie podziewacie???? Wracac mi i to juzzzzz!!!

Wrocilam nie dawno z zakupow:(łoooooooooooo ludzie ile ja rzeczy nie mialam to szok,a zreszta na te urodzinki musialam wieksze troche zakupy zrobic:) Dominik nie chce mi jesc,ani pic:(tak bidulka poszedl spac:( Dawidek zazyczyl sobie makaron z kulkami jak wiecie to u niego podstawa i jak sie uprze,to nie ma mocnych:( M zakupy chowa,a ja klikam sobie do Was serwujac lody waniljowo-czekoladowe,albo truskawkowe:)a i do tego ciaska roznego rodzaju mniam pychaaaaa:) Zdjecia m jeszcze nie zrzucil:(nie ma czasu naprawde,zreszta ja sama ostatnio nie mam czasu na nic😭:(jak bede miala napewno pokarze;) Koncze narazie potem moze jeszcze zajze narazie🖐️👄

Gumis kochana,a co tam wena pomysl sobie,ze wrocila Sylwia i humor Ci wroci:) Ja sama czasami mam tak jak Ty:(i doskonale Cie rozumiem🌼 Klade sie juz spac,bo jestem padnieta:( 🖐️kobitki kochane zajze rano 🖐️👄 Fluidki sle nadal dla Wszystkich....................🌼 👄👄

🖐️Wstawac spiochyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!! Ja zabieram sie za szykowanie urodzinek:) Zycze milego dnia kobitki👄 Duzo fluidek dla potrzebujacych sle..............................🌼 Monika jak tam na studiach???? Luiza,a jak tam Twoja mama z tymi puzzlami przeszla juz je???? Pozdrawiam serdecznie do poczytania potem. 🖐️

Hej U nas brzydko.Cały czas deszcz pada.Może to mnie zmobilizuje do prasowania. Sylwia udanej imprezki urodzinowej.A co do puzzli mamy to utknęła na 60 poziomie.Jak dojdzie dalej to spada.Zeby było śmieszniej to jak nie może grać u nas na komputerze to przechodzi na laptopa i gra dalej.Nie zła maniaczka Manika super że budowa ruszyła dalej.My nie zapeszając może w nie długim czasie też zaczniemy,wtedy będę Cię prosić o rady Brylka🌼Gumijagoda🌼

Luiza🌼 no i maniaczka z Twojej mamy :D:D:D:D:D Ja sie mecze i usypiam malego.Ciagle mi placze i nic nie moge zrobic:( Czekam na siostre ma sie nim zajac,a ja wtedy bede szykowac dania:) Dawid marudny tez ostatnio:(mnie az cos w srodku sie robi jak on tak ciagle marudzi:(nie mam cierpliwosci ostatnio i wsz.mnie wkurza wrrrrrrrrrrr,az zla jestem sama na siebie. Manika patrz kochana macham do Ciebie co by nie bylo,ze zapomnialam o tym;)🖐️ Brylka🌼👄 Gumis🌼👄 Dobra ja zmykam jak mi sie uda to zajze jeszcze narazie🖐️

witam wszystkich u nas też brzydka pogoda pada deszcz a ja na szczęście już mam posprzątane bo dzieci z rana wzięły się do roboty i dzielnie posprzątały Ola nawet szklanki pomyła nie ważne że musiałam niektóre poprawiać ( tak żeby nie widziała) ostatnio coraz częściej wszystko sprzątają a niech się uczą na obiad robię pizze wszystko już gotowe i czeka żeby upiec Sylwia dużo zdrówka dla dzieciaczków

Brylka proszę o kawałeczek pizzy. A u nas cały czas pada,albo deszcz,deszcz ze śniegiem i pare razy był grad.Zakupy robiłam w przerwach jak nie padało.Ja zmobilizowałam się i wszystko wyprasowałam,domek posprzątany i teraz mam chwilkę dla siebie. Miłego dnia