Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka C.Norrisa

pytania w kosmos

Polecane posty

Gość fanka C.Norrisa

dlaczego facetom trudniej jest zyc samotnie, nie chodzi mi o negatywne pojecie samotnosci, dlaczego nie potrafia zyc sami? latwiej podejmuja ryzyko zawarcia zwiazku, dlaczego niszcza przyjazn wyznajac milosc?

Facetom? Moim zdaniem to kobiety gorzej znoszą samotność i stają na głowie, żeby nie życ same.

Gość fwfddf
Ja jeszcze zadnej nie powiedzialem ze ja kocham bo i po co , nie ta to tamta , cos ci sie chyba pomylilo , mialas na mysli kobiety ale jak naprawde kochaja to moze dlatego tak robia i chca milosci a nie przyjazni

Gość fanka C.Norrisa
nic mi sie nie pomylilo, moze mam poprostu pecha, ale tak mi sie czesto zdarza, same z tego klopoty, jestem antyfeministka, w tym sensie, ze nie czuje sie w zaden sposob ani wykrzystywana ani dyskryminowana a obserwujac kobiety mam wrazenie, ze zawsze prowadza w zwiazku lub tez znaim do niego dojdzie a tylko sprawiaja wrazenie, ze to facet ma cos do powiedzenia, swiat zwariowal

Gość fwfddf
Z tym prowadzeniem w zwiazku to moze byc tak ze przewaznie spotkania inicjowaly kobiety , nie to zebym sie wsydzil tylko po prostu mi sie nie chcialo , to moze rzeczywiscie wygladac na przejecie inicjatywy ale nie wiem jak jest z innymi mezczyznami , nigdy nie mieszkalem z kobieta i jeszcze na razie nie zamierzam chcociaz mam wlasne mieszkanie bo to wydaje mi sie okropne , tlumaczyc sie przed kims dlaczego np. pozno wracam lub wcale nie wracam

nie obraz sie, ale mi sie wydaje, ze faceci zrobili sie strasznymi mieczakami. Nie znam osobiscie wszystkich, ale tak statystycznie. Nie jestem stara a nawet mloda, ale wole tradycyje uklady, takie w ktorych facet zdobywa a kobieta jest zdobywana a nie facet sie rozkleja a kobieta lituje

Gość fwfddf
ja sie nie obrazam , mialem kilka kobiet ale nie traktowalem ich powaznie , nie jestem mieczakiem ale sie nie zakochuje nie lubie takich ktore chca ukladac mi zycie i dlatego mieszkam sam

Gość do fanki
Chuck Noris to niezły pasztet! buźkę ma nie teges czy coś... CoTy w nim widzisz dziewczyno?