Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cacharelll

Mamy siedzące w domu z dziecmi

Polecane posty

Dziewczyny nareszczie się cos ruszyło:P :P:D Bo już myślałam ze naprawde czeka mnie ucieczka:P:P Sylwunia naprawde slicznie wygladasz i to nie omamy Luiza dobrze napisała:D Nie dziwię ci się że jesteś smutna:(,tez mi przykro,ale pamietaj na pewno jeszcze bedziesz mamusia nie jednego dziecka:Dzyczę cci nawet kochana blizniaków:P :P :D NOwa mamusia gdzie jesteś?????:) A gzdie reszta kolezanek??Dziewczyny pomachajcie chociaz:) Moje dieco poszłao dzisiaj do szkoły w nowych okularkach,powiedział że Pani na pewno bedzie zachwycona jak on to przepieknie w nich wyglada-prosze bardzo jak nieraz dziecko potrafi dobrze o sobie powiedzieć:P :P:) Tylko zaszliśmy a Adaś już się chwalił..:) Luiza czy twój piesek tez tak ci rozrabia,mój ostatnio coś zaczoł mi niszczyć sporo rzeczy:O,trzeba mu to trochę ukrócić..:O Ja dzisija na obiad robię ziemniaczki z surówką i jajkiem sadzonym z zapiekanym boczkiem..mam nadzieję że im posmakuje:P mam dzisija duzo prania i prasowania ,aięc obiadek taki na jednej nóżce:P :P

No tak kto się śpieszy to nawet nie wie co pisze,te bliżniaki to Sylwinka dla ciebie:) ❤️ Sylwunia oczywiście jak byś chciała tez to też ci życze z całego serca:P :D

Pyska:D:Ddziekuje Ci z calego ❤️-a👄 Sylwinko bardzo mi przykro😭ja bede ,to samo przezywac w kwietniu😭przytulam Cie bardzoooo mocnooooooooo http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h030.gif Pyska u mnie moga byc i blizniaki;)aby byly,to dziewczynki:):):)Pyska dziekuje z opinje co mojego zdjecia:Dmoze ja i tam ladna jestem;)nie bede sie sprzeczala z Wami:P:P:D:D Sylwinka dziekuje Ci bardzo👄Ty,to dobra kobitka jestes:) Nie wiecie moze po ile jest kurs funta??:)dzis ide po szkole wyslac kase mamie i jestem bardzo ciekawa po ile mi policza??:( Maly moj rozrabia:(glowa mi jak pekala,tak peka boszzz oby do wieczora;)Aaaa i ja chyba sobie dzis piffko zapodam,bo mam taka chec,ze szok:D:D Dobra lece cos zjec,bo juz mnie pol nie ma:D:D Narazichooo 🖐️)))

cześć dziewczyny!!!!!!!!!!troche mi się poluźniło....praktyki częściowo załatwione...kuba troszkę zdrowszy tylko ja chora....ale i tak jestem zawalona robota po pachy...normalnie szok..lece bo kuba nie chce spać...

no to tak, mam 22 lata, od lipca 2007 siedze w domu, najpierw w ciazy a od 1 listopada z Ania :) mieszkamy sobie w trojke w Anglii i dobrze nam tu :)

Cześć mamuski:D Mamakubusia,wracaj szybko do zdrowia:)zostaw to co nie musisz zrobić tak pilnie teraz i odpocznij sobie troche,bo jak b edziesz taka zalatana to nie wyzdrowiejesz tak szybko:) Ivette,witaj ja mieszkam w hiszpanii,sylwunia tez za granicą.Masz bardzo ładną córcię:) Dziewczyny w nocy moje dziecko(młodsze)coś mi zaczeło kaszlec a nad ranem juz był ciepły,nie ma gorączki ale na razie nie puszczam go do szkoły.Idziemy dzisiaj do lekarza,niech go osłucha bo jutro pracuję,dzisija mamy piatek to jak by cos było-np gorączką to tzrebva by było jechać aż do szpitala...zobaczymy co powie,To pierwsze przeziębienie od czasu operacji...no lece bo już nie mam dużo czasu.. Stawiam kawke:P :P:)

dziewczyny siedzę i ryczę z radości dzisiaj o 3 w nocy mąż się szykował bo jechał w trasę więc ja wstałam poszłam zrobić test i poszłam z tym testem do pokoju i mu pokazuje a on a co to jest a ja mu mówię że test i jestem w ciąży to wygnał mnie do łóżka żebym odpoczywała i widziałam jego szkliste oczy:):)

🖐️ Sylwinka ciesze sie Twoim szczesciem:)👄❤️duzoooo odpoczywaj i dbaj o siebie:)🌼Kurcze,ale Ci fajnie huraaaa:):):) Ja Was przepraszam,ale jak co piatek ja lece sprzatac:( Potem tez mnie nie bedzie,bo ma przyjsc kolezanka i mamy isc na miasto,bo sie umowilam z siostra na zakupy;) U mnie wieje i leje:( Zycze udanego weekendu..............🌼 Fluidki sle potrzebujacym.................................🌼 I wracac mi na topik i to juz:P!!!!!!!! Narazie🖐️)))

Sylwinka gartuluję!!!!!!!!!!!!!!!!:D :D :D :D :D :D :D!SUPER!:D :D :D :D :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Odpoczywaj teraz dużo :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Sylwuia nie tylko ty masz sprzatanie,ja wczoraj wysprzatałąm ,umyłam podłogi i wogóle wszystko-dzisija mam od nowa[😡...no ale takie sa dzeci:P :P :P MIłego weekendu,bo ja zajze pewnie dopiero po moich dniach parcy weekendowych...buziaki dla wszystkich ,pa 🖐️ i piszcie !!:P:D

sylwinka, gratuluje :D :D :D mialam isc dzis z mala na zajecia o 10, ale nam sie zaspalo do 11 :P tzn budzik nastawilam na 9, wstalam nawet przed 8, ale jeszcze sie "na chwilke" polozylam ^^ Ania wlasnie spi juz 50 minut^^ ostatnio chodzi spac kolo 22, ale ja sie nie martwie, bo ja tez raczej pozno sie klade, jedyny minus taki, ze nie mam kiedy mieszkania ogasrnac. a wlasnie - zaczelam dzis licytowac mieszkania socjalne - trzymajcie kciuki w srode w poludnie bo do tego czasu musze czekac na odpowiedz :D bysmy placili miesiecznie jakies 320f za wynajem, zamiast 600 jak teraz :D

Przepraszam że nie piszę ale komp. z którego korzystam ma strasznie opóźnione reakcję. Julka tak mi przykro, tak bym chciała żeby się wam ułożyło. A z twojej strony rodzina nie jest w stanie wam pomóc? nie masz jakiejś babci u której przez jakiś czas moglibyście zamieszkać? teraz was wyrzucają co macie problem żeby dostać pracę i małe dziecko, to najgorszy wróg by tak nie postąpił, co to za ludzie, zadzwoń do redakcji np. Faktu - niech zrobią artykuł pod tyt. kochający teściowie. Ja nie jestem prawnikiem ale nie wiem czy wedle prawa oni są w porządku, a poza tym twój mąż jeżeli jest tam zameldowany od 20-30 lat to jest już zasiedzenie i chyba nie mogą go wyrzucić. Ja nie chcę się rozpisywać bo jeszcze jakiś bzdur napiszę, ale jestem bardzo poruszona twoją sytuacją. Sylwinka- gratuluję! Iza ma zapalenie oskrzeli, Ola ma termin na marzec na podcięcie 3 migdała bo od paru miesięcy blokuje jej uszu(które obecnie ma w kiepskim stanie) Pozdrawiam wszystkie mamy

cześć kobitki:) dawno nie pisałam,ale miałam zepsutego kompa,padł nam całkiem,musielismy kupic nowego,niestety brak kasy nie pozwolił nam zaszaleć,ale ważne,że jest na czym pisać na kafe:P widzę ,że u Was wiele się wydarzyło;Sylwinka bardzo bardzo gratuluję!!!no masz powód do płaczu z radości,masz:) Sylwus jak tam po zakupach? julka kochana pewnie nic nowego u Ciebie nie ma,ciągle jakoś tak pod górkę masz,biedna❤️Ja ciągle myślę o Tobie,tez nie daje mi spokoju Twoja sytuacja,ta podłośc ludzka,trzymam kciuki,żeby w końcu do Ciebie słonko sie uśmiechnęło i Ci zaświeciło❤️ Pyśkaa miłego pracowitego weekendu. witam nową mamusię,fajnie,że do nas dołączyłaś,bo nam cos topik ostatnio podupadł;) u mnie tez ostatnio nie ciekawie,Miałam spore problemy w pracy,gotowa byłam nawet sie zwolnic,tyle mnie to wszystko nerwów kosztowało:(narazie jeszcze pracuję,trochę się wyjaśniło,ale nadal nie wiem jak długo tam popracuję:( dobra narazie tyle,zmykam pranie rozwiesić i się wykąpać.to papapaaa

Sylwinka gratuluję.Mam nadzieję że więcej będzie tak radosnych wiadomości Ja wczoraj posprzątałam i dziś mam labę, powinnam poprasować ale mnie się nie chcę.Dziś planujemy wypad na sanki,a wieczorem mamy granie w karty ze znajomymi. Pyśka mój pies jest stary ma 13 lat,więc ona tylko śpi i od czasu do czasu pobawi się z dzieciakami.Jest bardzo chora więc musimy wychodzić z nią na spacer co godzinę,trochę to męczące ale czego się nie zrobi dla tak słodkiej mordki.Jak była mała to gryzła nam tylko papucie,większych problemów z nią nie miałam. Dobra pies wzywa więc na razie

🖐️ dziewczyny jutro o 12 jadę do lekarza bo plamienia mam i mi kazał przyjechać zobaczymy co powie trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok pozdrawiam 👄

Sylwinka trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze:) Nie martw się ,bo najgorszy teraz bedzie stres:) buziaki:)❤️

Sylwinka napisz co powiedział lekarz,mam nadzieje że wszystko w porzadku...buziaki:)dziewczyny wszystkie chyba leniuchujecie bo nikogo ni widać:P Do jutra ...🖐️

pyska, ja jestem, ale z doskoku, bo mala krzyczy jak widzi, ze przy kompie siedze xD

a więc tak moje maleństwo ma 6mm i jest dobrze a plamienie mam dlatego że jakieś naczynko pękło i jakbym przez tydzień plamiła to mam przyjechać do niego a jak nie będę plamić to następna wizyta za 2 tygodnie tak się cieszę. Pozdrawiam 👄

🖐️kobitki:) Ja melduje,ze zyje ,ale kiebsko:(mam problemy z zoladkiem i wogole wczoraj wyladowalam w szpitalu:(zrobili mi tylko EKG i dali leki:(mam jeszcze zrobic badania jakies,ale musze wpierw isc do swojego lekarza po skierowanie:( Przepraszam,ze sie nie udzielam,ale kiebsko sie czuje:( Podczytuje Was tak czy inaczej;) Pozdrawiam serdecznie Wszystkie mamcie🌼 Zycze udanego tygodnia.............🌼 Fluidki sle potrzebujacym...........................................🌼 Sylwinka bardzo sie ciesze,ze Ci sie udalo:)🌼👄,a malenstwo toz,to juz kolos;)uwazaj na siebie👄 🖐️)))

Cześc laseczki:) Cos mizernie u nas:O Sylwunka widzisz wszystko poszło ok:D,dbaj o siebie i uważja,no i odpoczywaj ile się da,buziaki:D🌼 Sylwunia duuuzo fluidków dla Ciebie i to meeega fluidki:)❤️,mam nadzieje że ci szybko przejdzie,widzisz zawsze się oś przypląta:O :(,wiem co to znaczy bo mój żoładek tez często się odzywa,nieraz to płakałam z bólu przez kilka dni...a lekarze mówią że najpierw trzenba sprawdzić działąnie leku:(.....trzymaj się kochana❤️..idz do tego lekarza i leć na te badania... Dziewcztyny a gzdie reszta???? Julka mam nadzieję że u was coś się ruszyło,napisz jak byś cos znalazła,ja cały czas tzrymam kciuki obyś coś znalazła i żebyście zaczeli spokojnie życ:)...❤️ ivette a ty gdzie tam latasz,pomacaj chociaz:):P Luiza skrobnij troche:)Jak tam poszła gra w karty?wygrałąs chociaż jedna serię??:P :P kasbak ty tez cos możesz napisać...nawet z tego powodu że masz nowego kompa :) :P :P :D margarett jak tam dzieci??jak Iza?? mamakubusia🖐️ Ja zaraz jade zapisac się do ginekologa na wiyte-taką kontrolną:P:)i dod razu zaliczę jakies małe zakupy :P :P:D do wieczora🖐️

jestem kobietki sylwinka bardzo się cieszę,że wszystko ok,i tak jak sylwia napisała uważaj na siebie👄 pyśka uwierz wolałabym mojego starego dobrego laptosia:(,ale niestety nie było dla niego ratunku:( julka boszzz,a dlaczego Ty się nie odzywasz?co u was?napisz,obys miała dobre wieści... ivette Ty masz tak jak ja,jak moja Nadia widzi,że ja przy kompie to już wrzeszczy:O u mnie nic nowego,w pracy troche lepiej,miałam spięcia z M,ale już sie próbujemy jakoś dogadać,więc może bedzie dobrze:Pwczoraj pół dnia byłam we Wrocku na zakupach ni sobie nie kupiłam i jestem 😡 a dzis mam gosci,wiec ide troche sprzatnac,to paaa paa

Hej Pyska a jak ograłyśmy z koleżanką naszych mężów a ile było przy tym zabawy-zrelaksowałam sie. Sylwinka cieszę się że wszystko w porządku,dbaj o siebie i tak jak mówią dziewczyny odpoczywaj Sylwia zdrówka i kuruj się bo bez Ciebie tu smutno będzie,fluidki zdrowotne dla Ciebie Ja miałam krótkie spięcie z panią Kuby,ale już jest wszystko dobrze.Śnieg zaczyna nam topić się bo ciepło i wcale mnie to nie cieszy.Dziś mieliśmy ksiedza.Wizyta trwała 5 minut,dla mnie to już nie nowość,Teraz przychodzą tylko po kasę nawet nie wiedzą o czym mają rozmawiać A kupiłam sobie dziś ładny sweterek jak pokazałam się mężowi to buźka mu się tak szeroko śmiała że aż mi miło było.To tyle na dziś. Miłej nocki

Luiza ach to się mąz ucieszył:P :P zresztą ty jeszcze bardziej....i ta jego buzia:P :P :P ivette to nie miało byc pomacaj tylko pomachaj hahah:P :P :Pale się uśmiaąłm z samej siebie:P :P :D :D dziewczyny do utra bo ja wróciłam padnieta:O 🖐️ no zobaczymy kto jutro pierwszy postawi kawkę:P :P :P:D