Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cacharelll

Mamy siedzące w domu z dziecmi

Polecane posty

jestem🖐️ poćwicze z Miloszem, uspie go i wróce:-) WSZYSTKIM MAMOM ZYCZE POCIECHY ZE SWYCH SKARBÓW W TYM SZCZEGÓLNYM DNIU!!!🌼🌼🌼

witam🖐️ monika witaj🌼 ja rowniez wszystkim mamom zycze wszystkiego co dobre w tak pieknym dniu i zeby im pociechy zdrowo rosły 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ kasbak jak dzisiejsze nastroje..? :) sylwia ty pewnie dolatujesz do kraju teraz trzymaj sie kobitko🖐️ gumijagoda,dla ciebie 👄 odemnie co tam dzis porabiasz?:) zuzia, manika luiza 🖐️ a u was co słychac? 🌼

witam wszystkich chociaż dzisiaj pustki pewnie wszyscy odwiedzają swoje mamy lub teściowe :) ja dzisiaj ie pisałam bo byłam zaganiana a później przyszły sąsiadki na kawę i tak jakoś długo siedziały to sobie poplotkowałyśmy Pozdrowienia dla wszystkich

Cześć W tym naszym dniu wszystkiego najlepszego!!!!!I I wypadało by zrobić na kafe wieczorną imprezkę.Ja już stawiam winko. My wczoraj byliśmy u teściów na obiedzie.Dołączył do nas szwagier który przyleciał ze Szkocji na 2 tygodnie.Kuba był zachwycony bo dostał super prezent od wujka(jest jego chrzestnym)że składali go razem prawie 3 godziny.A ile śmiechu było.Teściowa napiekła ciast z okazji naszego święta ja kupiłam winko więc było fajnie.Dziś świętuję z moją mamą.Całe szczęście że mąż ma dziś urlop.Popołudniu byliśmy z mężem u Kuby w przedszkolu na akademi z okazji dnia mamy i taty.Występ był rewelacyjny.Choć na początku Kuba nie chciał tańczyć,ale potem rozkręcił się i było super.Teraz mąż jest na rowerze z Jubą i Julką(siedzi w foteliku.)A dziś załatwiłyśmy z koleżanką wodzireja,panią od malowania twarzy i od zabawy na dzień dziecka.Będzie się działo w przedszkolu. Sylwia Ty to pewnie świętujesz przyjazd do Polski. Kasbak,Julka Rozstania nawet na długo czy krótko są ciężkie,ale to też wzmacnia związek.Czas szybko leci choć tak nie wydaje się na początku,ale najmilsze są powroty na które warto czekać.Sercem jestem z wami🌼❤️🌼My wam na kafe nie zastąpimy mężów ale zawsze jesteśmy,wysłuchamy . Zuzia,Brylka cieszę się że dzieciaczki zdrowe. Gumijagoda a Tobie przesyłam dużego buziaka👄A jak będziesz chciała wiedzieć dlaczego to nie powiem.❤️ Dobra kończę,bo koleżanka dzwoni i idziemy ucztować nasze święto Miłej nocki

cześc julka u mnie nastrój lepszy,M. zadzwonił ,że prawdopodobnie wróci już jutro wieczorem:-)więc się cieszę:-)cały dzień byłam u teściowej na dole,bo nudy,na dwór nie idę bo Nadia chora,to chociz u niej jakoś dzień przeleciał. luiza masz rację,że rozstania wzmacniają,wiec julka nie martw się,będzie dobrze:-)🌼dla ciebie a na kafe cisza,jak już sylwi nie ma.tylko ona tak potrafi sie rozpisywac;-)a teraz pewnie już pifffko popija w polsce:-) buziaki dla wszystkich mamusiek w naszym dniu:-)👄

czesc kochane 👄 ja dzis mialam troche zalatwien wiec nie bylo mnie cale przedpoludnie potem wrucilam polozyc mala spac a potem poszlam na pole kozystac ze sloneczka:) nastroje u mnie takie sobie martwie sie o M bo wiem ze teskni za niunia strasznie. Slychac to w jego glosie:( A tesciowa dzis przeszla sama siebie wymysla jakies swoje teorie i mnie wk* ech nie wiem co to bedzie sylwia ty to pewnie odpoczywasz:) buziaki dla ciebie kasbak twoja niunia lepiej? fajnie ci ze mozesz sobie isc do tesciow i posiedziec mi na moja niechce sie patrzec a jak sie zbliza do niuni to mnie sie cos dzieje..

luiza witaj ech kiedy ja sie doczekam wystepow mojej niuni:) fajne masz dzieciaki:) a powiedz mi bo napisalas ze wozicie mała na roweze w foteliku i to taki plastikowy na bagażnik? i sprawdza sie ? jak sie jezdzi?

mojej Jagodzie sie dalej zęby wyzynaja slini sie niesamowicie ale i tak to dzielnie znosi:) chyba nikogo nie ma i gadam sama do siebie :P

dobranoc kobitki:) aaa i kasbak fajnie ze twoj M wraca mam nadzieje se wszystko załatwil :) pa kochane 👄🌼

Dzisiaj Dzień Mamy ale ja jakaś smutna raczej:( Samotne mamuśki ❤️ Luiza zaintrygowałas mnie....napisz za co plissss:) Zmykam spać bo jakoś nie mam nastroju na kompa

Gość Julii79
Julka11.. Jak mój były mąż pojechał pierwszy raz w delegację na tydzień to myślałam że zwariuję. Tak mi było tęskno i smutno bez niego bo rozstawaliśmy się bardzo rzadko a ostatnim razem w 97 r jak pojechałam z mamą i synkiem na wczasy nad morze bo on nie mógł wtedy urlopu wziąść. A póżniej żeby się trochę podnieść na duchu ciągle do siebie dzwoniliśmy i pisaliśmy A ja to sobie tłumaczyłam tak że rozmawiamy sobie przez ten telefonik i to prawie jakby był w drugim końcu miasta a nie kilkaset kilometrów od domu :) Cóż każdy sposób jest dobry. Noo dziewczynki ja już na nogach od 6 bo mój starszy synek na wycieczkę wyjeżdżał do Golejewka do stadniny koni więc wyszykować go musiałam.. ojciec policjant więc pojechał skontrolować autokar czy syn bezpiecznie pojedzie :) Taka cisza w domku bo młodszy jest śpioch i nawet się nie obudzi gdy w domu hałas. Ja dziś mam wielkie zadanie. muszę doprowadzić do porządku szklarnię bo na parapecie rosną mi papryki a im tam lepiej będzie niż na moim kuchennym parapecie..

Gość Julii79
Kasbak mój drugi synek miał być dziewczynką i miał mieć na imię NADIA. Do dzisiaj twierdzi że bedzie córka i będzie Nadia. Ale okazał się synkiem i został Pascalem.

Gość Julii79
Mąż tak twierdzi :) Ojj wyspana jestem ale splątana jakoś jeszcze :)

u nas dzisiaj w nocy spadło troszkę deszczy :) szkoda że nie więcej ale jeszcze jest pochmurno to chciałabym żeby jeszcze popadało ja jutro będę sadzić pomidory w foli jak je kupię wczoraj już wszystko przygotowałam dzisiaj jadę z chłopakami do logopedy a później jestem umówiona z koleżanką ze szkoły średniej na placu zabaw dzieciaki będą się bawić a my plotkować i tam niech nie pada :)

babeczki:-) julka 11 jak tam humorek??mam nadzieję,że ok??nie wkurzaj się teściową,szkoda nerwów,a M. na pewno tęskni za Jagódką,ale jak niedługo wóci,to pewnie jej duuuuuży prezencior przywiezie;-) julka 79 miło mi,że podoba Wam sie imię Nadia.nam też bardzo,choć do samego końca nie wiedzielismy jakie wybrać,były dwie opcje:Nadia i Agata.no i została Nadia Agata. brylka ty z tym ogródkiem,podziwiam,że Ci sie chce,choć super jest potem mieć swoje,zdrowe pomidorki i różne warzywka,ja mam ten komfort,że u mnie to teść wszystko robi a ja tylko zbieram plony;-) ciekawe co tam u Sylwi??pewnie kaca leczy,hahhaaaa... gumijagoda nastrój lepszy juz dziś??👄bużki Ci przesyłam na poprawe humoru:-) całusy dla reszty mamusiek,pozdrawiam🌼 a jeszcze napiszę,że moja Nadiśka juz prawie zdrowa,ufff jaka ulga:-)

Witam . U nas upał.Julka goniła po placu zabaw w krótkim rękawku i była szczęśliwa.Kuba w przedszkolu.Mała teraz śpi a ja chwilę mam dla siebie,ale nie długą,bo za godzinę muszę jechać do miasta. Julka fotelik plastikowy sprawdza się.Mała za pierwszym razem płakała a teraz to nie chce z niego zejść.Woła tata brum i małżonek musi pedałować.Wczoraj nawet w nim usnęła.Wyglądała prze słodko.Więc jeżeli chceż kupić to polecam.Nasze małej przypadł do gust. Gumijagoda to tajemnica🌼 Brylka miłej pogawędki z koleżanką. Dla reszty dziewczyn🌼🌼🌼

Witam🖐️ Dziś tylko troszke m lepiej,zbliża się @ i mam nerwa JUlii79 Twój synek ma na imie Pascal[w takiej pisowni] bardzO ładne imię🌻 Luiza nie dręcz mnie plissssss:D JUlka11 z każdym dniem będzie łatwiej👄 Kasbak moja siostra ma na imię Agata:) Brylka życze udanych plotek i wszystkiego tego co sobie zaplanowałas:) Zuziu ❤️ Monika czy Ty dziewczyno odpoczywasz troche czy cały czas w biegu? Sylwia pewnie lata po koleżankach w PL;)

witam was z wieczorka. 🖐️ gumijagoda bardzo ci dziekuje za 👄 kochana jestes ❤️ dla ciebie sle 🌼🌼🌼🌼🌼 zebys sie nie 😠. :) kasbak to fajnie ze twoja nadisia lepiej sie czuje dla niej tez sle caluski :) pewnie juz niedlugo wyjdziesz z nią na pole :) brylka witaj luiza dziekuje za informacje na temat fotelika:) niedawno dostalam taki na kierownice wiklinowy tylko strasznie mi niewygodnie mimo tego ze mała jest w nim przypięta boje sie ze wypadnie albo sie przewrocimy [no troche wazy moje zlotko :)] pewnie na dzien dziecka jej taki sprawie :) sylwia a ty niezapomnij o nas :) i baw sie dobrze w polsce :) a powiem wam ze moja niunia dzis pierwszy raz sama stanęla nie trzymajac sie niczego. tarzala sie po ziemi jak bylysmy na polu bo pogoda byla wspaniala:) najpierw trzymala sie moich spodni a potem jej sie uwidzialo zciągnąć kapelusik z głowy i taka byla przejeta ze jej sie udalo go zciagnac ze niezauwazyla ze stoi nietrzymając sie:) a jak sie w koncu kapnęla to smiala sie w głos i zaczepiala ze jeszcze tak chce :) Jestem z Niej bardzo dumna:)

kasbak nastroje takie sobie ostatnio chodze ciagle podenerwowana a najgorsze to ze spac nie moge klade sie po 1 a mal mnie budzi juz przed 6 do tego jeszcze 2karmienia w nocy a co do tesciowej to juz mi wszystko jedno co ta baba do mnie muwi dzisiaj jej powiedzialam co nieco to udala obrazona a za chwile przyszla i znowu to samo jakby caly swiat sie wkolo niej krecil 😠aaaaaa tam mieszkac z nią musze ale kochac nie! A apowiedz jak twoj M wraca czy nie? a pewnie jak wroci to będzie sie dzialo :D:D:D ;) kasbak i jakby mnie czsem jutro nie bylo to juz dzis skladam Ci zyczonka z okazji urodzin duuuzo zdrowia i usmiechu i żeby Ci Nadia zdrowo rosła no i pociechy i pomocy od męza.Wszystkiego co dobre :) 👄👄👄❤️ 🌼🌼🌼🌼

🌻🌻🌻 dla osiemnastoletniej Kasbak;) Dziewczyny pozdrawiam i zmykam z JUlką na zajęcia papapa:)

Kasbak wszystkiego najlepszego!!!!!!🌼🌼🌼 Ja też zmykam bo chcę uśpić Julkę i pojechać do miasta.

🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 wszystkiego najlepszego dla kabask za chwilkę jadę po sadzonki pomidorów 9do mojej rodzinnej miejscowości) a przy okazji odwiedzę mojego braciszka akurat ma 2 zmianę wczoraj logopeda powiedziała że Przemek już umie mówić wszystkie literki tylko żeby teraz uwierzył w siebie bo jak zacznie gadać szybko to wracają stare nawyki i ciężko go zrozumieć a Marcinowi muszą urosnąć zęby bo ostatnio sporo mu wypadło i nie ma żadnych 1 i 2 to ciężko jest mu ćwiczyć i powiedział że pani to mu wymyśla trudne literki ( K G ) a Przemkowi daje łatwe ( T D ) a on chce takie jak Przemek bo je umie a pani zadaje mu ciągle te trudne i trudne (chłopaki maja odwrotne wady wymowy Przemek nie mówi TD a Marcin KG) Pozdrowienia dla wszystkich

mamuśki:-) dziękuję baaardzo wszystkim za życzenia...tak gumijagoda osiemnastka jestem,jasne;-) julka dzięki za tort i szampana;-) wiesz,ja wsadzam Nadie do tego wiklinowego koszyka i super mi się jeździ,może to tez zależy od roweru,ja mam nie pierwszej nowości damke,może na górskim gorzej albo co.Ale spróbuj natym na bagażnik,może Jagódce sie spodoba;-)A tak na marginesie to ile Twoja mała teraz waży?tak dla porównania,bo z mojej to kawał baby,całe 10.5kg:-) A i gratki dla Jagody za postępy🌼pewnie niedługo zacznie biegać;-) mój M. wrócił w nocy,fajowe prezenty nam przywiózł,więc sie cieszymy,no ale najbardziej to z tego,że juz z nami jest:D pozdrawiam Was wszystkie babeczki i całuski przesyłam👄na ten słoneczny dzionek..

witam🖐️ gumisia🌼 luiza🌼 alescie sie spisaly że ho ho :P kasbak fajnie że twoj M wrocil pewnie powitanie bylo czule ;) a Nadia to pewnie szalała ze szczęscia :) a co do roweru to mam taki gorski własnie ale damke no i tez nie jest pierwszej nowosci (dostalam go na 18stke :D) a moje złotko wazy tzk między 9.5 a 10 kg niewiem dokladnie bo sie zawsze strasznie wierci na wadze :D hehe z mojej to tez kawał baby a jak ide do lekarki to sie jej zawsze pyta ile masz dziecko lat bo moja ma b.duzo i dlugich włosow i jak jej ktos nie zna to mowi ze wyglada na ok 1.5 roku :) Brylka jak juz urosną twoje pomidorki to podrzuć skrzynke ;) :D .brylka ja mam kuzyna ktory nie mowil TD i R chodzil do logopedy i w wieku 7 lat sie mu mowa poprawiła ale z tym R to niestety juz tak zostało:( ( chlopak ma teraz 14 lat)

DZIEN DOBRY!! przepraszam was bardzo ze sie nie udzielam, ale co chce siąsc do konputera , to zawsze mnie cos odciagnie.. wczoraj wieczoram właczylam, mysle sobie poczytam was i nadrobie pisanie, ale wszędzie mi pranie lezało i jak zaxczelam skladac, to zanim sie obejrzalam była północ.... no i wyłaczylam ...i tak ciągle.. pozatym Milosz niegrzeczny nie mozna go zostawic na chwile samego, bo beczy...a z nim pisac tez ciezko bo sie złosci.. Teraz jemy śniadanie , a potem do poradni rehabilitacyjnej, bo nam sie skierowanie skonczyło... aha, chyba nie pisalam, ze NIkodem mial zapalenie migdałków..oczywiscie antybiotyk mu wlepila lekarka..juz skonczyl..jest dobrze. Pozdrawiam was moccccnnnooo❤️ gumisia❤️ wszystkim🖐️🌼

Monika ja Ciebie naprawdę podziwiam że Ty masz tyle sił dziewczyno ja jak jeździłam na rehabilitacje z Marcinem to miałam czasami dość tego wszystkiego raz nawet zrobiłam sobie 2 miesiące przerwy bo psychicznie ledwo wytrzymywałam ( z Marcinem jeździłam najdłużej bo z Olą tylko rok)a to że nie masz czasu to ja rozumiem i dla Ciebie 🌻 🌻 🌻 🌻

teraz mam chwilkę i zapraszam na kawkę ( ja piję inkę)

Monika, Brylka dla waszych dzieciaków sle 👄👄 👄 👄 👄 i 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 brylka ja wlasnie skończylam pic kawe zwykla z mlekiem i bez cukru :) mialam dzis od rana troche zamieszania (juz od 5 na nogach) ale teraz mam chwilke bo zaraz ide obiad robic a popoludniu na zakupy i tak mi dzien jakos zleci . a sylwia to pewnie wczasuje sie w PL kasbak a ty co tak milczysz? aaaa rozumiem M wrocil i pewniee sie niemozecie oderwac od siebie:D:D:D a jak twoja mała ? zdrowa? gumisia, luiza 🌼 a wi co porabiacie? skrobnijcie kilka slów a ja sie pytam gdzie jest zuzia,manika,julii79 zpomnialyscie o nas ?:( dla was tez 🌼 sle :)

Hej.Jest tak ładna pogoda że cały czas przesiaduję z dzieciakami na placu zabaw.Na dodatek dostałam uczulenie na słońce.Nie dość że świeci od paru dni to ja mam obsypane ręce i połowę twarzy.Na początku nie mogłam w to uwierzyć,ale jak słońce zaświeci zaczyna mnie swędzić i chrosty nowe wychodzę.Mam maść która pomaga tylko na chwilę.Zobaczymy co będzie póżniej.Moja Julka od pół roku z wagą stoi w miejscu.Waży 10-10,5 kg.Jak przytyje to wychodzą zęby i waga spada,więc się już nie przejmuję wygląda bardzo dobrze a apetyt ma ogromny.Nie to co jej brat.Kuba wczoraj dostał karę za to że zaczął udawać wymioty i rzucać jedzeniem.Przez tydzień nie ma telewizji,słodkiego i grania na komputerze.On się zgodził.Jestem ciekawa kiedy zacznie marudzić.Mój mąż stwierdził że ta kara jest za długa.To ja mu powiedziałam,że w sam raz na drugi raz zastanowi się jak zacznie wybrzydzanie przy jedzeniu,bo nie które dzieci nie mają co jeść a on rzuca jedzeniem.Temat zakończony. Kończę bo za chwilę to mnie się ziemniaki rozgotują do barszczu.Miłego dnia Zdrówka dla wszystkich dzieci.Brylka,Monika ja was podziwiam🌼❤️🌼 Kasbak,Julka,Gumijagoda❤️❤️❤️