Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzarusia174

Jaki cień do niebieskich oczu?

Polecane posty

pytanie jak w temacie .. wiem ze moz egdzies sa takie tematy ale chodzi mi to ze mam podobno ladne oczy dlatego chce je uwidocznic ... sa niebieskie takie czyste (ani ciemne ani jasne) ... poza tym chce troche odmiany bo ciagle uzywalam albo szarego alebo rozowego ... i teraz nei wiem co pasuje??????

Gość taka jedna laska b.
ja tez mam niebieskie czy i uzywam brazu lub bezu, bardzo ladnie uwydaczniaja kolor niebieski

a jeszcze chcialam dodac ze wlosy mam ciemy blond jezeli to cos zmienia ... a moze byc taki jasny zielony? w avonie wlasnie jest taka kredka i mysle czy takie kolor moze byc?

no wlasnie rozu uzywalam .. a ten zielony jest okreslony jako \"turquoise\" ... jezeli stwierdze ze nie zielony to kupie fiolet i polaczy z rozem tak jak zawsze

zielony cień bardzo ładnie podkreśla oczy piwne, ale można spróbować do niebieskich oczu. Ja mam niebieskie i nakładam cień brzoskwiniowy. 🌻

Gość esyfloresy
dla mnie zielony cień do niebieskich oczek to pomyłka, nie podkreśla koloru tęczówki tylko się z nim zlewa. U mnie przy jasnoniebieskich oczętach cienie czekoladowe wyglądają bosko. ;)

do niebieskich oczu najlepiej wyglada brazowy cien jakos dobrze skomponowany z jasniejszym jakims delikatnym...braz bardzo uwydatnia blekit oczu...ja mam szare oczy i kiedy mam \"oko na braz\" wydaja sie blekitne;)

Gość aga b.
na slub wizażystka pomalowała mnie na złoto-zielono - b. ładnie, a mam niebiesko-szare oczy. Teraz samam uzywam najczęściej brazowo-złotych cieni;

Gość Laylah
można - b,jasny beż łączyć z brązem ale bez przesady pięknie wygląda bardzo jasny srebrzysty z lekkim niebieskim ale fatalny jest róż!!!!Toz oczy wyglądają jak po całonocnym płaczu!!! Fatalnie postarza...