Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaaaaaaaaa

osoby które miały wybielane zęby-prosze o pomoc

Polecane posty

Gość pytajacaaaaaaaaaaaa

kochani mam do was kilka pytań,otóz chciałabym sie zdecydowac na wybielanie zebó u dentysty jeeli ktos z was to przeszed bardzo prosze aby odpowiedział mi na 2 pytanka :-) otóż czy po takim wybielenie bolały was zeby i zauwazyliscie,ze sa słabsze i czesciej sie psuja ,no i rowniez chciałabym sie dowiedziec o cene ,ile was to wyniosło???

Gość KAROLCIA 29...
MOJA MAMA TO ROBIŁA.ZĘBY WCALE NIE BOLAŁY A ZAPŁACIŁA 80zł.ALE MIESZKAMY W NIEDUŻYM MIEŚCIE WIĘC CENY SĄ OCZYWIŚCIE MNIEJSZE.W MIASTACH TYPU W-WA,ŁÓDŻ,CZ-WA JEST NAPEWNO DROŻEJ OK.100ZŁ.

Gość pytajacaaaaaaaaaaaa
dziekuje bardzo za odpowiedz. pozdrawiam

Gość YIchY
ja takze chce wybielic zeby ,myle ok 3 razy dziennie po 3 min i zamierzam kupic paste denivit.czy ktos uzywal?????i ajaki efekkt?

Gość KAROLCIA 29...
WYBIELA NAPRAWDE NIEŻLE,ALE BARDZO NISZCZY SZKLIWO.

Gość Drożdżówka
Nie wiem, kto wybielal zeby Twojej mamie,ale we wrocławiu wybielanie kosztuje okolo 1000zl!!!!!!!!!!W zyciu nie 80-napewno.Ostatnio dorwalam dentystke z promocja, u ktorej sama gorna szczeka kosztowala 500zl.

Gość YIchY
niszczy szkliwo ??? NO TRUDNOO teraz to wszystko ma cos w sobie szkodluiwego, a jakie sa objawy,po jakim czasie zauwazylas poprawe??

Gość paula_80
Ja tez pierwsze słyszę żeby wybielanie kosztowało 80 zł! Tyle to może kosztować byle jaki preparat do wybielania zębów a nie profesjonalny zabieg u stomatologa... http://ametis.pl/