Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość róziaaaa

zazdrość-jak z nią walczyć?!

Polecane posty

Gość róziaaaa

jestem z chłopakiem juz pół roku ale nie potrafie przezwyciezyć zazdrości.. ostatnio spojrzałam na wybierane numery z jego telefonu i co? 1.Marteczka 2.Milenka 3.Rozalka ... nieciekawie.. zobiło mi sie bardzo przykro no i oczywiscie kłotnia.... jak mam z tym walczyc? błągam o pomoc..

podobno ... \" nie ma miłości bez zazdrości \" ;) oj ciężko zyc z zazdrosnikiem cieżko :) ale jakby moja Hrabineczka zobaczyła taka liste to pewnie też suszyłaby mi głowe ;)

Gość róziaaa
no własnie.. a dzień przed tym sniło mi sie, że moj chłopak mnie zdradza.. i juz w ogole porazka.. uwazasz, ze nie powinnam tak robić? proble polega na tym, że to nie był pierwszy raz.. a on lubi spotykać sie i rozmawiać z "kolezankami"... tylko skad ja mam wiedziec czy to są kolezanki.. eh..trudne to wszystko.. nie moge uwierzyć w to, że mnien kocha, że kocha tylko MNIe i nikogo innego..

Gość taka byle jaka
mnie wkurza na maxa jak mój facet gapi się na gołe laski i na dodatek z wypożyczalni bierze same takie filmy teraz znów ogląda komedie w stylu --jak poderwać kobiete-- oglądałam z nim tylko 10 min i wyszłam nie wytrzymałam szlag mnie trafia ,czuję się brzydka ,gruba i beznadziejna bardzo ciężko mi z tym żyć czasami se myślę że lepiej by było być z kimś nieatrakcyjnym wręcz brzydkim przynajmniej miałabym pewność że mnie nie zdradza bo byłby szczęśliwy że mnie ma...

Gość zdradza czy nie....
chyba nie powinien wpisywac dziewczyn, kolezanek pod takimi nazwami - kasienka, rozalka, malineczka czy cos tam jeszcze...tez bym sie martwila takim czyms:( to Ty masz byc dla niego kasienka, wisienka, rozia itop a reszta to po prostu kolezanki Kasia, Zosia, Basia itp...

Gość rozia musisz mu
wreszcie zaufac, a to przede wszystkim dla wlasnego dobra i dla dobra tego zwiazku, bez zazdrosci nie ma milosci, bez zaufania nie ma zwiazkow.

Gość róziaa
no właśnie on to wciaz powtarza.. i ja zdaje sobie z tego sprawe ale w rzeczywistości to bardzo trudne.. ostatnio spytał jak ma mi udowodnić, że szczerze mnie kocha, tylko mnie... nie umiałam odpowiedziec..