Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pampersidło

Wpisujcie tu najsmieszniejsze kawaly

Polecane posty

Gość pampersidło

odnawiam bo wykasowano??? bez uprzedzenia Ciekawe za co??? Dlaczego blondynka zmienia dziecku Pampersa raz na miesiąc? - Ponieważ na opakowaniu napisano "do 20 kg".

Gość Fanka Ch. Norrisa
Jakie jest ulubione danie Chucka Norrisa? Danie komuś w mordę :D

nie mam pamięci do dowcipów, piszę tylko dlatego że dziwi mnie usunięcie tego tematu czemu????????? ja chętnie poczytałabym ciekawe dowcipy, to chyba nie obraża nikogo, zaznaczone jest ze to tylko dowcipy !!!!!

Gość Duduśka
Jak sie ustrzec ptasiej grypy? Myc jaja i nie bawic sie ptakiem

proba druga:D mam nadzieje, ze to nie przeze mnie wykasowano poprzedni topik Ten kawalek nie bedzie taki rasistowski(poprzednie tez nie byly bardzo!!) Blondynka(Francuzka) decyduje sie wyprowadzic ze swojego kraju ojczystego i na stale przeniesc do USA Co ta decyzja wywola?? Wzrost posiomu inteligencji...W OBU KRAJACH :D:D:D:D:D: buhehehehehehehhee

Gość pampersidło
hahaha :-)

Mlody chlopak potraca starsza kobiete w autobusie. Ta upada z wiekim hukiem. Podnosi sie i patrzac na mlodego mowi : Moze jakies magiczne slowo? Na to chlopak: HOKUS POKUS STARA KURWO :D:D:D::D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:

Gość pampersidło
czemu blondynka ma posiniaczony pepek? bo blondyni sa jeszcze glupsi

hehehehehehe Rzecz sie dzieje w restauracji. Blondyna podchodzi do barmana i szepce mu do ucha zawstydzona: gdzie sa toalety?? Na to barman odpowiada: z drugiej strony Blondynka okraza barmana i szepce mu do drugiego ucha; gdzie sa toalety? hehehehehehehehehe

hahahahahahaha super, ale się uśmiałam (podczytuje tylko, piszcie bo znacie swietne dowcipy)

Pizzeria, kelner podchodzi do blondynki pytajac: czy pizza zamowiona przez pania powinna byc podzielona na 12 czy na 6 kawalkow? oburzona blondynka patrzy na kelnera i krzyczy: oczywiscie, ze na szesc,prosze na mnie tylko spojrzec. W zyciu nie zjadlabym dwunastu

Gość męski typ
przechodzi facet koło sklepu mięsnego i krzyczy: która nie umyła pizdy??? :D:D:D:D:D:D:D dawajcie dalej

jeda dwie blondynki na wycieczke rowerowa.nagle jedna z nich sie zatrzymuje i spuszcza powietrze z kol.kolezanka pyta po co to robi, w odpowiedzi slyszy, ze ta siedzi za wysoko.zdenerwowana zsiada i odkreca kierownice, nastepnie siodelko...pierwsza blondynka pyta:co Ty wyprawiasz, na to druga oburzona ZAWRACAM nie bede jechala z taka idiotka!!

Gość w goorree

Gość pampersidło
ten ostatni zwyciezyl..

czym różni się teściowa od muchy? mucha jest upierdliwa tylko latem...........włąsnie przeczytałam w przypisie jednej koleżanek z forum

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci