Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agsiulka25

czy propozycja seksu w toalecie uwłacza godności kobiety

Polecane posty

Gość agsiulka25

wiem, że panują takie przesądy co to seksu toaletoego ale obecnie toalety w biurowcach są naprawdę estetyczne i higieniczne, szczególnie jeśli idzie o bogate instytucje. Z drugiej strony trzeba pamiętać, że żyjemy coraz szybciej i coraz więcej naszego życia rozgrywa się w pracy. Póki co nie ma tam odpowiedników palarni dla palących, a biura często są zajmowane do późna. Tak to argumentuje mój kolega z pracy ale ja się jeszce waham. A jak wy to robicie w pracy ?

Gość barlina20
ja seksu w toalecie się nie boję, szczególnie na imieninach u znajomych. Raz też zdarzyło się mi na uczelni. Krew nie woda ...

Gość rączy motylek
w seksie pragmatyzm i elastycznośc liczą się ogromnie. Takie co tylko w łóżku i w jedwabnej pościeli chcą to robić są bez szans.

Gość Agneta
ale macisz w glowach kobitkom !!!!

Gość pantalejmon
teraz robi się toalety kopłciowe i całkiem zamykane, bez prześwitóów aby ludziom ułatwić zaspokajanie podstawowych potrzeb w miejscach publicznych. Szczególnie w Polsce to jest ważne bo mieszkań jest mało.

Gość portek
seks w sławojce - to jest wyzwanie ! W normalnym sraczyku to nie sztuka.

Gość hmm.. hmm
ale czy w ogóle seks w toalecie dla kobiety może być przyjemny? Ja nie widze w tym nic przyjemnego. Tak samo jak wszelke szybkie numerki w lesie, w samochodzie.. Podniecające to moze być jak sie ma 18 lat.

Gość jojik
tak zwane kobiety-estetki nie nadają się do seksu !

Gość hmm.. hmmm
kobiety estetki lubią po prostu estetycznych męczyzn, a nie brudasów :P

Gość seks w toalecie pkp w dodatku
bez orgazmu- to poniżajace!!!! no chyba ,ze to dobry uczynek dla dworcowego zebraka....

Gość hmmmmmmmmm
Ale co jest poniżające? seks w toalecie na dworcu czy to, że nie możesz mieć orgazmu? Bo jeżeli ktoś Cię tam wepchnął siłą to poniżające a jeżeli spontaniczne się zdecydowaliście bo "nie mogliście wytrzymać" nie powinno być problemu z orgazmem:D Nawet w jedwabnej pościeli nie będziesz mieć orgazmu jak nie będziesz miał/a ochoty na seks z konkretną osobą. Mam męża, dzieci i nam nie przeszkadza gdzie i kiedy jak mamy na siebie ochotę. Toaleta w Inter City i przedział w pociągu jak się da do łapy kierownikowi pociągu też jest OK:D

Gość hmmmmmmmmm
Jak ktoś jes fuj to nie pomoże nawet łóżko wodne w pięciogwiazdkowych hotelu i litr szampana:)

Gość sraczyki są cool

Gość Prostytutce nie

Gość niewiemjakiwpisacnick
jestem zaskoczona podejsciem , ze sex w toalecie czy innym miejscu z zalozenia nie do tegop rzeznaczonym, jest czyms ponizajacym. Jezeli ludzie sie kochaja, maja do siebie wzajemny szacunek i zaufanie , to naprawde uwazam ze takie szybkie numerki moga tylko umocic zwiazek, dodac mu pikanterii, sprawic ze bedzie ciekawszy. Nie da sie przez cale zycie kochac sie jedynie w lozku. Jak kobieta nie ma orgazmu to jest dla niej ponizajace? kolejna bzdura jak dla mnie. Kobiete znacznie trudniej doprowadzic do orgazmu niz meszczyzne, ja osobiscie nigdy nie miewam go podczas samej penetracji, a raczej podczas pieszczot. Moj facet ma wieksze potrzeby seksualne niz ja, i wiem jak wielka przyjemnosc mu sprawiam, kochajac sie z nim, i ta swiadomosc pozwala mi swoje potrzeby, na czas jego przyjemnosci odsnac na bok. On potrafi byc wdzieczny ;) Dla kobiety sam stosunek seksualny jest przyjemny, nawet kiedy nie konczy sie orgazmem, przynajmniej ja tak mam. Pozatym, gdyby we wszystkich zwiazkach obydwie strony myslaly jedynie o swojej przyjemnosci i o swoim orgazmie, to te orgazmy raczej zdazaly by sie duzo rzadziej, przede wszystkim u kobiet. Pamietajmy o tym, ze zwiazek, jak i sex, to glownie dawanie a nie branie, i wychodze z zalozenia, ze astawianie sie z gory na korzysci, przy rozpoczynaniu zwiazku, z gory sprowadza go na straty.

Gość to zależy
kto ją składa :)

Skoro uwazasz ze to takie \"pikantne\" (seks w toalecie) to niech kolega \"zerznie\" cie w restauracji na stoliku, to bedzie bardziej podniecajace i jakze perwersyjne, i swiadczace o romantyzmie i uczuciach.

Gość klaricia
seks w toalecie? ciekawe co następne - może seks na dworcu albo w bramie?

Gość staromodna
Jeśli jest to "szybki numerek" z moim stałym partnerem, to, czemu nie? To kolejny efekt spontaniczności... Ale jeśli to ma być hmm... koleżeński seks, w pracy, mówię stanowczo ODPADA :)

Gość ludzie jak
sie kochaja naprawdę, to ochota na seks przychodzi w różnych miejscach i o różnych porach. moim zdaniem, wszystko zależy od tego, jak się nawzajem traktują na codzień i jak ten łazienkowy seks ma wyglądać - bo jeśli z tłuczeniem głową o umywalkę - to odpada :)

Gość Magda G
mam pytanie pewnie głupie mianowicie co to jest orgazm, czym sie objawia,jaka jest roznica miedzy orgazmem a podnieceniem? :P

Gość jak przeżyjesz
to się dowiesz :)

Gość emi121212
kochalam sie z moim facetem w toalecie raz w pubie i raz w dyskotece, bylo bosko!!! na maxa podniecajaco!!! pelen spontan!!!oboje lubimy sex z pikantnym smaczkiem smaczkiem!do tej pory to wspominamy z usmiechem na twarzy:) przedtem jednak upewnilismy sie, czy toalety nie sa monitorowane:) co innego, gdyby propozycja padla od jakiegos "macho", ktorego dopiero co poznalam, gdzies np:w klubie... dostalby po pysku!

Gość widze ze ogladalas
tylko mnie kochaj

Gość Magda G
czemu nie chcecie powiedziec? :( ale kiedy ja sie dowiem....

Gość Magda G
co to ma byc ten ostani wpis???????????????????