Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juzzeff

kobieta, gdy interesuje ją łóżko, patrzy dłużej na usta partnera.

Polecane posty

Gość Juzzeff

kobieta, gdy interesuje ją łóżko, patrzy dłużej na usta partnera. dlaczego kobiety podczas zakładania kurtki wsadzają najpierw lewą rękę do rękawa a mężczyźni odwrotnie ? dlaczego przeciskając się w tłoku kobieta odwraca się tyłem do mężczyzny, a mężczyzna przodem do kobiety ? według uczonych jeżeli między kobietą i mężczyzną przebiega "iskra" to dzieje się to błyskawicznie i rozstrzygające jest pierwsze 30 sekund kobieta ceni piękno, miłość, porozumienie i związki. kobieta wie niezbicie, że jeśli coś działa to na pewno może działać lepiej. kobieta gdy ma problem potrzebuje dwóch rzeczy - bliskiej osoby i wygadania. żeby znaleźć ukojenie kobiety mówią o problemach przeszłych, przyszłych, potencjalnych i tych nie do rozwiązania. kobieta może z mężczyzną zrobić wszystko pod warunkiem, że nie będzie stosować nacisku. kobieta wszczyna kłótnie dlatego, że nie wypowiada swoich uczuć wprost. kobieta potrzebuje poświęcenia, uznania, zapewnień. kobieta ZAWSZE wie lepiej kobieta łatwiej i szybciej nawiązuje kontakty z otoczeniem kobieta chce być uwodzoną i zdobywaną kobieta uwielbia seks równie mono jak mężczyzna ale ma o wiele większe wymagania kobiety nie wybaczają: obojętności - jeżeli traktujesz ją jak powietrze, interesuje cię tylko wtedy, gdy trzeba podgrzać obiad - przepadłeś. Prędzej czy później (zwykle prędzej) poszuka kogoś, dla kogo znowu może poczuć się obiektem pożądania. 3-go piwa, nocy spędzonej z kolegami przy kartach

Gość Juzzeff
slucham Radia Maryja

a co do przeciskania sie w tlumie, to chyba do Ciebie sie dupa odwracaja, bo kulturalna kobieta powinna przodem przechodzić do innych osob, a nie dupe wystawiać, wiec to stwierdzenie chyba od Ciebie tylko... no i skad Ci sie wzielo, że kobieta nie potrafi powiedzieć swoich uczuć wpros :) Raczej wydawało mi sie, że to facet.. a co do nocy spedzonej z kolegami przy kartach, to moj ciagle chodzi na takie noce i ja czasami razem z nim, bo uwielbiam grać w karty i mnie to też wciaga. Wiec nie pier...l mi tu głupot, tylko lepiej poznaj w końcu jakaś kobiete, niż masz czytać bzdurne ksiażki, po ktorych pewnie Ci sie wydaje, ze jesteś znawca kobiet.

Gość hop hop hop
ja tam zawsze wkladam prawa reke najpierw,a jestem kobieta:)

Z tym patrzeniem na usta to by sie zgadzalo :D Same sie na tym ostatnio zlapalam! Aha, no i jeszcze na dlonie, jakie palce ;) :D

Gość A skąd to
przepisaleś, nie szkoda tobie czasu na takie ble ble ... PS A wiesz, że duzo ( w tym co napisałeś) stwierdzeń jest nieprawdziwych :-D