Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magol

mam dola

Polecane posty

Gość magol

mam dola!!!!!!!! wszystko do d..y!!!!!!!!!

Gość magol
ryczec mi sie chce!!!!!!! dlaczego ja mam ciagle tzn. od 2 lat pod gorke?

Gość ja tezzz

Gość magol
maja niektorzy z gorki.... nie mam sily!!!! nie mam sily walczyc! czy to niestraszne?

ja tam wszystko składam na przesilenie wiosenne! co prawda wiosny jeszcze nie widac, ale już w głowie cos tam się układa ;) Mam nadzieje, że Wasze doly są przejściow! A kiedyś w końcu ta wiosna przyjdzie 🖐️

Gość magol
moje doly to nie przesilenie sa spowodowane problemami przyziemnymi - kasa, bezsens istnienia, samotnosc.... itp

a kto ich nie ma ? O mnie sie ubiegaja najwiekrze firmy w Polsce !!!! Energetyka , telekomunikacja , ZUS i Skarbowka :P Cholera nie wiem kogo wybrać :P

Gość W.lA.
pieszczocha... a co to znaczy: "a kto ich nie ma?" to nich se maja.mnie obchodzi to ze ja mam dała!to ze inni tez maja takie problemy wcale nie podnosi mnie na duchu, a tym bardziej nie przekonuje ze skoro wszyscy tak maja to znaczy ze wszystko ok!

Gość magol
mam od dluzszego czasu.... niestety, jak juz zaczyna sie cos pozytywnego dziac, tzn. jakos zaczynam wychodzic na prosta, pojawiaja sie nowe problemy.... a najgorsze, ze jestem slaba i nie walcze jak lwica....

Kurcze Dziewczyny! Ja tez mam sporo problemów! o mały włos nie straciłam wzroku! do teraz nie wiem czy go nie strace czasami nawet w nocy się budze i sprawdzam czy jeszcze widze 😭 Ale jakoś nie dołuje się non stop! Czy nie spotyka Was nic miłego, bo nie rozumiem?

Gość magol
nie, to nie tak! potrafie cieszyc sie malymi rzeczami, zdarzeniami.... ale los mnie nie rozpieszcza :( a i ja jestem jakas dziwna, bo chyba sama pakuje sie w tarapaty!!!! paranoja

Gość magol
nie, to nie tak! potrafie cieszyc sie malymi rzeczami, zdarzeniami.... ale los mnie nie rozpieszcza :( a i ja jestem jakas dziwna, bo chyba sama pakuje sie w tarapaty!!!! paranoja